Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
da e imao muda rekao bi ja volim samo kitu a ne da u zavisnosti od godisnjeg doba lize vaginu a nekad prima kitu! licemerno je, jbg!
kako se zove homofobija prema biseksualcima? htela bih da je imenovanjem proglasim za istu i proglasavam konkurs za pronalazenje odgovarajuceg termina. :down:
Korisnikov avatar
By gari
Bisexofobija? I vagina ne može dae liže /jedino ako neko ima jezik od 15-20 cm/. No, dobro gay to ne zna, jer nije lizao. Hajde lezbo đevojke-uputite ga.

:bicikl: :saint: :brada:
By Çâðê_DUP
Ne razumem gari, vagina ima jezik od 20 cm? bogte! gde>? :seljache: :foto:

Jezik?

:shok:

not again ... :drama:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by QueerQue
Originally posted by ns.happy
da e imao muda rekao bi ja volim samo kitu a ne da u zavisnosti od godisnjeg doba lize vaginu a nekad prima kitu! licemerno je, jbg!
kako se zove homofobija prema biseksualcima? htela bih da je imenovanjem proglasim za istu i proglasavam konkurs za pronalazenje odgovarajuceg termina. :down:
Već postoji termin - bifobija.

Možeš jedino alternativni da smisliš... ja nemam ideju... :nokti:
Korisnikov avatar
By Paki
nisam gledala Velikog brata, ne pratim TV program :kosa: (pod 1)
bacala sam povremeno pogled na ovu temu i skontala sam da je taj Antal neki zesci retard sa oklembesenom vilicom.
:zacepi: ... Udri, sestro, što jače!
Korisnikov avatar
By gari
Ns.happy je rekao gore da Antal liže vaginu a ja sam napisao da vagina ne može da se liže /tj osim ako neko nema jezik od 20 cm/. Niko ne čita diskusije ispred svojih. Jebo te, ovde sve monollozi? Svako priča sam sa sobom?

:dude: :superheroj: :ugriz:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Paki
bacala sam povremeno pogled na ovu temu i skontala sam da je taj Antal neki zesci retard sa oklembesenom vilicom.
Imas problem s tudjim misljenjem? Rekoh, Nisam gledala emisiju, a vodjena sam iskljucivo komentarima na forumu, kao sto sam i napisala u svom postu, iz koga si ti izvukao poentu kakvu si zeleo. I da smatram da je Antal retard s oklembesenom vilicom, to je opet moja stvar. Antal nije clan gay serbia foruma, tako da ne krsim nikakav virtuelni pravilnik. Ili krsim? Nemoj odmah da hejtujesh.:pegla:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
Ns.happy je rekao gore da Antal liže vaginu a ja sam napisao da vagina ne može da se liže /tj osim ako neko nema jezik od 20 cm/. Niko ne čita diskusije ispred svojih. Jebo te, ovde sve monollozi? Svako priča sam sa sobom?

:dude: :superheroj: :ugriz:
gari, razumela sam te,a da ti kazem zasto sam napravila parodiju od vagine i jezika, usla bih u zesci OFFtopic. :zid:
Korisnikov avatar
By Paki
Imas problem s tudjim misljenjem? Rekoh, Nisam gledala emisiju, a vodjena sam iskljucivo komentarima na forumu, kao sto sam i napisala u svom postu, iz koga si ti izvukao poentu kakvu si zeleo. I da smatram da je Antal retard s oklembesenom vilicom, to je opet moja stvar. Antal nije clan gay serbia foruma, tako da ne krsim nikakav virtuelni pravilnik. Ili krsim? Nemoj odmah da hejtujesh. :pegla:
Pa jedino se i radi o tome što si mišljenje o njemu stekla na osnovu tuđih utisaka. Ništa drugo. Nema druge poente.
By Çâðê_DUP
Imas problem s tudjim misljenjem? Rekoh, Nisam gledala emisiju, a vodjena sam iskljucivo komentarima na forumu, kao sto sam i napisala u svom postu, iz koga si ti izvukao poentu kakvu si zeleo. I da smatram da je Antal retard s oklembesenom vilicom, to je opet moja stvar. Antal nije clan gay serbia foruma, tako da ne krsim nikakav virtuelni pravilnik. Ili krsim? Nemoj odmah da hejtujesh. :pegla:
Pa jedino se i radi o tome što si mišljenje o njemu stekla na osnovu tuđih utisaka. Ništa drugo. Nema druge poente.
nikada ne gradim misljenje na osnovu tudjih, jedino hipoteticko i to u cilju diskusije. dakle, neka vrsta relativistickog misljenja, postapalice, kalupa za neka druga zakljucivanja, figurative speech, kako god. Ne poznajem Antala i o njemu ne mogu imati bilo kakvo odredjenije misljenje, a narocito ako je bazirano na tome sto je on gej (ako jeste)

Ne zelim da raspravljam o stvarima na koje ne mogu da uticem. Poenta moga komentarisanja o Antalu nalazi se u drugom delu moga posta koji ti nisi kvotirao, vec si se uhvatio za "oklembesenu vilicu" i time si izbegao nesrecnu poentu.
Korisnikov avatar
By Zoe
`Nesrecnu poentu` - lepo receno u ovom kontekstu :up:
Korisnikov avatar
By Paki
@ QueerQue ....... Ovaj deo posta?
mislim da je njegovo ucesce namesteno kako bi se tupavoj javnosti plasirala slika: gej sam-hendikepiran sam (na ovaj ili onaj nacin)
Em si izgradila hipotetičko mišljenje, em se opet u suštini vraćamo na nesavršenog, samo svog (hvala gospodu da je tako) i onnijemojgejreprezent-Antala...
By Çâðê_DUP
Al bas da dovedu lika sa deformacijom vilice, jbt ... malo je "providno". Plus sticem UTISAK NEDELJE da je IZABRANI tip FIGURATIVNI PREDSTAVNIK PEDERA ili udaren u glavu mokrom carapom, ili ne bas inteligentan ili ne bas obrazovan. Poruka glasilima: pederi su autsajderi, pederima je oklembesena vilica od silnog jebanja u dupe. Nista. Nisam gledala emisiju. Dovidjenja.

(poenta je da bih ja (ili neko ko odradjuje marketing) namerno dovela mladog Richarda Gira u emisiju da homofobichne strejterke crknu od muke. A Antala bih bacila u drugi krug takmicenja. (figurative speech) ;) )

:ledeni:
Korisnikov avatar
By Paki
Nisi gledala. Tačka.

A homofobične strejterke sad mogu do mile volje da umiru od muke - gledaju Ivana. Eto. :)
By Çâðê_DUP
Nisi gledala. Tačka.

A homofobične strejterke sad mogu do mile volje da umiru od muke - gledaju Ivana. Eto. :)
A taj Ivan je gej? :muzika: :muzika:
Korisnikov avatar
By Paki
Može biti. Za sada je otvoreno gejfrendli. Bu'mo videli... :)
Korisnikov avatar
By gari
Da, pederi bi voleli da Ivan bude tj jeste gay, ali i ako nije ništa ne smeta, imaju sto dana za "gledanje".

:iskolacen: :happysmoke: :misli:
Korisnikov avatar
By blenta
ma ivan je gej
i voli bears and chubs
cakle mu se ochi kad vidi mikija hehehehe:hug:
Korisnikov avatar
By gari
Odoh ja da prošetam do kuće "Velikog Brata". Sinoć sve gledah al Ivana ne vidoh? Gde li se sakri, gledao sam od jedan pa do tri po ponoći, svi su tu-samo njega nema...

:nono: :cobanica: :foto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!