Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ok, prije nekoliko sedmica rekao sam najboljem prijatelju da sa gay, i on je ok sa tim... bar tako kaze... medjutim, prije par dana je poceo da me izbjegava... ne javlja se na mobilni, ne odgovara na poruke..etc etc.... what the hell am i supposed to do? any suggestions?:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pusti ga da svari informaciju i da se sam javi, s`tim da mu posaljes koji `normalan` sms kao da je sve ok.......da idete negde na pice ili nesto sto vec radite.......
Ako se ne javi, znaci da ne moze da prihvati `novog` tebe a samim tim i nije za tebe :D
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Sky123
Ok, prije nekoliko sedmica rekao sam najboljem prijatelju da sa gay, i on je ok sa tim... bar tako kaze... medjutim, prije par dana je poceo da me izbjegava... ne javlja se na mobilni, ne odgovara na poruke..etc etc.... what the hell am i supposed to do? any suggestions? :iskusenje:
Situacija je jasna : Ne zeli vise da se druzi sa tobom, jer si gay. Sigurno, kao i vecina neinformisanih i predrasudama opterecenih strejtera, smatra da pederi zaskacu svakog muskarca, pa misli da ces i ti njega pre ili kasnije zaskociti.

Trazi si drugog prijatelja, jer ti ovaj ocigledno to nije bio ( a pogotovo ne - najbolji ).

( Sta je ovo ljudi poslednjih dana, samo nichu teme u kojima se traze saveti. Mislim da je vreme da se na Forumu u radni odnos zaprimi neka "Draga Saveta", jos bolje profi psihoterapeut, a moze i prorocica :gatara: )
By Bombina
niko nemoze da ispunjava uslove
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne mora da znaci da mu smeta sto si gay. Mogce je da mu smeta ali ne mora da znaci. Mozda je poceo da misli kako se prema njemu nisi ponasao 100% drugarski i iskreno, kao brat prema bratu, vec kao topli brat prema bratu. Ne sumnjam da ga nisi gledao kao druga, ali on se verovatno preispituje kako si ga godinama gledao, mozda odmeravao itd. pa je napravio konfuziju u glavi iz cistog nepoznavanja gay ljudi i okruzenoscu predrasudama. Mozda joz analizira neke tvoje postupke iz proslosti, pa analizira tvoje poruke i svakoj poruci dodaje neko duboko, pogresno, preneseno znacenje... U svakom slucaju ne dozvoli mu da formira neko suludo misljenje o tebi i da se pokaje sto se druzio sa tobom, sto pre razgovaraj sa njim, ne porukom, vec u 4 oka, pojasni mu da si ga uvek gledao iskljucivo drugarski i da si bio ISKREN u svemu sto si mu ikada rekao.
Ne branim ga, ali rekao si da ti je bio najbolji drug, a najbolji drugovi disu kao jedan. Ako te opet ignorise nema spasa... Svako prijateljstvo ima krize, nemoj cekati, iskljucivo je na tebi da izvadis situaciju ovaj put.

STO PRE RAZGOVARAJ SA NJIM!!!
Korisnikov avatar
By Sky123
Uh, da znas da je to za psihoterapeuta i prorocicu tacno... :D cini mi se da ovde treba i tetka Savjeta i tetka Cvijeta... i vidovita Vang(l)a :smeh: , sa svaki slucaj... a sto se tice njega, sta znam... what goes around comes around...
Korisnikov avatar
By Sky123
mhm mmiki, potpuno se slazem... pa, vidjecu sutra da malo ''analiziram'' :psiholog: sta nije uredu..
Korisnikov avatar
By Sky123
i ako se na kraju skapira da mu to sto sam gay smeta... pa, uvijek mi preostaje opcija da nadjem novog prijatelja... ili da se odselim u etiopiju, postanem crnac, prodajem Vodu vodu zednim, pridruzim se nekom plemenu i zivim srecno i zadovoljni jeduci krilate skakavce do kraja zivota :sarana:
Korisnikov avatar
By mmiki
Samo ti budi ISKREN prema njemu, iskrenost se lako prepozna. Ako ti je bio stvarno naj drug, nece biti problema.
Samo RAZGOVARAJ s' njim STO PRE i posle mu daj odredjeno vreme da dobro skonta sta si mu ispricao.
Korisnikov avatar
By gari
Da, tek sada je shvatio da se nisi šalio kada si mu rekao da si gay. Sada on ima krizu, jer mu sada prolaze kroz glavu svi oni stereotipi o pederima koji su ugrađeni u patriajarhalnu Srbiju. Treba mu vreme da to prevaziđe. E sad, na koji način će to razrešiti: da li će se potpuno otuđiti od tebe ili će te prihvatiti takvog kakav si zavisi od njegovog vaspitanja i širine pogleda. Ja sam već na taj način izgubio nekoliko prijatelja i odustao od toga da se više otkrivam.

:kiss: :jumphug: :sigh:
Korisnikov avatar
By Sky123
thanks ppl... vidjeti cu sutra o cemu se tu zaista radi... nadam se da ce biti ok... ako ne:tuc: :tuc: :tuc: :lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja bih ipak na sve dodao da su i homofobi ljudi, nisu oni krivi sto su ziveli okruzeni neznanjem i predrasudama. Ako te ne skapira odmah, daj mu vremena da ono sto je proziveo sa tobom pobedi predrasude. Ne odustaj tek tako.
Korisnikov avatar
By Sky123
Da... jadni ovi, nisu krivi sto su.. pa iskreno, sto su glupavi:lood: mislim, do sada je on bio ok, to vece kada sam mu rekao da sam gay, on mi je ispricao nesto sto nikada nikome nije rekao... tajna poput ove moje... dobro, mozda ne toooooliko velika ali svejedno, veoma velika... i ponasao se ok par prvih dana prosle sedmice, ali onda odjednom... nemam pojma sta se desilo... uh, sto ljudi jednostavno ne kazu sta nije u redu, a ne ovako...
Korisnikov avatar
By Sky123
uzgred, mmiki, mozda nam treba samo gatara, imamo tebe kao psihoterapeuta:grin::right:
Korisnikov avatar
By unic0rn
najbolji prijatelj :smeh:

jedan manje :bye:
Korisnikov avatar
By Sky123
Originally posted by unic0rn

Uh, ali si me utjesio....:zid:
Korisnikov avatar
By mmiki
E pa ako ti se i on poverio to moze biti jako dobar znak, samo mu nikako ne pricaj u vezi s tim, sto ti se poverio, osim ako on ne zapocne temu. Da slucajno ne bude: ja znam tvoju tajnu a ti moju, ako otkrijes ti otkricu ja itd.
Korisnikov avatar
By mmiki
uzgred, mmiki, mozda nam treba samo gatara, imamo tebe kao psihoterapeuta:grin: :right:
Ja psihoterapeut:lol: :lol: :lol:
Imam 17 godina, elektrotehnicarska skola, veliki sam ti ja psihoterapeut.
Uzgred imao sam i ja neku temu kad je meni psihoterapeut bio jaaaako potreban. Tu smo, izmedju ostalog, da medjusobno tesimo jedni druge...:grin:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by unic0rn

Uh, ali si me utjesio.... :zid:
shvatices vremenom rastegljivost pojma prijateljstvo (a i ostalih), izgradices karatker i onda vishe neces trpeti shit from nothing or nobody... jer taj ti chovek prijatelj nije a kamo li najbolji..
zbog toga nema razloga da te teshim jer je ovo bitna lekcija u zhivotnoj shkoli..tek ces videti ili chuti shta sve 'prijatelji' rade :)
Korisnikov avatar
By Sky123
Originally posted by mmiki
uzgred, mmiki, mozda nam treba samo gatara, imamo tebe kao psihoterapeuta:grin: :right:
Ja psihoterapeut:lol: :lol: :lol:
Imam 17 godina, elektrotehnicarska skola, veliki sam ti ja psihoterapeut.
Uzgred imao sam i ja neku temu kad je meni psihoterapeut bio jaaaako potreban. Tu smo, izmedju ostalog, da medjusobno tesimo jedni druge... :grin:
Da... to valjda i jeste poenta svega ovoga... :shake: :friends: :grin:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by mmiki
... Tu smo, izmedju ostalog, da medjusobno tesimo jedni druge... :grin:
I da spiramo jedni drugima rosu i muku sa srca.

:sweet:
Korisnikov avatar
By gari
Jesu, ali loši ljudi. Mada, mogu reći da i ovde gde se uveliko kuka o netolerantnosti prema LGBT zajednici /ili "zajednici"/ vlada velika netolerancija. Možda čak i veća nego od homofoba, jer oni ispoljavaju samo tu vrstu fobije /opsednutosti/a ovde primećujem mnogo više fobija i čak neke mržnje koja se javlja kod nekih.

:hmm: :wtf: :doh:
Korisnikov avatar
By Sky123
Hmmmm... pa, izgleda da je na kraju ipak sve ok proslo... ali od sada cu ipak malo da pripazim... you never know...
Korisnikov avatar
By gorilica
Hajde ovako:
Lepo reče Forever yung - I homofobi su ljudi. Ono što je bitno, jeste da mu ostaviš vremena i prostora za razmišljanje i da nikako ne budeš napadan. Čovek treba da svari činjenicu da si ga svo vreme lagao. Kada kažem lagao, pre svega mislim na situacije kada ste pričali o curicama. Jednostavno, ne možeš da ga napadaš i kriviš za bilo šta, jer si ga do trenutka outovanja držao u ubeđenju da si neko, ko nisi. Takođe, jako je bitno, da kada pričate o tvojoj sexualnosti, napraviš poređenje pitanjem: Da li misli da si drugačija osoba sada kada zna s kim ideš u krevet i da li se tvoje ponašanje i stavovi razlikuju od onih koje si mu prikazivao pre outovanja? Jednostavno, njemu sada treba pomoć da skonta da te tvoja sexualnost ne menja kao osobu s kojom se družio do sada.
Kako god bilo, vremenom će sve doći na svoje, ali samo pod uslovom da i ti iskuliraš maximalno situaciju i staviš mu do znanja da kakva god njegova odluka bila, da je to OK sa tobom, i da ga razumeš i ne osuđuješ.
Wish you luck! ;)
Korisnikov avatar
By Sky123
Originally posted by gorilica
Hajde ovako:
Lepo reče Forever yung - I homofobi su ljudi. Ono što je bitno, jeste da mu ostaviš vremena i prostora za razmišljanje i da nikako ne budeš napadan. Čovek treba da svari činjenicu da si ga svo vreme lagao. Kada kažem lagao, pre svega mislim na situacije kada ste pričali o curicama. Jednostavno, ne možeš da ga napadaš i kriviš za bilo šta, jer si ga do trenutka outovanja držao u ubeđenju da si neko, ko nisi. Takođe, jako je bitno, da kada pričate o tvojoj sexualnosti, napraviš poređenje pitanjem: Da li misli da si drugačija osoba sada kada zna s kim ideš u krevet i da li se tvoje ponašanje i stavovi razlikuju od onih koje si mu prikazivao pre outovanja? Jednostavno, njemu sada treba pomoć da skonta da te tvoja sexualnost ne menja kao osobu s kojom se družio do sada.
Kako god bilo, vremenom će sve doći na svoje, ali samo pod uslovom da i ti iskuliraš maximalno situaciju i staviš mu do znanja da kakva god njegova odluka bila, da je to OK sa tobom, i da ga razumeš i ne osuđuješ.
Wish you luck! ;)
Korisnikov avatar
By gari
Hmmmm... pa, izgleda da je na kraju ipak sve ok proslo... ali od sada cu ipak malo da pripazim... you never know...
A sada ga za kaznu-ZAVEDI /odvedi u krevet/.

:tepih: :bic: :merlinka:
Korisnikov avatar
By Supalj Stapic
Kresni mu devojku i reci Aprilililiiiiiiiii You got Punk'd.

:nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!