Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Seljanka je po meni ne devojka kojoj roditelji imaju pare (sta ce) vec ona koja se ponasa na strogo seljoberski nacin, stavljajuci novac u prvi plan i ne druzeci se sa ostalim :smrtnicima: jer nemaju pare koje ima ona. eto. takvima jako zavidim, ali samo zato sto bih se slatko odmorila da mi je njihov mozak na 40 sekundi. ni vise, ni manje.:piggy:
Korisnikov avatar
By Escobar
To je vec nesto drugo :up:

Ali ja poznajem mnogo vise :smrtnica: koje se ponasaju tako opterecene raznim komplexima...
Korisnikov avatar
By gari
Ma seljanke koje zamišljaju da su princeze. Satima pred ogledalom ne bi li im reklo da su naj-lepše.

:prst2: :smokin: :kiwi:
Korisnikov avatar
By Escobar
Sta tu ima lose? Ne mozes suditi nekome po tome kako rasporedjuje svoje vreme.
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by gari
Ma seljanke koje zamišljaju da su princeze. Satima pred ogledalom ne bi li im reklo da su naj-lepše.

To je najgora vrsta.......umisljena je da je bogata a ustvari nema nista,to sto ima imaju njeni roditelji a ne ona......nema da kupi dopunu za mob. telefon a folira kako moze da kupi ceo svet......muka mi je od toga.Povrh svega prica kako mrzi pare.......a dupe joj zeva na sve.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Adam*
Originally posted by gari

To je najgora vrsta.......umisljena je da je bogata a ustvari nema nista,to sto ima imaju njeni roditelji a ne ona......nema da kupi dopunu za mob. telefon a folira kako moze da kupi ceo svet......muka mi je od toga.Povrh svega prica kako mrzi pare.......a dupe joj zeva na sve.
samo jos da dodam da je "snob" pogresna rech. mozda "skorojevici" ili "malogradjani".
Korisnikov avatar
By Escobar
A da budemo maaalloooo tolerantniji?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno da postoje! Moja majka je jedna od priupadnica prelaznog oblika (evo bas sada me zove devojka koja radi na trafici, izvinjavajuci se i govoreci kako je GiOIA (ili kako vec) ipak stigla- u jednom primerku, pogodite za koga.
Korisnikov avatar
By gari
Prelazni oblik od seljanchure ka gospodji jeste-sponzorusha.

:predaja: :fuckbed: :iskolacen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!