Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
JA imam dial-up na zalost :nokti:
Korisnikov avatar
By nEne
podsetih se lepe pesme iz detinjstva...

inace, ne divanim francuski, pa mi njen izgovor ne para usi, ako je to poenta teme...?!
Korisnikov avatar
By gari
I ja imam dial-up. Zar ti Escobar još nisi u Francuskoj a mi te ispratismo sa mnogo lepih želja?

:zavera: :njami: :grouphug:
Korisnikov avatar
By gari
Znači u vezi si sa nama čak iz Francuske? Bože, ala je tehnika napredovala? A 1933.godine kada sam ja kupio prvi radio marke "Philips" mogli smo da slušamo samo tri stanice: Radio-London, Radio-Moskvu, Radio-Beograd i Glas-Amerike.

Svaka čast Nikoli Tesli i Markoniju, pa ko god da ga je izmislio.

:tumble: :vegi: :duh:
Korisnikov avatar
By Delete
Kako ja ovo da downloadujem?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja se ne usuđujem da komentarišem jer moj izgovor nije mnogo bolji od ovoga. Ma, bitno da se priča :D

[size=-2]
@Delete:Ja koristim Firefox pa kad se učita samo izvadim fajl koji mi treba iz keša i odgledam u FLV playeru. Sve drugo mi je mnogo komplikovanije.
[/size]
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by demian
podsetih se lepe pesme iz detinjstva...

inace, ne divanim francuski, pa mi njen izgovor ne para usi, ako je to poenta teme...?!

Mislim da poenta nije u tome. Nije joj losh izgovor. Malo naginje na brchanski, ali je ok.

Nego valjda da se eto pohvalimo sa nashom Mirel Matje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Tu verziju na francuskom je Brena snimila jos 1986. godine, u jeku popularnosti te pesme.

Sad bi se sigurno konsultovala sa strucnjacima, pa bi joj i izgovor bio bolji.

:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gari
A 1933.godine kada sam ja kupio prvi radio marke "Philips" mogli smo da slušamo samo tri stanice: Radio-London, Radio-Moskvu, Radio-Beograd i Glas-Amerike.
:tumble: :vegi: :duh:
Zadnji put kada sam vežbao brojanje do deset, ova skupina se uklapala pod četiri, a ne pod tri, kao je autor nesmotreno naveo.
Korisnikov avatar
By Val
Ma Kiwi, ne kaki. Covek je Radio-Beograd i Glas Amerike svrstao pod jedno. Kad si slushao jedno, kao da si sluhao i drugo. :P
Korisnikov avatar
By gari
Glas Amerike se uklopio tek kada je Drug Tito zahvaljujući gumenim kuglicama postao doživotni Predsednik /čitaj Car/ FNFRFLJ te su Ameri /kao bajagi/ počeli posle ponoći da emituju tu čudnu emisiju u kojoj su nam samo ponavljali ono što je prekjuče pisalo u "Borbi" i "Politici", jer su već imali sporazum sa Drgom "Majku ti Božju" koji je u rodnom Kumrovcu naučio da lupa po klaviru i lovi jelenove, srne, svinje i jerebice...

Sada od silnih Radio-stanica ne mogu da slušam ni jednu jer se međusobno ometaju, pa ni Glas Amerike, ako uopšte to još emituje program? Možda upravo javljaju da je Drug Tito UMRO?

:mete: :smokin: :meduza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!