Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Slika

'Sve dok se svima u Americi, bez obzira na seksualne sklonosti, zakonski ne omogući sklapanje braka, ne trebate čekati naša bračna zvona', poručio je najseksi par na svijetu.

Brad Pitt obznanio je da će on i Angelina Jolie početi razmišljati o braku tek kada svim Amerikancima i Amerikankama, bez obzira na seksualne sklonosti, bude zakonski omogućeno sklapanje braka.

"Angie i ja razmišljat ćemo o braku tek kada svi drugi koji se budu htjeli vjenčati u Americi to doista budu i mogli", rekao je 42-godišnji glumac časopisu Esquire.

U rubrici "Mislim da bi ovih 15 stvari svi trebali znati" u listopadskom broju Esquirea Brad je najviše govorio o svojoj novoj ulozi biološkog oca male Shiloh, koju je Angelina rodila u svibnju, ali i oca Angelinine usvojene djece, petogodišnjeg Maddoxa i jednogodišnje Zahare.

Postupak kojim će Brad Pitt usvojiti dvoje starije djece još traje, a Angelinin partner kaže: "Iako im nisam biološki otac, oni su moje krvi podjednako kao i da sam ih sam napravio. I ja sam sav njihov. Ne mogu živjeti bez njih. Poruka svima koji razmišljaju o usvajanju: ja sam za!"

Što se tiče roditeljskih vještina, Brad kaže da je "opušteni otac". "Nastojim ne biti krut prema njima", rekao je Esquireu. "Dok to nikome ne škodi, želim da sami istražuju. Ponekad to izgleda kao da su razmažena."

Sta da kazem osim: genijalno ....

@A.J :love:
By Çâðê_DUP
nejasno mi ... :nerd:
prelistavam clanke i za septembarski i za oktobarski broj Esquire-a i ne mogu naci ovu vest. da li gej hr portal laze o ovome i ako, zasto? sad mi drugarica na kafi kaze da je u Kuriru procitala da se Angie udaje za Brad SH(P)itta. Hajde, da l da skidam njen avatar il ne? ;) :kosach:

:oskar:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Odlicno. Nadam se da se to nikada nece desiti. Ne bih podneo da se Endzi uda, a da mladozenja nisam ja. :lol:
Korisnikov avatar
By ManToy
Debili su oboje... mislim kakva izjava. Sad kao ceo svet strepi od njihovog vencanja i sad ce zbog njih dvoje ceo homofobicni svet da prihvati gay brakove kao validne... svasta! Lepo od njih sto pruzaju podrsku ali ovakve izjave su glupe!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Feel_Fine
Debili su oboje... mislim kakva izjava. Sad kao ceo svet strepi od njihovog vencanja i sad ce zbog njih dvoje ceo homofobicni svet da prihvati gay brakove kao validne... svasta! Lepo od njih sto pruzaju podrsku ali ovakve izjave su glupe!
podrzavam njihovo saopstenje jer potencira pitanje gej braka, kao sto bih podrzala bilo ciju koja propagira toleranciju i gej prava. ma koliko bila "glupa" i ma koliko ljudi koji se bore za gej prava, pored ovakve nezahvalnosti iskazane u tvom postu, i jesu debili. :kafa:
Korisnikov avatar
By gari
A šta Kupper kaže na sve ovo? Nadam se da nije ljubomoran pa ćuti. Eh, kad god vidim avatar Kupper, ja uzdahnem...duboko i široko. Zar VEĆ 42 godine ima Bred? Ko bi rekao, izgleda kao da ima 22.

:uplasen: :shok: :jumphug:
Korisnikov avatar
By ManToy
Originally posted by QueerQue
podrzavam njihovo saopstenje jer potencira pitanje gej braka, kao sto bih podrzala bilo ciju koja propagira toleranciju i gej prava. ma koliko bila "glupa" i ma koliko ljudi koji se bore za gej prava, pored ovakve nezahvalnosti iskazane u tvom postu, i jesu debili. :kafa:
Kao sto rekoh lepo od njih sto pruzaju podrsku ali je glupo sto je pruzaju na kontu svog braka.
Bukvalno deluje kao da ucenjuju. Glupa masa koja se pali da se njih dvoje uzmu sad ce (i ako mozda do sad nisu) da se zalaze za gay brakove. :kakodane:
Korisnikov avatar
By tramp
mislim da je to jedini stav koji bi bilo koji str8 par koji tvrdi da podrzava gej prava mogao da zauzme

inace nisu prvi ni jedini, postoje mnogi hetero parovi koji imaju isti stav samo sto su ovih dvoje visoko profilni
Korisnikov avatar
By Zoe

'Sve dok se svima u Americi, bez obzira na seksualne sklonosti, zakonski ne omogući sklapanje braka, ne trebate čekati naša bračna zvona', poručio je najseksi par na svijetu.

Uh, fucka se nekom da li ce se oni vencati ili ne :nokti:

Divno je sto podrzavaju prava sexualnih manjina, ali zar to nije moglo ucinkovitije, svrsishodnije?!? :wtf: Tesko da ce neko zbog ove izjave da promeni bilo sta u zakonu...........
Korisnikov avatar
By tramp
mislim da nije stvar da li ce se nesto promeniti ili ne, stvar je u etickom postavljanju prema postojecoj situaciji ... npr ako je crncima zabranjen pristup u taj i taj restoran (*ne tako davna istorija) onda ja kao protivnik rasizma imam eticku duznost da ne koristim taj restoran dok se isti ne otvori za sve
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno da imas, i posebnost tvoja (u ovom slucaju slavnog para) je upravo u tome sto je ispunjvas/ju! :grouphug: To je za svaku pohvalu i postovanje. Ja nisam ulazila u jebenu hamburgeriju jer je vlasnik mrzeo Bosance a moj najbolji drug iz Bosne, jebi ga.......dakle, JA to razumem vrlo dobro. :maljkovic:
Samo sam ironicno primetila da se stvari vrlo tesko menjaju, na moju veliku zalost. Ironija nije bila upucena autoru posta, nego sistemu i sranju.......
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
mislim da je to jedini stav koji bi bilo koji str8 par koji tvrdi da podrzava gej prava mogao da zauzme

inace nisu prvi ni jedini, postoje mnogi hetero parovi koji imaju isti stav samo sto su ovih dvoje visoko profilni
ma kakav strejt par, on je peder, a ona je lezbejka.
Korisnikov avatar
By tramp
str8 su u socioloskom smislu odnosno kako ih vecina drustva percipira, njihova seksualnost je u tom smislu irelevantna jer nije percipirana kao takva ili ako cemo biti velikodusni onda su queer par :D

nego ja mislim da je ustvari brad curica samo sto to niko ne zna i da oni ne mogu da se uzmu dok se ne dozvole gay brakovi ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by OneGirlArmy

Uh, fucka se nekom da li ce se oni vencati ili ne :nokti:

Divno je sto podrzavaju prava sexualnih manjina, ali zar to nije moglo ucinkovitije, svrsishodnije?!? :wtf: Tesko da ce neko zbog ove izjave da promeni bilo sta u zakonu...........
Komercijala...:nokti:
Korisnikov avatar
By Kupper
....Brad Shita....
Krsis dogovor! A mene optuzujes:)

Btw, 43 godine ima Pitt.
Korisnikov avatar
By Kupper

Aj lav ju:zastava:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper
....Brad Shita....
Krsis dogovor! A mene optuzujes:)
menjala sam tastaturu, nisam namerno ;)
evo, sad cu ispraviti.:tepih:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa lepo od njih.
Inače nije to neki populistički ili kakav već potez. Jednostavno masa tabloida i ostalih licitira sa tim kada će oni da se uzmu i što se ne venčavaju, pa izmišljaju sve i svašta. Lepo pitali ljude što se ne uzimaju, oni im lepo rekli, nisu oni zakupili bilborde širom SAD pa da im se prigovori da nekog ucenjuju. Ovo je jednostavno njihov odgovor na pitanje milion puta postavljeno im do sada: "A kada ćete vi da se venčate?" i ništa više od toga.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kiborg
Pa lepo od njih.
Inače nije to neki populistički ili kakav već potez. Jednostavno masa tabloida i ostalih licitira sa tim kada će oni da se uzmu i što se ne venčavaju, pa izmišljaju sve i svašta. Lepo pitali ljude što se ne uzimaju, oni im lepo rekli, nisu oni zakupili bilborde širom SAD pa da im se prigovori da nekog ucenjuju. Ovo je jednostavno njihov odgovor na pitanje milion puta postavljeno im do sada: "A kada ćete vi da se venčate?" i ništa više od toga.
@QueerQue - ostavi, fora je fora:ccn:
@Kiborg - tebi, iz razumljivih razloga, ne smem da napisem sto i Tramp ali cu napisati da se slazem s tobom:)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Mene su drkali 15 godina, kada ću da se ženim. Nisam baš siguran, da su o tome pisali u novinamai, ali hvala qrcu, da je konačno netko slavniji od mene, pa sada gnjave njega.
Korisnikov avatar
By Lunja
Kao sto rekoh lepo od njih sto pruzaju podrsku ali je glupo sto je pruzaju na kontu svog braka.
Bukvalno deluje kao da ucenjuju. Glupa masa koja se pali da se njih dvoje uzmu sad ce (i ako mozda do sad nisu) da se zalaze za gay brakove. :kakodane:
I dalje mi nije jasno zasto je izjava ovog tipa glupa i zasto su njih dvoje debili? :plavuso:

Pohvalno je sto se zalazu za jednakost. Njihova izjava meni ne deluje kao ucena, ni bukvalno ni indirektno, vec kao vrlo jednostavan i jasan stav po pitanju istopolnih brakova.

To sto se njihovi fanovi "pale" (i slepo slusaju svoje idole) nema nikave veze sa Brandjelinom - u smislu: deluje mi da su ipak debili fanovi jer ne razmisljaju svojim mozgom.

Sta je trebalo da izjave, a da ne budu debili? :tos:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper
@QueerQue - ostavi, fora je fora:ccn:
Brade, baci sad pogled na "ispravljeno". Uvek sam za kompromis ;) :lukavi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by CokoladnaBananica
ako se angie uda za brada, ja prestajem da je volim...
ah! :placko: i ako to bude uchin' la (sto nema sanse ..)uvek cu je voleti! :drama:
Korisnikov avatar
By deželaš
nego ja mislim da je ustvari brad curica samo sto to niko ne zna i da oni ne mogu da se uzmu dok se ne dozvole gay brakovi ;)
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

ćuti, jebote, pazi se, ubiće te pola populacije ako čuje ovo!

:roflmao:
Korisnikov avatar
By tramp
birala sam manje opasnu situaciju da sam rekla da je andja decko napale bi me lezbe+str8 tipovi i sta sad da radim ... pitanje opstanka :plavuso:
Korisnikov avatar
By gari
Ja mislim da njih dvoje samo traže izgovor da se ne venčaju. Zaprepašćen sam da Bred Pitić ima 43 godine? Meni izgleda kao da je dvadeset godina mlađi. Ali i dalje je sladak kao...Kupper.

:rodjendan: :lezkiss: :hiphip:
By Çâðê_DUP
birala sam manje opasnu situaciju da sam rekla da je andja decko napale bi me lezbe+str8 tipovi i sta sad da radim ... pitanje opstanka :plavuso:
andja i jeste decko ;)
ona moze da bude sta god zazeli ...:domino:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To sam i ja pomislio..
Andja deckic, pa se sad domundjavaju kako... :zavera:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!