Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaPa ako nisi shvatio iz mojih prethodnih postova zasto mislim da su debilni stvarno mi je zao (ustvari bas i nije ali tako se kaze).Originally posted by Feel_FineI dalje mi nije jasno zasto je izjava ovog tipa glupa i zasto su njih dvoje debili?Originally posted by QueerQueKao sto rekoh lepo od njih sto pruzaju podrsku ali je glupo sto je pruzaju na kontu svog braka.Originally posted by Feel_Finepodrzavam njihovo saopstenje jer potencira pitanje gej braka, kao sto bih podrzala bilo ciju koja propagira toleranciju i gej prava. ma koliko bila "glupa" i ma koliko ljudi koji se bore za gej prava, pored ovakve nezahvalnosti iskazane u tvom postu, i jesu debili.
Debili su oboje... mislim kakva izjava. Sad kao ceo svet strepi od njihovog vencanja i sad ce zbog njih dvoje ceo homofobicni svet da prihvati gay brakove kao validne... svasta! Lepo od njih sto pruzaju podrsku ali ovakve izjave su glupe!
Bukvalno deluje kao da ucenjuju. Glupa masa koja se pali da se njih dvoje uzmu sad ce (i ako mozda do sad nisu) da se zalaze za gay brakove.
Pohvalno je sto se zalazu za jednakost. Njihova izjava meni ne deluje kao ucena, ni bukvalno ni indirektno, vec kao vrlo jednostavan i jasan stav po pitanju istopolnih brakova.
To sto se njihovi fanovi "pale" (i slepo slusaju svoje idole) nema nikave veze sa Brandjelinom - u smislu: deluje mi da su ipak debili fanovi jer ne razmisljaju svojim mozgom.
Sta je trebalo da izjave, a da ne budu debili?
Originally posted by tramp
birala sam manje opasnu situaciju da sam rekla da je andja decko napale bi me lezbe+str8 tipovi i sta sad da radim ... pitanje opstanka
Originally posted by QueerQueeto vidiš.
andja i jeste decko
ona moze da bude sta god zazeli ...
Originally posted by Feel_FineMogu da potpisem da malo ko zna sta si hteo, zasto su debili i sto toliko sekiracije? Komsijski? nebitno, vazno je da rade nesto jako vazno, makar i zbog 'poznatosti' i drkanja na njih. To se racuna.Originally posted by LunjaPa ako nisi shvatio iz mojih prethodnih postova zasto mislim da su debilni stvarno mi je zao (ustvari bas i nije ali tako se kaze).Originally posted by Feel_FineI dalje mi nije jasno zasto je izjava ovog tipa glupa i zasto su njih dvoje debili?Originally posted by QueerQueKao sto rekoh lepo od njih sto pruzaju podrsku ali je glupo sto je pruzaju na kontu svog braka.Originally posted by Feel_Finepodrzavam njihovo saopstenje jer potencira pitanje gej braka, kao sto bih podrzala bilo ciju koja propagira toleranciju i gej prava. ma koliko bila "glupa" i ma koliko ljudi koji se bore za gej prava, pored ovakve nezahvalnosti iskazane u tvom postu, i jesu debili.
Debili su oboje... mislim kakva izjava. Sad kao ceo svet strepi od njihovog vencanja i sad ce zbog njih dvoje ceo homofobicni svet da prihvati gay brakove kao validne... svasta! Lepo od njih sto pruzaju podrsku ali ovakve izjave su glupe!
Bukvalno deluje kao da ucenjuju. Glupa masa koja se pali da se njih dvoje uzmu sad ce (i ako mozda do sad nisu) da se zalaze za gay brakove.
Pohvalno je sto se zalazu za jednakost. Njihova izjava meni ne deluje kao ucena, ni bukvalno ni indirektno, vec kao vrlo jednostavan i jasan stav po pitanju istopolnih brakova.
To sto se njihovi fanovi "pale" (i slepo slusaju svoje idole) nema nikave veze sa Brandjelinom - u smislu: deluje mi da su ipak debili fanovi jer ne razmisljaju svojim mozgom.
Sta je trebalo da izjave, a da ne budu debili?
Originally posted by deželaš[/i
kakvi/e su, to bi ih još više napalilo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!