Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
fino od njih. shteta shto to nije deo neke vece kampanje.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Istina je da kad Brad i Angelina izjave ovako nesto, u sustini, odrade u hipu jedan posao za koji je potrebno da aktivisti uloze godine i godine truda, nesto mnedijski probojnije od silnih javnih kampanja, edukacija i lobiranja LGBT aktivizma i to uvek, bas iz navedenih razloga, treba pozdraviti!

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By ManToy
Originally posted by Lunja
Originally posted by Feel_Fine
Originally posted by QueerQue
Debili su oboje... mislim kakva izjava. Sad kao ceo svet strepi od njihovog vencanja i sad ce zbog njih dvoje ceo homofobicni svet da prihvati gay brakove kao validne... svasta! Lepo od njih sto pruzaju podrsku ali ovakve izjave su glupe!
podrzavam njihovo saopstenje jer potencira pitanje gej braka, kao sto bih podrzala bilo ciju koja propagira toleranciju i gej prava. ma koliko bila "glupa" i ma koliko ljudi koji se bore za gej prava, pored ovakve nezahvalnosti iskazane u tvom postu, i jesu debili. :kafa:
Kao sto rekoh lepo od njih sto pruzaju podrsku ali je glupo sto je pruzaju na kontu svog braka.
Bukvalno deluje kao da ucenjuju. Glupa masa koja se pali da se njih dvoje uzmu sad ce (i ako mozda do sad nisu) da se zalaze za gay brakove. :kakodane:
I dalje mi nije jasno zasto je izjava ovog tipa glupa i zasto su njih dvoje debili? :plavuso:

Pohvalno je sto se zalazu za jednakost. Njihova izjava meni ne deluje kao ucena, ni bukvalno ni indirektno, vec kao vrlo jednostavan i jasan stav po pitanju istopolnih brakova.

To sto se njihovi fanovi "pale" (i slepo slusaju svoje idole) nema nikave veze sa Brandjelinom - u smislu: deluje mi da su ipak debili fanovi jer ne razmisljaju svojim mozgom.

Sta je trebalo da izjave, a da ne budu debili? :tos:
Pa ako nisi shvatio iz mojih prethodnih postova zasto mislim da su debilni stvarno mi je zao (ustvari bas i nije ali tako se kaze).
Korisnikov avatar
By Lunja
Drago mi je sto ne razmisljam ni slicno kao ti i sto ne razumem tvoje postove. :merlinka:

Na kraju, kad vidim za cija prava se njih dvoje "bore" - stvarno su debili.
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by tramp
birala sam manje opasnu situaciju da sam rekla da je andja decko napale bi me lezbe+str8 tipovi i sta sad da radim ... pitanje opstanka :plavuso:

kakvi/e su, to bi ih još više napalilo

andja i jeste decko ;)
ona moze da bude sta god zazeli ... :domino:
eto vidiš.

:kosa:

btw, na angeletu se pale i strejt devojke - to pitanje više nema veze sa orijentacijom

Zato :wcsolja: i :nazdravlje:

p.s.: možda će zvučat debilno, ali ja stvarno mislim da zbog sve te preterane ložljavine prosto nikome ne bi moglo da se d...gne bilo šta čak i kad bi se našli prisustvu bilo brada, bilo angeline.

meni sigurno ne bi

think about that :tuc:
Korisnikov avatar
By tramp
ja se ne lozim na angelinu sto je dobro jer ne moram da se otimam sa kvirki oko nje :shake:
Korisnikov avatar
By ManToy
Drago mi je sto ne razmisljam ni slicno kao ti i sto ne razumem tvoje postove. :merlinka:
Same here! :smiling:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se ne lozim ni na Angelinu, a ni na Brada, boga mi...... :nokti: Pre sto godina, kad se pojavila, svidjala mi se, ali to me je brzo pustilo........ :icequeen: Zapravo, ne postoji ni jedna jedina poznata licnost na koju se ja lozim......:nope:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by CokoladnaBananica
ako se angie uda za brada, ja prestajem da je volim...
Ne, to nikako. Angelini bi bilo tako krivo. Plakala bi, garant.

@Lunja - sve si lepo rekao.
Korisnikov avatar
By Kupper
Debili su oboje... mislim kakva izjava. Sad kao ceo svet strepi od njihovog vencanja i sad ce zbog njih dvoje ceo homofobicni svet da prihvati gay brakove kao validne... svasta! Lepo od njih sto pruzaju podrsku ali ovakve izjave su glupe!
podrzavam njihovo saopstenje jer potencira pitanje gej braka, kao sto bih podrzala bilo ciju koja propagira toleranciju i gej prava. ma koliko bila "glupa" i ma koliko ljudi koji se bore za gej prava, pored ovakve nezahvalnosti iskazane u tvom postu, i jesu debili. :kafa:
Kao sto rekoh lepo od njih sto pruzaju podrsku ali je glupo sto je pruzaju na kontu svog braka.
Bukvalno deluje kao da ucenjuju. Glupa masa koja se pali da se njih dvoje uzmu sad ce (i ako mozda do sad nisu) da se zalaze za gay brakove. :kakodane:
I dalje mi nije jasno zasto je izjava ovog tipa glupa i zasto su njih dvoje debili? :plavuso:

Pohvalno je sto se zalazu za jednakost. Njihova izjava meni ne deluje kao ucena, ni bukvalno ni indirektno, vec kao vrlo jednostavan i jasan stav po pitanju istopolnih brakova.

To sto se njihovi fanovi "pale" (i slepo slusaju svoje idole) nema nikave veze sa Brandjelinom - u smislu: deluje mi da su ipak debili fanovi jer ne razmisljaju svojim mozgom.

Sta je trebalo da izjave, a da ne budu debili? :tos:
Pa ako nisi shvatio iz mojih prethodnih postova zasto mislim da su debilni stvarno mi je zao (ustvari bas i nije ali tako se kaze).
Mogu da potpisem da malo ko zna sta si hteo, zasto su debili i sto toliko sekiracije? Komsijski? nebitno, vazno je da rade nesto jako vazno, makar i zbog 'poznatosti' i drkanja na njih. To se racuna.
Korisnikov avatar
By gari
Haug, reče poglavica Veliko Dupe.

:djavo: :uljenavatru: :sweet:
By Çâðê_DUP
Originally posted by deželaš[/i
kakvi/e su, to bi ih još više napalilo

a kakve su to? :D
Korisnikov avatar
By deželaš
idolopoklonasti i mazni, moja anđelina, idolopoklonasti i mazni.

:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!