Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Pa zavisi kakve ti žvake skidaš sa tepiha? Ovo prvo nije tepih nego svečana UnicOrnova majica a drugo njegova žvaka je isto neka specijalka jer niko ne zna ko mu je zalepi na leđa.

Nego, nema sekiracije UnicOrn, poslaću ti ja svoju majicu sa tri zalepljene žvake pa vežbaj skidanje /mislim žvake/ do mile volje "Nitro-razređivačem" /mislim da se ovako piše reč razređivač?!/.

:P :pegla: :alexis:
Korisnikov avatar
By mmiki
GARI:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pravi si lik.
Korisnikov avatar
By KiWi
Uniša, potraži na www.lifetips.com ... naći ćeš sigurno, mene mrzi da ganjam.. ja sam našao rešenje za one fleke na zidu tamo...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Svakako da je najbolje da ta žvaka nije ni pala na majcu. U skladu s tom neoborivom činjenicom ja bih ti predložio da nabaviš vremeplov i osobu od poverenja. Tu osobu ćeš odvesti na lokalitet gde je došlo do realizacije kontakta žvake i majce na način koji nikome ne sme biti poznat. To znači da taj vremeplovac mora biti osoba od poverenja da se taj čin nemogućnosti kontrolisanja mastikatorne muskulature i curenja bala sa sve žvakom na tvoju majcu, pa zatim pritisak koji je morao da usledi da bi se ista zalepila na majcu ne bi nikako našao na internetu jednoga dana.
Elem po odabiru vremeplovca on će već znati šta da radi, vratiće se unazad kroz vreme baš u trenutak koji neposredno prethodi žvakolepljenju na majcu i uspavljujućim gasom onesvestiće unic0rna i onog /one/ koji mu lepe žvaku na majcu, skinuće majcu i vratiće ti je u budućnost. Naravno, pošto je u momentu kada je promenio tok istorije došlo do cepanja univerzuma na dva paralelna, jedan u kome Unic0rn nema majcu i drugi u kome Unic0rn ima dve majce: flekavu i onu bez fleke, tvoj dvojnik iz paralelnog univerzuma će na forumu otvoriti temu: "Kako sam ostao bez majce na bizaran način", a ti ćeš nas jednostavno u sledećem postu obavestiti da li si uspeo da nađeš jeftinog vremeplovca.

A možeš prosto da odeš na sajt koji je Kiwi predložio, verovatno ima neki koristan savet ako već nisi dovoljno upropastio teksturu.

p.s.
Vremeplovi (a samim tim i osobe koje njima upravljaju - vremeplovci) ne postoje :D
By required1981
ZNAM! Mislim da treba da skines zvaku sa majice... Ako ne budes mogao da skines, onda ce zvaka ostati na majici i neces moci da je skines... Strasno... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
iseci taj deo, i tu rupu zakrpi peace znakom u bojama duge. :)

reseno a i dobijes majicu koju niko nema a i ispoljis svoje politicke stavove. :smeh:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ili zalepis jedan smajli poput mene...
Korisnikov avatar
By gari
Ma iseci taj deo gde je žvaka i ostavi samo rupu-to je najbolji fazon. Kao ono Rumuni kad su svrgli i streljali Elenu i Čaušeskua pa na zastavama isecali grb i ostajala samo rupa. Rupa je HIT.

:eureka: :party: :wtf:
Korisnikov avatar
By HARP
E, jbg. danas se u prevozu zalepih na zvaku i to nova majca...
Eno je natopljena u toploj vodi... nadam se da ce se skinuti :nokti:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Haha!
Pokusaj da je zamilis da se sama skine :alikako:
Korisnikov avatar
By gari
Nema ništa od skidanja žvake u toploj vodi. Moraš da je friziraš /zalediš/ i onda ako je iz prvog pokušaja ne skineš nemoj dalje ni da pokušavaš. Zašto ljudi uopšte žvakaju te proklete žvake koje se lepe za majice?

:kafa: :maca: :predaja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!