Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Simor
Ako nekome treba objašnjavati zašto treba biti solidaran, a posebno zašto u homofobičnoj Srbiji treba biti gej solidaran...
Pa, nakon sto smo se herojski (individualno, naravno) izborili za sva svoja prava i jednak tretman u ovom tolerantnom i liberalnom srbijanskom drustvu, zaista, sta ce nam vise solidarnost, kad nam je u zivotima sve lepo. Zenimo se svojim partnerima, niko ne prebija ucesnika Prajda, niko ne diskriminise na osnovu seksualne orijentacije, nemamo otvoreno homofobicne politicare (a ponajmanje homofobicnog predsednika)... Sve je, takoreci, ruzicasto. Jel tako? ;)
By Simor
Originally posted by Kiborg
Ta nemojte kasti da ni ja nemam šanse
Dolje na koljena! Reci mi: moja voljena!
Originally posted by Ulix
Zenimo se svojim partnerima, niko ne prebija ucesnika Prajda, niko ne diskriminise na osnovu seksualne orijentacije, nemamo otvoreno homofobicne politicare (a ponajmanje homofobicnog predsednika)... Sve je, takoreci, ruzicasto. Jel tako?
Naravno. I drago mi je da smo do takvog zaključka došli! :tetka:

Btw, ja se ne ženim - ja se udajem (a sve u čast Jove Toševskog, koji je objasnio: "udati" = "udu dati").

:surfer:
Korisnikov avatar
By Lunja
zašto svima smeta Antal?
Smeta jer je feminiziran - ljudi se uplase kad prepoznaju u sebi tu osobinu. :ruzan:
Bitno je da je Marko prikladnog fizickog izgleda! A Pedja prava muskarcina... :drama:

PITANJE ZA VAS KOJI STE GLASALI ZA BIGBROTHER:

Za koga ste glasali?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lunja
PITANJE ZA VAS KOJI STE GLASALI ZA BIGBROTHER:

Za koga ste glasali?
Glas'o jednom samo - za Antala. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Pih! Oborio si moje uverenje da su svi glasali za Marka - pravog muskarca, telesno razvijenog. :balon:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by gari
Uzgred, to što je Antal povremeno držao otvorena usta, mislim da ima anomaliju u nosnoj šupljini i ne može da diše normalno kroz nos, pa je to uzrok držanja otvorenih usta, mada ne znam kakve to veze ima sa njegovom izjavom da je gay?
lepo si primetio da ima neku anomaliju, ali ona nema veze sa nosnom šupljinom.
Dečko ima urodjenu anomaliju (tz. ortodontsku anomaliju) koja se zove otvoren zagrižaj i da hoće, ne može da drži zatvorena usta... To nema veze sa nekulturom.

i da, podržavam stav i ponašanje mladog dečaka u toj emisiji, koji je pokazao da je mnogo zreliji od svih ostalih učesnika.
Korisnikov avatar
By Tot
Smeta jer je feminiziran - ljudi se uplase kad prepoznaju u sebi tu osobinu. :ruzan:
Bitno je da je Marko prikladnog fizickog izgleda! A Pedja prava muskarcina... :drama:
O Antalu sve najbolje

Ja bih svim tim pederima koji umreše od želje da budu primećeni sukladno str8 podobiju priredio jedno mučenje sa tako fantastičnom ženom kao što je ova tvoja sa avatara, da ih muči 1001 noć dok se ne prestanu stideti svoje ženske prirode, kako bi im se pročistila duša.

Slika

:molise:
Korisnikov avatar
By Lunja
Je l' to sestra Nives Celzijus??

:smeh:

Oh-my-GOOOSH!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa pretpostavio sam da je neka kičerica samo nisam znao šta. Thnx Lunjo što si mi otvorio oči kog zamalo da oženim. :lol:
By Simor
Je l' to sestra Nives Celzijus??

:smeh:

Oh-my-GOOOSH!
Lunjo, darling, zar to nije Vesna Pisarović? :kesa:

I meni omiljeni stih iz pesme: "Ja te gledam, pa mi žao / meni tlak se podiže!"

Nego, hoćeš li posuditi ribaju sa avatara ti, a u cilju otkrivanja ženske strane ličnosti serbskoga pederaja?
Korisnikov avatar
By Lunja
Iste pevaljke - ista pesma.

Naravno da ću pozajmiti. Mada spremam jednu još bolju opaticu, sa halterima...
Korisnikov avatar
By IriS
evo, ja cu pozajmiti ovcicu :marinac:
Korisnikov avatar
By gari
Dakle, stvarno je strašno koliko se neki ovde plaše toga što su gay? Zastrašuje ih i sama pomisao da bi ceo jedan grad ili čak država mogla na njih pokazivati prstom gde god da se nađu i tako otvoreno mrze onog jednog /Antala/ koji se ususdio onako mali, mlad i neugledan da pred svim tim kamerama i jedno milion-dva gledalaca kaže šta je.

I sada na jednom totalno gay sajtu se on zato osuđuje, nalaze mu se svakakve mane, drži otvorena usta itd, itd. Istovremeno ovde je najomiljenija tema bila: da li i koliko prdite pred partnerom?

Stvarno ponekada pomislim da sa pederima nešto nije u redu.

:evilwait: :misici: :seljache:
By Simor

Mila, ako želiš da postanem trash kraljica, moraš me podučavati! Dakle, Nives Celzijus je isto što i Vesna Pisarović (kao Dr. Jekyll i Mr. Hyde), ili su u pitanju dve osobe koje samo pevaju istu pesmu, ili...?

@kiss addict, i posle neko kaže da ne postoji gej solidarnost! Tek, ovčica ili opatica, samo homofobije više da nema!
Korisnikov avatar
By Lunja
Nives i Vesnica su dvije pevaljke, izgleda da pevaju istu pesmu. Jedina razlika je valjda što Nives ima veće :dude:
Korisnikov avatar
By IriS
ovcica na zadatku :giggle:
Korisnikov avatar
By gari
O čemu li ove pišu? Izgleda da to ni muderatori više ne znaju?
Koja li je tema-hebem li ga? Ovce, ovnovi, opatice...Šta?

:vulkanac: :yay: :ribica:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by gari

I sada na jednom totalno gay sajtu se on zato osuđuje, nalaze mu se svakakve mane, drži otvorena usta itd, itd. Istovremeno ovde je najomiljenija tema bila: da li i koliko prdite pred partnerom?

Stvarno ponekada pomislim da sa pederima nešto nije u redu.

:evilwait: :misici: :seljache:
Ja sam bogami i prdeo i Antala branio! Nicega se ne stidim.

:colorado:
Korisnikov avatar
By gari
Više prdeo ili više branio? Ooooo Bozi, da li se to može izmeriti?

:iskolacen: :pivce: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By colorado
Pa procitaj obe teme pa probaj da izmeris.

(btw, kako ja ne znam da tumacim ove silne emotikone, pa to ti je...)
Korisnikov avatar
By gari
Izmerio i uporedio, manje prdeo više branio. Haug, poglavica Veliko Dupe ne govoriti više.

:lol: :indijanac: :tuc:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
jaka stvar sto je rekao to pred milion ljudi, kad je istih tih milion ljudi odmah znalo cim se on pojavio na ekranu da je gay.
sedeo sam u tom momentu sa gomilom str8 drugstva i video sam kako su reagovali...

nemojmo se pogresno razumeti, nemam nista protiv njega, sem toga, ako je out vec godinama, sto je problem reci pred milion ljudi ja sam gay?
Korisnikov avatar
By ns.happy
koliko vidim ovde postoje dve struje, ja cu se prikloniti nekoj trecoj. antal nema muda k'o bik kako neko rece, to je deo nekakve psiho tresh istine, da je imao muda rekao bi ja volim samo kitu a ne da u zavisnosti od godisnjeg doba lize vaginu a nekad prima kitu! licemerno je, jbg!
druga stvar, moram da se slozim sa onim da pederi nisu solidarni. ali opet, zasto bih bio solidaran? par takvih histericnih frustriranih tetki me je pokusalo nasilno autovati mojima! zato, ljude ne treba gledati po tome da li su gay ili ne vec da li su dobri, posteni, sta god, a meni licno likovi poput antala ne deluju potpuno normalno.
i ako neko pita, ja sam fem! :comingout: i ponosim se tim, hehehe...

i jos nesto... vas jos drzi ta euforija oko bb i antuna? juuu... pa ja se uveliko spremam za put, pa sam zaboravio...
Korisnikov avatar
By *deni*

Mali off:

To su dve pevaljke koje pevaju dve razlicite, ali slicno naslovljene, kompozicije.
Nives : "Na koljena"
Vesna Pisarovic: "Dolje na koljena"

Sto se ove, na cetiri strane rasprostranjene teme tice, imam da dodam sledece:

Porazavajuce je sto se o Antalovom ucescu u "Velikom bratu" raspravlja na nivou nagadjanja da bi mozda sve drugacije ispalo da je umesto Antala ucestvovao neko "malo boljeg izgleda", "neko malo zreliji" i sl.
Strejt likovima se u toj prokletoj kuci, dakle, nece traziti na uvid uverenje o polozenom ispitu zrelosti, nece im se zavirivati u usta, prebrojavati zubi i otkrivati anomalije disajnih puteva, nece im se procenjivati simetrija lica, jedino Antal, kad je vec peder, mora biti u svakom smislu savrsen i proporcionalan, da bi mu se kako-tako oprostilo to sto je peder.
:down:
By Ulix
Originally posted by *deni*
Porazavajuce je sto se o Antalovom ucescu u "Velikom bratu" raspravlja na nivou nagadjanja da bi mozda sve drugacije ispalo da je umesto Antala ucestvovao neko "malo boljeg izgleda", "neko malo zreliji" i sl.
Strejt likovima se u toj prokletoj kuci, dakle, nece traziti na uvid uverenje o polozenom ispitu zrelosti, nece im se zavirivati u usta, prebrojavati zubi i otkrivati anomalije disajnih puteva, nece im se procenjivati simetrija lica, jedino Antal, kad je vec peder, mora biti u svakom smislu savrsen i proporcionalan, da bi mu se kako-tako oprostilo to sto je peder.
:up:
Korisnikov avatar
By gari
Da izgleda da se samo pederima nalazi sto mana i traži dlaka u jajetu /jajima/. Kao, svi str& su idealni.

:tepih: :klux: :party:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by *deni*
:kiss: ... Imaš piće od mene... Vidimo se na žurci... :)
Korisnikov avatar
By gari
:njanjanja: Nemaš piče od mene...Ne vidimo se na žurci...

:trampolina: :alien: :zev:
By Çâðê_DUP
nece im se procenjivati simetrija lica, jedino Antal, kad je vec peder, mora biti u svakom smislu savrsen i proporcionalan, da bi mu se kako-tako oprostilo to sto je peder.
..... ali to je surova balkanska realnost, nepravedno jeste, svakako ... :predsednik:
nisam gledala Velikog brata, ne pratim TV program :kosa: (pod 1)
bacala sam povremeno pogled na ovu temu i skontala sam da je taj Antal neki zesci retard sa oklembesenom vilicom.
mislim da je njegovo ucesce namesteno kako bi se tupavoj javnosti plasirala slika: gej sam-hendikepiran sam (na ovaj ili onaj nacin)

strejt-oliki, mudoliki lik, nego sta! nemate smisla za srpski marketing, ubice vas postenje .... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!