- 13 Avg 2006, 16:14
secam se, u Grckoj sam se ljubila sa tipom ispred nje da bih je nervirala. Ona je sedela i gledala. Lice joj je bilo kamena maska. A onda je ustala i otisla u wc. ja sam rekla Grku da me priceka i otisla sam za njom. Ona je pocela da urla na mene i da sikce kao besna: sta to sebi radim? Na to sam je zgrabila i pribila uza zid i pocela sam da je ljubim, na to je nacisto poludela i odgurnula me je, opalila mi samar i na to sam se razbesnela, povukla je ka sebi i sudarile smo se glavama. to je bas zabolelo, tako da smo se jedno vreme drzale obe za glavu, obe u crnim, tesno pripijenim haljinama i tasnicama i stiklicama. mnogo smo bile slatke
-Je l ti treba pomoc?-ona kroz zube, besna
-Ajd odjebi.-rekoh istim tonom
-Hoces da te vodim kuci?-ona pali dugacku laki strajk cigaretu
-Aha-i smejem joj se, ona kulira, a vidim da je na ivici. volim da je izazivam, jer propagira nekakav bonton, a pritom je zucnog temperamenta, iako vrlo nezna, na nekakav manekenski nacin (pitko, lezerno, kao hladna statua), samo joj crne oci svetlucaju u mraku
-Ja bih radije da ostanem, znas, ali mogu da nadjem nekog da te odvede.
-a zasto ja uopste treba da odem?-upitam uobrazeno.
-zato sto se ljubis s nepoznatim ljudima. to nisi ti. popila si malo vise. trebalo bi da odes u hotel.
-necu bez tebe
-ja dolazim brzo, samo ...idi (sagla je malo glavu i pokrila lice rukama)
-necu bez tebe
-upropastila si mi celu ekskurziju znas -osecam da je besna
-pa ne moras da se brines o meni-zakljucujem i ja pripaljujem istu vrstu cigarete. i dalje je fiksiram pogledom. ona to mrzi.
-kao da sam ti majka-sklanja ruke i vidim da su joj oci suzne
-ja ti upropastila ekskurziju?-zakasneli odbrambeni mehanizam.
Rec "gay", rec "veza" nikad medju nama nije bila izgovorena.
Originally posted by Sparkicprivid, privid ...
Pokusala da se ljubim sa tipom ali nista, poljubila se sa devojcicom i
secam se, u Grckoj sam se ljubila sa tipom ispred nje da bih je nervirala. Ona je sedela i gledala. Lice joj je bilo kamena maska. A onda je ustala i otisla u wc. ja sam rekla Grku da me priceka i otisla sam za njom. Ona je pocela da urla na mene i da sikce kao besna: sta to sebi radim? Na to sam je zgrabila i pribila uza zid i pocela sam da je ljubim, na to je nacisto poludela i odgurnula me je, opalila mi samar i na to sam se razbesnela, povukla je ka sebi i sudarile smo se glavama. to je bas zabolelo, tako da smo se jedno vreme drzale obe za glavu, obe u crnim, tesno pripijenim haljinama i tasnicama i stiklicama. mnogo smo bile slatke
-Je l ti treba pomoc?-ona kroz zube, besna
-Ajd odjebi.-rekoh istim tonom
-Hoces da te vodim kuci?-ona pali dugacku laki strajk cigaretu
-Aha-i smejem joj se, ona kulira, a vidim da je na ivici. volim da je izazivam, jer propagira nekakav bonton, a pritom je zucnog temperamenta, iako vrlo nezna, na nekakav manekenski nacin (pitko, lezerno, kao hladna statua), samo joj crne oci svetlucaju u mraku
-Ja bih radije da ostanem, znas, ali mogu da nadjem nekog da te odvede.
-a zasto ja uopste treba da odem?-upitam uobrazeno.
-zato sto se ljubis s nepoznatim ljudima. to nisi ti. popila si malo vise. trebalo bi da odes u hotel.
-necu bez tebe
-ja dolazim brzo, samo ...idi (sagla je malo glavu i pokrila lice rukama)
-necu bez tebe
-upropastila si mi celu ekskurziju znas -osecam da je besna
-pa ne moras da se brines o meni-zakljucujem i ja pripaljujem istu vrstu cigarete. i dalje je fiksiram pogledom. ona to mrzi.
-kao da sam ti majka-sklanja ruke i vidim da su joj oci suzne
-ja ti upropastila ekskurziju?-zakasneli odbrambeni mehanizam.
Rec "gay", rec "veza" nikad medju nama nije bila izgovorena.