Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
Zašto bi onda mi njih žalili?
zato jer smo hriscani i svi smo mi bozija deca :opatica: :pop: :pop: :pop:
Korisnikov avatar
By muzika86
Ja sam bio to jutro u školi.. bio je utorak i završio mi se drugi čas bila geometrija i tako sam je mrzio. Kada od jednom jedan prijatelj povika NYC napadnut od Sadam Husseina, u zgradu avion uletjeo. Niko ne može da vjeruje šta se događa.... rulje se skupljaju oko ekrana TV Ameriku napali.

Mada se više od pola ostalog naroda na ovom svijetu tome obradovao... :testerica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sa velikim uzbudjenjem sam pratio TV program tog 11.septembra 2001.
Veliki sam ljubitelj vanrednih situacija i vanrednog TV programa punog segmenata tipa "poslednja vest", "prema nezvanicnim informacijama", zatim brojnih komentara, analiza, osvrta, prognoza, okruglih stolova i ostalih specijalnih emisija.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam se probudio, otisao skuvao kafu, upalio TV, video snimak uletanja aviona u zgradu, skapirao reklama za film, upalio cigaretu, promenio kanal, vidim isti snimak.

Onda sam se cuo sa, ja mislim caletom, i on mi rece sta se zapravo desilo.

Mislim da sam ze jednako zgranuo i tada i kad su ubili Djindjica.

To je jednostavno stvar koja te uhvati off guard.

Kasnije su pocele da prolecu razne teorije zavera kroz glavu, ali prva reakcija je bila, jebote, pa nema Mel Gibsona u real life-u?
Korisnikov avatar
By gari
Mi smo, jelte, hrišćani i oprostićemo im pa makar nas sve pobili. A oni, jelte, nisu hrišćani i Božja deca pa mogu nesmetano i još sa našim blagoslovom da nas tamane?

A onamo u oni propagandnim holivudskim limunadama od filmova pre ručkae smerne američke porodiceve mole Bogu i zahvaljuju mu za gomile hrane što im je dade.

Ako to nije licemerno, ja ne znam šta je?

:arapin: :povez: :pirat:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja sam spavala u to vreme, probudio me sms, pa sam onda videla na tv-u. Znam da ce me sada napadati neki, ali - meni je bilo svejedno. Oni nas, neko drugi njih... :pegla:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, jeste meni žao ljudi koji ništa nisu skrivili a izgubili živote, ali bih voleo i od njih to da čujem. Da im je bar sad žao što su nas onako krvnički bombardovali 77 dana. Da njhi neko bombarduje jedan dan psihijatrijske bolnice bi bile pune. A mi-ništa, samo se povećao broj srčanih udara, raka i drugih bolesti koje izaziva stres. Ostaće nas valjda za pod jednu šljivu /kako prorekoše Tarabići/.

:snob: :zen: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by KissQueen
Ja sam spavala u to vreme, probudio me sms, pa sam onda videla na tv-u. Znam da ce me sada napadati neki, ali - meni je bilo svejedno. Oni nas, neko drugi njih... :pegla:
A i daleko ja ta Amerika, tako da nije ni cudo sto ti taj teroristicki napad nije odvec poremetio miran san.
:up:

Ja sam mirno spavao i dok su bombardovali nasu zemlju, iako sam tada stanovao na 10 ( najvisem) spratu.
Dusek stavim pod trpezarijski sto, zalegnem,zaspim i bas me briga.
:sleep:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja imao sličnu situaciju poput Supermuve, s tim što sam ja imao prelaz iz noćne u popodnevnu smenu, tako da sam u to vreme bio na poslu.
Onako, još mamuran od slabog sna, pijuckao sam kafu, usluživao mušterije i bacao pogled na ekran crno-belog mini tv-a, kada sam ugledao breaking news. Budući da sam movie freak, i ja sam isprva pomislio da se radi o nekom novom block busteru, a onda se šokirao kada sam skontao da je u pitanju realnost. Bura emocija je krenula da se kovitla u meni. Od ushićenja, i osećanja neke univerzalne pravde, osećanja satisfakcije, do suzdržavanja suza pri pomisli na silne ljude zarobljene u kulama, agonije njihovih najbližih, tragedije koja se odigravala tu, pred našim očima. Blenuo sam kao opčinjen u mali ekran.
Onda je kraj radnje protrčao ludi komšija u hercegovačkoj narodnoj nošnji, i sav u transu uzvikivao- Tooo, braćo muslimani!!! Živeli arapi!
Tragikomična situacija.
Juče sam odgledao United 93, i u par navrata su mi krenule suze.
Zaista, jedna ogromna tragedija, bez obzira na to što je isprovocirana politikom njihove vlade. Na kraju uvek ispaštaju nedužni, na dnu hijerarhijskog lanca. :(
Korisnikov avatar
By gari
Pa ko će da plati nego sirotinja? Na sirotinju i zec patku diže.

:kuca: :lood: :ogledalce:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pre 7 godina....

videla sad sluchajno datum... pa mi neshto bio poznat... pa nashla ovu temu....

:eu:
Korisnikov avatar
By erkondisn
joj, ja u tocno vrijeme davao jedan od najtezih ispita na faksu, ucio kisu bozju, znojio se po faksu i kad sam pobjedonosno isetao s faksa skuzio sto se desilo.
By superfly
da tinky,
ove godine imamo september 10th. pustiše u pogon hard-on- ski kolajder.
crno nam se piše.

:giggle:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
sedam godina kasnije isprani mozgovi i dalje veruju da je bio u pitanju teroristicki napad...
By J...
Ja sam se tog dana vratila sa ispita i legla da spavam a TV je ostao ukljucen ali bez tona. Secam se da sam jedno pola sata u polusnu gledala u tu zgradu na ekranu i pitala se sta se to desava, dok nisam ukljucila ton i cula.

Zao mi je svih obicnih ljudi koji stradaju...
Korisnikov avatar
By Frey
Bio u školi, u popodnevnoj smeni, kada je to neko u zbornici čuo na tv-u i oplela se priča na sve strane. Posle 3 meseca sam video snimke sa cnn-a, i to na internetu. Eto koliko me to zanimalo:)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ colonia_boy - nego? :lukavi:

@ J... - a kakvi su to NEobichni ljudi? :trep:
By J...
Originally posted by tinkerbell

@ J... - a kakvi su to NEobichni ljudi? :trep:
Vladari
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by colonia_boy
sedam godina kasnije isprani mozgovi i dalje veruju da je bio u pitanju teroristicki napad...
u stvari je to bio povod americhke vlade da zapocne rat sa Irakom da bi dosla do nafte.... Am I right?

Tj, Ameri su chak sami sabotirali Kule?
Korisnikov avatar
By blenta
beshe mi zhao neduzhnih ljudi
a josh mi i danas nije jasno kako je organizacija chiji se gazda krije po petjinama
uspela da napravi takav haos u zemlji koja ima najjache godishnje izdvajanje za vojsku
i chiji patriot sistem za antivazdushna dejstva josh uvek neprevazidjen
i koji je usput stalno na oprezu zbog tenzije i igre motji s rusijom

ili su srushene iznutra da bi se opravdao rat za naftom?
:zavera:

:bre:
Korisnikov avatar
By pthalo
Tek sam iselila u Mađarsku, živela sam tamo možda samo 2 nedelje kada se dogodilo. Imala sam sedamnaest godine. Tada sam spavala, mama me je probudila sa telefonom. Gledala sam na CNN, ali tada spavanje mi je bilo važnije. Nisam poznala nikog koji je umro na 11 septembra, ali naravno poznala sam ljudi koji su poznali ljudi koji su umrli. Došla sam kući oko Božić i sve je bilo drugačiji u Americi. Američke zastave svugde, ali svugde. Racizam protiv ikoga koji izgleda kao da je musliman. Moj drug iz šrednje škola, iz Indije, je rekao da njegovog rođaka su ubili zato što su mislili da je musilman jer imao tamniju kožu. Strašno. Nikad nisam osećala da mi je Amerika ikad bila dom, nisam tamo rođena, nikad nisam kontala Američka kultura, mada živela sam tamo 14 godine. A posle 11 septembra, manje sam poštovala Ameriku.
Korisnikov avatar
By Manon
bila kod prijatelja na rucku. oni nesto vrteli programe i pojavi se snimak na SNNu. Dok smo gledali u neverici uzivo kako gori prva kula pojavio se drugi avion i pogodak druge kule videli smo u direktnom prenosu.
Ne mogu da kazem da iza soka koji sam osetila nije tinjalo zadovoljstvo osvete za svo zlo koje smo mi od njih doziveli. Bushova administracija je bila u teskoj panici i to me je ispunjavalo osecajem zadovoljstva. Tek kasnije kada su prikazali zrtve osetila sam sazaljenje prema neduznim ljudima.

...

eto ni danas se ne zna ko stoji iza rusenja kula. Zvanicno Bin Laden nikada nije optuzen i na pitanje kako je to moguce Bushova sluzba je odgovorila da nisu imali dovoljno dokaza za to. Bin laden je inace sam u obracanju svetu preko medija rekao da licno stoji iza tog napada. Valjda ameri ne veruju teroristi!!
Nije objasnjeno ni zasto se urusila ona treca zgrada kao ni to zasto nema ostataka aviona koji je navodo pao na Pentagon
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja se uopste ne secam da sam cula za to...mislim, cula sam sigurno...ali Bog te pita kako...nisu mi zanimljive vesti koje se ne ticu mene :narciiiiiiiiiis:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
I zamisli ti taj osecaj da udjes u avion i znas da se nikad neces vratiti, i sve to da bi pobio gomilu neduznih ljudi...Boze...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisam se previse potresao. Manje nego za cunami, u svakom slucaju.

Jbg, navikli smo da ljudi umiru svaki dan pa smo i oguglali...
Korisnikov avatar
By schatzist
:kosach:
mene samo interesuje koliko njih koji glasaju za republikance i podrzavaju SAD ,,mirovnjacke ratove" sirom sveta je patlo pre pet godina i danas....????

sta koj ku*ac se*u o svojim gubicima kada dnevno unesrece i ubiju gomile ljudi ....?????

:srbin:
Korisnikov avatar
By unic0rn
osecao se kao da gledam film tipa apocalypse now..
nije mi ni palo na pamet kolko ce to promeniti svet ustvari..
By Tresh-grl
ja sam se navozla do jaja i bila na zurci jednoj.
i loshe me istripovalo sve ovo i pokvarilo mi provod ali pucala mi djana iskreno :sarana:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!