- 16 Sep 2006, 00:45
da ili ne? imam sansu da sada uzmem americko drzavljanstvo i zamijenim ga ovim sto imam sada- bosansko. mislim lakse je putovati sa ovim americkim.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by muzika86
mislim lakse je putovati sa ovim americkim.
Originally posted by DeleteMojne vi vrijedjate! Volja ti ziviti u vecem gradu spustis se u Sarajevo, volja ti seoski zivot ides u selo, volja ti zivjeti u sumi i planini popnes se na planinu i uzivas tamosnji zivot. cist zrak, nezagadjena okolina, lijepe sume, cista voda potoci i rijeke ma zivis u miru... sve to ima kod nas na Romaniji! Samo se eto treba paziti mina gdje su bile linije tokom rata a sve ostalo je dobroOriginally posted by QueerQueNpr. Romanija!
kakvo pitanje? naravno da ces odbiti zlo americko drzavljanstvo, to je pitanje nacionalne casti!!!!
zivjelo Kosovo, pardon Durmitor, pardon ... neka planina u Bosni!
Originally posted by Vel boyBush ili Klinton? BUSH!
e, vidis, ja necu namjerno da placam fees bush-ovoj administraciji da bih dobio americko drzavljanstvo! kada ga otjeraju s vlasti i dodje neki demokratski predsjednik, onda hocu!
sada imam Green Card i boli me kita za americko drzavljanstvo, naravno, dok majmun i njegova repukeblikanska administracija ne sjasu!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!