Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
:smeh: :smeh: :smeh: Nego? Drugu...trecu...cetvrtu...? :roll:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislis da nema ljudi u Srbiji koji bi odgovorno radili taj posao, naravno, ukoliko budu radili za dovoljno dobru platu?!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
:smeh: :smeh: :smeh: Nego? Drugu...trecu...cetvrtu...? :roll:
Ako treba i stotu, dok ne nadjes pravu osobu za taj posao :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Neman ti ja vrimena za tako neshto. :moby:
Korisnikov avatar
By Delete
Imam ja! Jeb`o je jeza taj koga ja budem zaposljavala, nece smeti ni da jede mirno, a kamoli sta vise, i ovako sve moguce radnike kod caleta terorisem i kontrolisem :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Delete
Imam ja! Jeb`o je jeza taj koga ja budem zaposljavala, nece smeti ni da jede mirno, a kamoli sta vise, i ovako sve moguce radnike kod caleta terorisem i kontrolisem :lol:
diktatoru nijedan :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Niiiisaaam! Samo, ko vec primas pare za nesto, nemoj da zabusavas, vec odradi kako dolikuje!
Korisnikov avatar
By Val
Niiiisaaam! Samo, ko vec primas pare za nesto, nemoj da zabusavas, vec odradi kako dolikuje!

Sve se polomishe od posla. :smeh: Najgore je shto njima nikad nije dosta, koliko god da platish. :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val

Sve se polomishe od posla. :smeh: Najgore je shto njima nikad nije dosta, koliko god da platish. :ostrisekiru:
Ako ces da platis, ja cu da se latim posla, da vidis da se moze i tako :)
Korisnikov avatar
By Val
Pa vidi, nije da iskreno ne razmishljam o tome. ALI, ako pravim zurke, pravicu ih tamo gde se to ceni. ;) I gde ne moram da pazim na to da li ce neko da se ogrebe ili da ukrade. :murkan:
Korisnikov avatar
By Delete
Iz licnog iskustva, gde god ima nasih ljudi (il` Rusa, Turaka i Marokanaca) uvek ce biti i onih koji ce hteti da se ogrebu :) A za kradje...jbg, imas slucajeve gde deca kradu od roditelja, i OPET ne mozes nigde biti sigurna da toga nema. Boze, pitam se zasto ja sve ovo pisem, i da li sam mozda kupila pogresne kapsule protiv kaslja.
Korisnikov avatar
By Boshko
Kad pohodim BG ponovo dolazim u X... Nekako mi je intimniji od Floyda ;)
By Pending-For-A-Bending
Ja sam prosao u subotu pored Xa i vidim da radi, ali nemam pojma da li je i dalje gay
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!