Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Kupper
.... Jos kad se nadovezu Jelisavete, Zivadinke, Daliborke...tema je osudjena na propast ili svadju ili sta god.

Tako da ono sto sam imao da kazem napisao sam i to je to.
Ko me zove?
Ko me zove?

Ko me zove, kroz snove moje ?

Koje boje su oci bile moje,pardon, tvoje?

:gotika:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kupper

A Jos kad se nadovezu Jelisavete, Zivadinke, Daliborke...
zaboravio si frizerku :kosa: :
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, i original. Desava se.
Korisnikov avatar
By Adenim
procitah sve postove, izgubio sam se u dosadi....
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao! e dosta mi je vise tog malog pederka! poznajem ga, on je bre mali egoista koji je zeljan slave i exponiranja, kome bi 100000 evra dobro doslo... siguran sam da se na izbor prijavilo jos tipova koji su rekli da su gay ili sta god, ali ocigledno je da su antala izabrali zbog izgleda, jer su videli da ce biti najslabija karika, da ce samo zaintrigirati gledaliste, da je drugacije stavili bi ga u glavni show a ne u probni! pa ne zasluzuje bre sa onim svojim triperaskim izjavama /ja lecim dodirom i kanalisem energiju na dole/ da se pojavi ni u ''zasto zato''...
klinac je shvatio da ce jedini njegov ''kvalitet'' biti da igra na kartu fejk iskrenosti, jer on nije rekao da je gay, nego bisex!!!:napitak:
By Simor
Originally posted by Renoir
Kao prvo, oni koji nisu nakloni gay populaciji, odmah ce reci ...Pogledaj ovog pedera, vidi se na kilometar!
...
Kada sam se ja outovao pre nekoliko godina ja sam morao da svojim prijateljima - na svom primeru - pokazem da NISU SVI pederi tetke, da ne menjaju partnere kao donji ves ( cak i da neko menja ves jednom nedeljno! ), da nisu narkomani i ne znam ni ja sta sve A STA SU ONI MILSLI DA PEDERI JESU!
Ljudima treba dati pozitivan primer da bi promenili misljenje o necemu sto je predrasuda...Po meni, Antal nije dao taj primer!
Velika je zabluda da će te straight populacija prihvatiti ako im daš "pozitivan primer". Da stavimo na stranu šta je to uopšte "pozitivan primer", pošto su ljudi toliko međusobno različiti da je teško da postoji jedan model ponašanja koji bi zadovoljio sve homofobe - za polupismenog baju koji češe jaja preko trenerice i jedino o čemu zna da priča jeste jebanje žena je "pozitivan primer" nešto sasvim drugo od "pozitivnog primera" za neku palanačku gospojicu koja sedi ispod ikone u svom sobičku i razmišlja kako je strašno šta je sve modernizacija sobom donela. Ali, čak i da postoji univerzalni "pozitivan primer", da li zaista misliš da bi to automatski dovelo do smanjivanja ili čak nestajanja homofobije? Ja u to sumnjam.

I hajde da idemo u obrnutom smeru - a što nama straight populacija ne bi dala pozitivan primer? Da li je homofobično histerisanje jednog straight momka, da li je njegov primitivizam pozitivan primer? Zašto on ne mora da vodi računa o svom ponašanju, a svako od nas to mora da radi - svaki put da pazi kako kaže nešto, kako namesti ruku, kako pogleda nekoga. Jebeš ti život kada je njegov jedini cilj da daješ "pozitivan primer" mrziteljima svih boja - to nije život, to je najgore konformističko ponašanje, u kom gubiš svoj identitet, ono što jesi, i postaješ patetičan primerak ljudske vrste.

Obojica volimo Emily Dickinson. Žena se zatvorila u očevu kuću iz koje više nije izašla, oblačila se u belo i vilenila po sobama a pesme pisala na papirima u koje je umotavala kolačiće koje je slala deci u susedstvu. Potpuno van sveta, potpuno pogrešan primer za većinsko ponašanja, ali vanredna žena, bolja i kvalitetnija od mase mainstreamaša njenog vremena. Nije cilj borbe za prava homoseksualaca da svi mi izgledamo isto, ili da što više ličimo na straight populaciju, nego da se prihvate sve različitosti - svaka nijansa, svaki tip iste.
By Ulix
Originally posted by ns.happy
jao! e dosta mi je vise tog malog pederka! poznajem ga, on je bre mali egoista koji je zeljan slave i exponiranja
Verovatno, ali zaboravljas jedno: pored svega toga on ocito ima muda ko u bika.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Ulix
Odakle dolazi ta patološka mržnja prema Antalu iz one glupe serije na b92?

Ja razumem da smo mi svi inteligentniji, muževniji, hrabriji (svi mi imamo muda da izađemo na TV i kažemo da smo gej), lepši, obrazovaniji, itd. itd. itd. ali me ipak zanima: zašto svima smeta Antal?
Meni nije zasmetao ni jednog jedinog trena. Smetaju mi oni koji ne mogu da gledaju svoja posla umesto što baš na njemu moraju da istresaju svoj homofobični ili internalizovano homofobični talog.
Korisnikov avatar
By Paki
@ Simor ....... :up:

@ Renoir ....... Autovan i ja, aposlutno svim prijateljima, nekim drugovima i poznanicima, porodici svojoj... Nikada, ali NIKADA nisam morao da radim to što si ti činio da bih BILO KOME razbio njegove predrasude - naprotiv, uvek sam branio i uspevao da odbranim princip INDIVIDUE, prava na jedinstvenost... Homofobija ti neće ništa dobro doneti, nemoj... Pozz od Zaječarca! ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Paki
@ Simor ....... :up:

@ Renoir ....... Autovan i ja, aposlutno svim prijateljima, nekim drugovima i poznanicima, porodici svojoj... Nikada, ali NIKADA nisam morao da radim to što si ti činio da bih BILO KOME razbio njegove predrasude - naprotiv, uvek sam branio i uspevao da odbranim princip INDIVIDUE, prava na jedinstvenost... Homofobija ti neće ništa dobro doneti, nemoj... Pozz od Zaječarca! ;)

Zajecarci oko mene, ooojjjj...opsasaj. :lol:
Korisnikov avatar
By Egon
nista od gore pomenutog ...

prosto mi se nije chovek dopao ...

razlog? ne znam, ne svidjaju mi se ljudi koji kao da su ispali iz neke reklame ... i koji pucaju od stereotipa, a Antal je dakako jedan od njih ...

ne sumnjam da je lik ok ... siguran sam da jeste ... ali i dalje mi nije simpatichan, i trudim se da nadjem neki razlog da me ubedi u suprotno al` ne ide ....
Korisnikov avatar
By gari
Nije ovde bitna ni simpatija ni antipatija nego jednostavno-solidarnost a toga izgleda među pederkama NEMA.

:mete: :hyper: :jumphug:
By ~ Le Saint X ~
SOLIDARNOST!!!!????
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

ZAsto bih ja morao da budem solidaran prema nekome???!!!
A pogotovu, prema Antalu???!!!

Solidaran sam prema onima koji zasluzuju, bilo pederi ili ne!

NA kraju...ja sam HOMOFOB!!!!

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:alexis:

:snob:
Korisnikov avatar
By mmiki
Renoir- :up:
Zasto neko ko je gay jednostavno mora da podrzi drugog gay-a, samo, iskljucivo samo zbog njegove sexualne orijentacije? Ja jednostavno ne smatram da Antal ima dovoljno vrlina da bih ga podrzavao u bilo cemu. Nek izgleda kako izgleda (o ukusima ne traba raspavljati) i to mi uopste nije upalo u neki 1. plan, al ponasanje mu je 0, samo sto je jeo otvorenih usta od mene je automatski dobio 0.
Korisnikov avatar
By gari
Eto /u vezi Renoara/ lepo ja rekoh da su sve pederuše NASTRANE. A svi traže normalnog pedera? Pa di to ima?

:hail2: :smilegrin: :(
By Simor
Ako nekome treba objašnjavati zašto treba biti solidaran, a posebno zašto u homofobičnoj Srbiji treba biti gej solidaran...

Tek, ako smo već protiv solidarnosti šta vas onda boli kurac kako se Antal ponašao? Da ne treba da bude solidaran sa wanna-be strejterkama? Pa, boli ga kurac! Eto, jebe mu se! Biće ženstvena tetketina i boli ga uvo da li će vas vaši prijatelji, rođaci, kolege posmatrati kroz tu prizmu i, ne-daj-bože, zameriti vam to što se jebuckate sa istim polom.

Nema solidarnosti, samo strogi individualizam, onda gledajte u se i nemojte izdrkavati po forumu frustracije što se eto neko ponaša na ovaj ili onaj način. Jer, ako svako gleda samo u svoje dupe i kako će istom biti dobro, onda dozvolite i drugima da ne moraju da budu pozitivni primeri e ne bi li opet vaše dupe bilo sačuvano od sačuvaj-bože komentara da ste kao žene (ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju!).
By required1981
Originally posted by mmiki
Renoir- :up:
Zasto neko ko je gay jednostavno mora da podrzi drugog gay-a, samo, iskljucivo samo zbog njegove sexualne orijentacije? Ja jednostavno ne smatram da Antal ima dovoljno vrlina da bih ga podrzavao u bilo cemu. Nek izgleda kako izgleda (o ukusima ne traba raspavljati) i to mi uopste nije upalo u neki 1. plan, al ponasanje mu je 0, samo sto je jeo otvorenih usta od mene je automatski dobio 0.
e da... stalno je nesto drza otvorena usta... i kad je jeo i kad je slusao nekoga da prica...:nokti:
By ~ Le Saint X ~
Simor....
Bicu tvoja zena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DODJI I UZMI ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:dude: :dude: :dude:

Prends - moi.....................................Je suis a toi.............

:venchanje: :venchanje: :venchanje: :venchanje: :venchanje:
:venchanje: :venchanje: :venchanje: :venchanje:
:venchanje: :venchanje: :venchanje:
:venchanje: :venchanje:
:venchanje:
By ~ Le Saint X ~
Ma.....ne radi se o otvorenim ustima!
EVO.........
PRIZNAJEM!!!!!!!!!!!!!!

Meni je smetalo kod Antala sto nije koristio flos!!!!!!!!!!!!
To jest KONAC ZA ZUBE!!!!!!!!!!!!!!!

:cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta:
:cigareta: :roflmao: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta: :cigareta:
Korisnikov avatar
By Paki
NA kraju...ja sam HOMOFOB!!!!

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Jesi. :jbg:

@ Simor ....... Još jednom :up:
By Simor
Simor....
Bicu tvoja zena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DODJI I UZMI ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah, mila, ako ova tvoja histerična bračna ponuda, praćena gomilama smajlija, nije supstituišuće osećanje (znaš onaj fenomen: "Ha, ha, nije mi ništa"), nego iskrena ponuda, moram te razočarati: obećana sam drugom. A ti sada, ako si dama od stila (naravno, zatvorićemo oči na tvoje trash feminine ispade poput gledanja BigBrothera i slušanja Shakire), zbog neuzvraćene ljubavi ove, zatvori se u očevu kuću i piši pesme. Baš kao omiljena nam lepotica Amhersta!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Simor
obećana sam drugom.
Ta nemojte kasti da ni ja nemam šanse :roflmao:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Simor
Ako nekome treba objašnjavati zašto treba biti solidaran, a posebno zašto u homofobičnoj Srbiji treba biti gej solidaran...

Tek, ako smo već protiv solidarnosti šta vas onda boli kurac kako se Antal ponašao? Da ne treba da bude solidaran sa wanna-be strejterkama? Pa, boli ga kurac! Eto, jebe mu se! Biće ženstvena tetketina i boli ga uvo da li će vas vaši prijatelji, rođaci, kolege posmatrati kroz tu prizmu i, ne-daj-bože, zameriti vam to što se jebuckate sa istim polom.

Nema solidarnosti, samo strogi individualizam, onda gledajte u se i nemojte izdrkavati po forumu frustracije što se eto neko ponaša na ovaj ili onaj način. Jer, ako svako gleda samo u svoje dupe i kako će istom biti dobro, onda dozvolite i drugima da ne moraju da budu pozitivni primeri e ne bi li opet vaše dupe bilo sačuvano od sačuvaj-bože komentara da ste kao žene (ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju! ju!).

:up: Od prve do poslednje reci!
Korisnikov avatar
By gari
Lele i ququ, od rasprave o Antalu dođosmo do bračnih i vanbračnih ponuda. Uzgred, to što je Antal povremeno držao otvorena usta, mislim da ima anomaliju u nosnoj šupljini i ne može da diše normalno kroz nos, pa je to uzrok držanja otvorenih usta, mada ne znam kakve to veze ima sa njegovom izjavom da je gay?

Tetke su tetke su tetke su TETKE...

:lol: :tetka: :kada:
Korisnikov avatar
By Val
Ma to oni samo dzaba :drkanje: gari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!