Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od četvrtka veče, znaju se svi učesnici "najmasovnijeg evropskog klupskog takmičenja".

Nažalost od 3 naša predstavnika u kvalifikacijama za Kup UEFA, plasman u 1. kolo ostvario je samo beogradski "Partizan", dok se zemljački OFK "Beograd" i kulski "Hajduk Rodić MB" nažalost nisu najbolje snašli u revanš utakmicama.

Slika
Dakle, suma sumarum, našu zemlju će predstavljati FK "Partizan" (vidi gore) i FK "Crvena Zvezda", koja se u 1. kolu Kupa UEFA našla nakon neuspeha u 3. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu šampona.

Za oba kluba može se reći da su dobro prošli prilikom žreba te će se u prvim duelima sastati:
FC "Slovan" Liberec (CZ) - FK "Crvena Zvezda" (CS)
FK "Partizan" (CS) - FC "Groeningen" (NL)

Srećno i jednima i drugima. :angel:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa sad ne budi tako siguran za Partizan. :P :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Bas mi nekako zao zbog OFK. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Bar sad smo imali srece, za razliku od Lige sampiona kad je sve bilo protiv Zvezde.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
I kakve prognoze dajete? Ne znam, po igri i jedni i drugi neka vrište od sreće ako stignu do naredne faze takmičenja, odnosno tzv. "Lige UEFA". "Zvezda" je krenula u rasprodaju, "Partizan" nema koga više ni da ćera ni da proda, sreća da je i Maribora prošao.

Mislim da nam je klupski fudbal na nižim lestvicama nego u doba Miljanića...

A šta kažete o šansama NK "Dinama" da izbaci AJ "Auxerre" u prvom kolu?
Korisnikov avatar
By Delete
Zvezda ce sigurno da pobedi, mozda se cak odlucim da posetim kladionicu pred taj mec. Partizan ce verovatno da pobedi, nisu oni tako losi, a Dinamo...e tu vec ne bih ni na sta sigurno tipovala :)
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by BlueUnion
A šta kažete o šansama NK "Dinama" da izbaci AJ "Auxerre" u prvom kolu?
Dinamo ima savim solidan tim i imao je nesrecu da u pred takmicenju kupa ssampiona izvuce najtezeg moguceg protivnika Arsenal a Auxerre nije nesto narocito,mislim da su sanse 60/40 u korist Zagrepcana.

Napred Groeningen:molise:

Napred Slovan Liberec:molise:

:right:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne znam bas za Partizan. Holandjani su odlicni, a obzirom da je vise nego poznato kako igraju Jesicevi ne bih bio bas toliko siguran. A tek sto ne bih igrao kladzu na njih. Objektivno Zvezda ima lakseg protivnika koji svakako nije za potcenjivanje. Za Dinamo mislim da moze da izbaci "Okser". Pod uslovom da ponovi igru iz duela sa Arsenalom. Ako se to desi, moracu da cestitam drugu iz Zagreba. :doh: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Krenuse prvotimci Zvezde jutros za Cesku. Sutra se u 17:30 h igra prvi duel u okviru kupa UEFA za Liberecom. :fige:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Igramo bez Baste... :(
Да је само Баста било би добро, ма цео тим сте променили, само онај Ранђеловић остаје у "Звезди". Мученик. :njuska: :(

Ајд желим вам пуно среће послеподне енд успеха.
14. септембар / 29. септембар
Локомотива Москва - Цулте Варегем
Базел - Работнички
Олимпик Марсеј - Млада Болеслав
Дери Сити - ПСЖ
Ајнтрахт - Брондби
Артмедиа Петржалка :cool2: - Еспањол
Левадиа - Њукасл Јунајтед
Партизан (БГД) - Гронинген
Ахнас - Ланс
Панатинаикос - Металург Запорожја
Ружомберок - Клуб Бриж
Макаби Хаифа - Литекс Ловеч
Сетубал - Херенвен
Трабзонспор - Осасуна
Рубин - Парма
Динамо (ЗГ) - Оксер :boxer:
Брага - Кијево Верона
Шалке 04 - Нанси
Сион - Бајер Леверкузен
Старт - Ајакс
Легија (Варшава) - Аустрија
Фенербахче - Рандерс
Локомотив (Софија) - Фејенорд
Стандард Лијеж - Селта Виго
Рапид Букурешт - Национал
Черноморец - Хапоел Тел-Авив
Бешикташ - ЦСКА Софија
Ливорно - Пашинг
Салцбугр - Блекбурн Роверс
АЗ Алкмар - Кајзериспор
Славија Праг - Тотенхем Хотспур
Вест Хем Јунајтед - Палермо
Хартс - Спарта Праг
Атвидаберг - Грасхоперс
Херта (Берлин) - ОБ
Висла (Краков) - Ираклис
Молде - Глазгов Ренџерс
Атромитос - Севиља
Ксанти - Динамо Букурешт
Либерец - Црвена Звезда
Korisnikov avatar
By Delete
I primismo gol na kraju :(
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne bih da branim Zvezdu ali ko je mislio 'lako cemo' zajebao se zestoko. Imaju 100 puta jacu ligu od reprezentacije sad. Pod dva, sto je jos gore za nas, igra Libereca se uglavnom svodi na odbranu (uvek i daju malo golova) a dvojica - stubovi odbrane danas nisu igrali!!! Ocaj, nista necu da pisem. Na kraju, Espanjol gubi 2-1 u poluvremenu od slovacke Petrzalke pa nije kraj sveta. Mada, ima da se igra tu.

Ovaj Partizan, za sad 3-0 (jos traje prvo poluvreme), skoro pa neverovatno. Ali, sve cestitke.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Резултати 1. кола купа УЕФА, наравно играју се реванши за 14 дана:

"Слован" Либерец (CZE) - "Црвена Звезда" Београд (SRB) 2:0 (1:0)
"Партизан" Београд (SRB) - "Гронинген" (NDL) 4:2 (3:0)

Локомотива Москва - Цулте Варегем 2:1
Базел - Работнички 6:0
Дери Сити - ПСЖ 0:0
Артмедиа Петржалка - Еспањол 2:2 :deda:
Левадиа - Њукасл Јунајтед 0:1
Ахнас - Ланс 0:0
Трабзонспор :djavo: - Осасуна 2:2 Напред Вахиде, сине!
Рубин - Парма 0:1
Динамо (ЗГ) - Оксер 1:2 :testerica:
Брага - Кијево Верона 2:0
Шалке 04 - Нанси 1:0
Старт - Ајакс 2:5
Легија (Варшава) - Аустрија 1:1
Локомотив (Софија) - Фејенорд 2:2 (90'+5')
Рапид Букурешт - Национал 1:0
Черноморец - Хапоел Тел-Авив 0:1
Бешикташ - ЦСКА Софија 2:0
АЗ Алкмар - Кајзериспор 3:2
Славија Праг - Тотенхем Хотспур 0:1
Атвидаберг - Грасхоперс 0:3
Херта (Берлин) - ОБ 2:2
Молде - Глазгов Ренџерс 0:0
Ксанти - Динамо Букурешт 3:4

Остале утакмице су још у току.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by bigirl
Strašno. Sramotno. :die: :die: :die:
А зашто је срамотно? То је реалност. То је истина. Она зна да боли. То је последица гомиле ствари о којима не бих сада и у овој теми.

Мислим да скоро сви навијачи "Црвене Звезде" живе у 1990. и 1991. години. Данас је 2006. година, а њихов клуб, једини освајач УЕФА Купа шампиона се за 14 година постајања УЕФА Лиге шампиона није пласирао у исту. Само по себи то довољно говори о стању ствари. Нема више 1990. године и тадашњег руководства. Нема ни тих играча. Данас за наш најтрофејнији клуб играју пропали бразилски пензионери од 100 килограма и 160 центиметара или Бугари који нису успели боље да се "продају". И домаћи назови таленти који чекају прву прилику да се продају "Шахтјору" из Доњецка, јер нажалост немају квалитет ни за трећу финску лигу. "Звездине" румунске колеге "Стеауа" (други и поред "Црвене звезде" једини источноевропски освајач већ споменутог такмичења) имају само ТРИ странца у екипи!!!!!!! И за разлику од нашег шампиона, нашли су се у жељеном такмичењу. Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака.

На почетку сезоне циљ управе је био "Лига шампиона". И шта је се десило? Није се десила УЕФА Лига шампиона него промена циља "пласман у тзв. Лигу УЕФА". Уколико ни од тога не буде ништа, циљ ће бити "дупла круна". Али од првенства 1991/1992. годину дупла круна не значи ништа. Ионако се зна да је могу "освојити" само два комшијска и ривалска клуба.

ОК, ја заиста нисам навијач "Црвене звезде" али ето тако гледам на ствари из неутралног угла, јер нисам ни присталица "Партизана". И ви сви и даље верујете тој управи. Управи која се хвали чињеницом да је 15 милиона евра потрошила на "враћање дугова" уместо на довођење играча ради пласмана у УЕФА Лигу шампиона!?!?!? Управи која ни сама не жели да види шта је постигла. А није постигла Бог зна шта. Извињавам се због паралеле са комшијама из Хумске, али лопов Зека и помоћник Бјека су пљунули и своје и клупске паре, па је клуб остварио пласман у УЕФА Лигу шампиона. То се вишеструко исплатило - финансијски наравно.

И тако даље и тако ближе.... Мислио сам да од Џајића у Љутице Богдана и Миљанића на Теразијама горе не може, али сам се преварио.
Korisnikov avatar
By bigirl
Paaa... I realnost može da bude sramotna. A to što se danas dešava sa našim fudbalom je baš to: sramota.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
А зашто је срамотно? То је реалност. То је истина. Она зна да боли. То је последица гомиле ствари о којима не бих сада и у овој теми.

Мислим да скоро сви навијачи "Црвене Звезде" живе у 1990. и 1991. години. Данас је 2006. година, а њихов клуб, једини освајач УЕФА Купа шампиона се за 14 година постајања УЕФА Лиге шампиона није пласирао у исту. Само по себи то довољно говори о стању ствари. Нема више 1990. године и тадашњег руководства. Нема ни тих играча. Данас за наш најтрофејнији клуб играју пропали бразилски пензионери од 100 килограма и 160 центиметара или Бугари који нису успели боље да се "продају". И домаћи назови таленти који чекају прву прилику да се продају "Шахтјору" из Доњецка, јер нажалост немају квалитет ни за трећу финску лигу. "Звездине" румунске колеге "Стеауа" (други и поред "Црвене звезде" једини источноевропски освајач већ споменутог такмичења) имају само ТРИ странца у екипи!!!!!!! И за разлику од нашег шампиона, нашли су се у жељеном такмичењу. Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака.

На почетку сезоне циљ управе је био "Лига шампиона". И шта је се десило? Није се десила УЕФА Лига шампиона него промена циља "пласман у тзв. Лигу УЕФА". Уколико ни од тога не буде ништа, циљ ће бити "дупла круна". Али од првенства 1991/1992. годину дупла круна не значи ништа. Ионако се зна да је могу "освојити" само два комшијска и ривалска клуба.

ОК, ја заиста нисам навијач "Црвене звезде" али ето тако гледам на ствари из неутралног угла, јер нисам ни присталица "Партизана". И ви сви и даље верујете тој управи. Управи која се хвали чињеницом да је 15 милиона евра потрошила на "враћање дугова" уместо на довођење играча ради пласмана у УЕФА Лигу шампиона!?!?!? Управи која ни сама не жели да види шта је постигла. А није постигла Бог зна шта. Извињавам се због паралеле са комшијама из Хумске, али лопов Зека и помоћник Бјека су пљунули и своје и клупске паре, па је клуб остварио пласман у УЕФА Лигу шампиона. То се вишеструко исплатило - финансијски наравно.

И тако даље и тако ближе.... Мислио сам да од Џајића у Љутице Богдана и Миљанића на Теразијама горе не може, али сам се преварио.
Ne druzis se ti za dzabe samnom. :P :lol:
Salu na stranu, slazem se sa 99% ovog posta sem u delu da se "falimo" sa ukupnom kintom od transfera.
P.S. Ako je verovati sportskim kuloarima, Bajevic je sinoc podneo ostavku.
Korisnikov avatar
By Kupper

Ne druzis se ti za dzabe samnom. :P :lol:
Salu na stranu, slazem se sa 99% ovog posta sem u delu da se "falimo" sa ukupnom kintom od transfera.
P.S. Ako je verovati sportskim kuloarima, Bajevic je sinoc podneo ostavku.
Ti mali, iako si stariji od Blue-a, imas sto sta da naucis od njega:P Ustvari, dobro je sto se druzis s njim:D (u prevodu umri, bez Blue-a ne mozes, tako stoje stvari).

P.S. Mislim da ce jednog dana Zvrle da me saceka s motkom iza tjoska ili poste gde ce me sresti u prijateljskom fajtu sa spliff-om u kome ja dobijam:D).

Analiza Blue, par ekselans:klap::up:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jebt pa ja ne videh ovu prozivku! More stvarno ces dobiti neki aplauz po ushima. :lol:

Elem narode, danas je dan D. Liberece dolazi...mozemo li?
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jebt pa ja ne videh ovu prozivku! More stvarno ces dobiti neki aplauz po ushima. :lol:

Elem narode, danas je dan D. Liberece dolazi...mozemo li?
Волео бих да сам оптимиста. Али и продаја карата показује колико навијачи "нашег најтрофејнијег клуба" верују у пролазак даље. Јбг... резултат из Чешке је факат. А вечерас не треба примити гол, што ће бити веома тешко. :invalid:
Korisnikov avatar
By Kupper
Liberece dolazi...mozemo li?
C.
Korisnikov avatar
By Zemunac
7 minut u toku, Liberec vec vodi. :lol:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Zemunac
7 minut u toku, Liberec vec vodi. :lol:
Bas nepravda sto je ispala zvezda bas je bila ravnopravna:dance:

Brazilac Ailton je bas smesan sa onim viskom kilograma meni sa tom stomacinom vise lici na sumo rvaca nego na fudbalera:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ауторска рубрика пЛави фудбал сутра даје свој коментар целокупног кола, са нарочитим освртом на наше представнике.

За сада само - "Партизан" се провукао, "Звезда" показала све чега сам се и плашио. :doktor:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!