Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ValNe zhelish da znash kako je tu dospela. Nije moja krivica u svakom sluchaju
A shta ce ti zvaka na majici? Neki test za GS?
EscobarDefinitivno ce pasti nova
Nova majica?
Originally posted by Pakii razredjivach je masan
Zar to sa papirom i peglom nije za skidanje voska sa tkanine?
Znam kako se skidaju žvake sa tepiha, radio to više puta - razređivačem (nitro razređivač, imaš ga u prodavnici boja i lakova) - pretpostavljam da isto važi i za nežnije materijale poput majice... Umočiš na desetak sekundi, dok upije i onda strpljivo skineš...
Originally posted by unic0rnOriginally posted by ValNe zhelish da znash kako je tu dospela. Nije moja krivica u svakom sluchaju
A shta ce ti zvaka na majici? Neki test za GS?
Originally posted by gari'Ajde još malo pametovanja, od tebe nikad dosta... ... Pitam se šta li je ono čime na radnom mestu skoro svaki dan skidam žvake sa tepiha, a na etiketi piše "Nitro-razređivač" (hhmm, ovako se ne piše reč razređivač?!) ...
Benzin i razređivač ne mogu to da skinu jer to nije boja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!