Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By rupaul
Deni hvala za savete i hvala za gramaticke i pravopisne pouke.Nisam htela nikoga da uvredim.Samo sam bila pod jakim utiscima, a sto se tice ufura, na vratima nikoga nije bilo od obezbedjenja.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Delete
Pa meni se X oduvek mnogo vise svidjao nego Floyd!
Ako bih MORALA da biram, pre bih otisla u X. E sad ovi koji su jednom otisli u X i zgranuli se, mogu da pretpostave kakav je Floyd.

:nono:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by *deni*
Originally posted by rupaul
..Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.
To nije opravdanje. Trebalo je da pitas koliko kosta ulaznica i tek ako ti eksplicite kazu da ne treba da platis, onda da udjes za dz.
Originally posted by rupaul
Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu...
Ljudi se ne odazivaju na imena, nego se zovu ili imaju nadimak.
Kucici i ostale zivuljke se "odazivaju na ime".

Trebalo je da napises:

"Prisla mi je devojka poznata pod nadimkom Marakana" , ili "Prisla mi je devojka koju svi znaju kao Marakanu" ili prosto "Prisla mi je popularna Marakana".
Evo i ja se ismejah!!! Go, Denny, go!:skorpija:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by *deni*

Ljudi se ne odazivaju na imena, nego se zovu ili imaju nadimak.
Kucici i ostale zivuljke se "odazivaju na ime".

Trebalo je da napises:

"Prisla mi je devojka poznata pod nadimkom Marakana" , ili "Prisla mi je devojka koju svi znaju kao Marakanu" ili prosto "Prisla mi je popularna Marakana".
Evo i meni je smesno! :smeh: :smeh: :smeh:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tinkerbell

Ako bih MORALA da biram, pre bih otisla u X. E sad ovi koji su jednom otisli u X i zgranuli se, mogu da pretpostave kakav je Floyd.

:shok: Zar moze gore od Xa? :shok:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val

:shok: Zar moze gore od Xa? :shok:
Zar to nismo apsolvirali do sada?!
Floyd je gori od X-a!
Korisnikov avatar
By Val
Pa s obzirom na to da ja nisam bila u FLOYDu, ne mogu da zamislim... :shok:
Korisnikov avatar
By Seaman
Uopste se ne slazem da je FLOYD gori od x-a. Po cemu?
Korisnikov avatar
By Val
Pa eto to i ja pitam, ali niko da mi kaze. Samo tvrde da je gori. :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Seaman
Uopste se ne slazem da je FLOYD gori od x-a. Po cemu?
Svako ima svoj ukus. Ja kad kazem da je Floyd gori od X-a ne kazem da je svima tako....a i vidim da se dosta njih slaze.

Moji razlozi (zasto vise 'volim' X <o boze u kojoj temi ja pisem...nisam otisla na takvo neko mesto...duuugooo duuuugoooo> ) :

- vise mi se svidja prostor..one plocice su uzasne...kao da se nalazim u nekom javnom wc-u
- muzika je za nekih 2% 'bolja' u x-u (+u Floydu koliko cujem 'dj' stalno nesto prica :puzzle: ...nisam dosla na poselo)
- mnnoooogo bolja lokacija!
Korisnikov avatar
By Val
[puzzle:...nisam dosla na poselo)

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se Floyd vise svidja - kao prostor. X mi je kao neka podzemna pecina, sve mracno ne vidim kuda idem. Da ne pricam da tada kad smo Seaman i ja bili tamo uopste u wc-u nije bilo svetla. Delovalo mi je kao da gay mesto treba da bude mracno i sumorno (zato volim Smiley koji je u narandzastoj boji i lepo osvetljen). Floyd nije nesto osvetljen ali ipak vidis ljude. Ja sam jednom bila i tada dj nije nista pricao ali je posle 2 h muzika bila ocaj ocajni pa smo mi i otisli. Meni se lokacija svidja (iz licnih razloga - blize mojoj kuci pa mi povratak laksi :D ).
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Eto..ukusi se razlikuju :) ... Ja bas volim kada je mracno :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Na to sam te ja navuko, jel da :smug:

Meni su oba kluba ok!
Da, da, da!
Niste se prevarili! OK!
Sta cu kad volim da izadjem, a znam da kod nas nema boljo :sigh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Mr.Ja
Na to sam te ja navuko, jel da :smug:

Ma nisi :P Neki drugi 'pederi' me navukli...mada... :misli: od kada si ti otis'o..mislim da ni jednom vise nisam otisla u X :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:rock: Pozdrav svima od lackyboya iz Novog Sada.Meni dolazi brat iz Hrvatske sledecji mesec u posetu pa me zanima dali vredi da ga odvedem u taj novi klub Floyd,odnosno dali tamo moze da se upozna neki slatki beogradjanin?ako moze onda mi objasnite u kom je to delu grada i kako docji do tamo od stanice? UNAPRED ZA(H)VALJUJEM.:rock:
Korisnikov avatar
By mili86
ne znam da li sam se vec oglasio u ovoj temi, ispasce da sam neki fun floyda i ako nisam, ali meni je drago da postoje ovakva mesta i nadam se da ce ih biti jos...
sve pohvale za floyd... mada sam u Xu pustio prve korake...
bilo nekad...
kao i uvek prvo pohvalim WC...
simpa su mi cure koje cepkaju karte, makar one koje su cepkale kad sam ja ulazio...
jedan savet...
malo vise ljubaznosti od strane usluznog osoblja koje je u trans fazonu... mogli bi makar da budu pazljiviji kad je ajncer u pitanju
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by CokoladnaBananica
:doh:

prokomentarisi
By us3r_101
Slazem se sa vecinom da je obezbedjenje shit :dropdead: ali moram priznati da sam se par puta dobro provela tamo...
...kad bolje razmislim to je zato sto sam bila mnooogo cirke i u extra raspolozenju,a i ekipa je bila cool... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!