Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DeleteAko bih MORALA da biram, pre bih otisla u X. E sad ovi koji su jednom otisli u X i zgranuli se, mogu da pretpostave kakav je Floyd.
Pa meni se X oduvek mnogo vise svidjao nego Floyd!
Originally posted by *deni*Evo i ja se ismejah!!! Go, Denny, go!:skorpija:Originally posted by rupaulTo nije opravdanje. Trebalo je da pitas koliko kosta ulaznica i tek ako ti eksplicite kazu da ne treba da platis, onda da udjes za dz.
..Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.
Originally posted by rupaulLjudi se ne odazivaju na imena, nego se zovu ili imaju nadimak.
Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu...
Kucici i ostale zivuljke se "odazivaju na ime".
Trebalo je da napises:
"Prisla mi je devojka poznata pod nadimkom Marakana" , ili "Prisla mi je devojka koju svi znaju kao Marakanu" ili prosto "Prisla mi je popularna Marakana".
Originally posted by *deni*Evo i meni je smesno!
Ljudi se ne odazivaju na imena, nego se zovu ili imaju nadimak.
Kucici i ostale zivuljke se "odazivaju na ime".
Trebalo je da napises:
"Prisla mi je devojka poznata pod nadimkom Marakana" , ili "Prisla mi je devojka koju svi znaju kao Marakanu" ili prosto "Prisla mi je popularna Marakana".
Originally posted by ValZar to nismo apsolvirali do sada?!Originally posted by tinkerbell
Ako bih MORALA da biram, pre bih otisla u X. E sad ovi koji su jednom otisli u X i zgranuli se, mogu da pretpostave kakav je Floyd.
Zar moze gore od Xa?
Originally posted by SeamanSvako ima svoj ukus. Ja kad kazem da je Floyd gori od X-a ne kazem da je svima tako....a i vidim da se dosta njih slaze.
Uopste se ne slazem da je FLOYD gori od x-a. Po cemu?
Originally posted by Mr.JaMa nisi Neki drugi 'pederi' me navukli...mada... od kada si ti otis'o..mislim da ni jednom vise nisam otisla u X
Na to sam te ja navuko, jel da
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!