Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Originally posted by *deni*
jedino sto smatram da je napravio pogresan potez kada je u "Velikom bratu" priznao svoju seksualnu orijentaciju, jer ga je to kostalo daljeg takmicenja i lisilo ga mogucnosti da osvoji nagradu od 100000 eura.
:pare:
Upravo to ga cini simpaticnim. Covek se ne prodaje za pare. :up:
Ma, `ajde molim te. Kakve su to leksikonske price o neprodavanju za pare ?
Da ih je lepo prevario i uzeo tih 1000000 eura, bio bi korisniji za celu gay i lezbo populaciju, a ne ovako.
PIH !
:odbij:
Korisnikov avatar
By colorado
mmiki: NISAM HOMOFOB NI U KOM SMISLU!

Na osnovu toga sto si napisao - vala JESI! (Ne moram da argumentujem. Uni je to odlicno uradio.)
Korisnikov avatar
By Kupper
Antal mi nimalo nije smetao, naprotiv (gledao sam samo prvu, valjda najvazniju emisiju).
Originally posted by Renoir
Moram da iznesem svoj komentar ovde, posto moje misljenje o Antalu i celoj toj prici mozda nekima izgleda ambiguous...

Kao prvo, po meni, sintagma -patoloska mrznja- prema Antalu je vrlo prejaka!A zasto svima smeta Antal???...
Evo zasto je meni 'nesto' zasmetalo kod njega...

Meni jeste zasmetalo to sto je Antal tamo u kuci bio najmladji i izgledao kako izgleda
J E R
Ako je neko pratio reality show REAL WORLD na MTV-u zna da i tamo uvek bude po jedna osoba gay orijentacije...
I sada, MY POINT IS, da je B92 mozda namerno izabrao Antala takvog kakav je da predstavlja gay/bisex populaciju jer je znala da ce to izazvati negativne reakcije...
Kao prvo, oni koji nisu nakloni gay populaciji, odmah ce reci ...Pogledaj ovog pedera, vidi se na kilometar!
Da je umesto Antala bio neko malo boljeg izgleda ( daleko od toga da bude nabildovani maljavi policajac ili nevaspitana budala tipa Velja Ilic - ali neko ko je prosecan, tj, ne strci (mnogo) od drugih u kuci) i zreliji, taj koncept koji vecina ima bi mozda bio drugaciji i taj neko drugi bi mozda mogao da u nekoj diskusiji, argumentima ili nekom drugom metodom, pritisne zatucane osobe poput Pedje da one priznaju da grese u svojim razmisljanjima oko gay populacije i cak ga pokolebaju u njegovom misljenju
Opet, ako je neko pratio REAL WORLD mozda se seca kako je dvojica nekih tako zatucanih plavih surfera bila totalno homofobicna prema jednom ukucaninu, a nisu znali da je njihov najbolji drug (bilo je dva geja) iz kuce, isto gay, ali se po njemu to nije nikako moglo videti...Elem, rezultat je bio da su oni totalno na kraju promenili misljenje o homoseksualnosti jer ih je ta osoba tokom razgovora razuveravala u njihovim zabludama i postali su super prijatelji saleci se na racun homoseksualnosti

Sa druge strane, pored gore navedenih razloga zasto sam bio protiv Antala
isto sam tako totalno uz njega i meni je mnogo zasmetao onaj natpis MRZIM ANTALA PEDERA jer sam se osecao uvredjeno da neki tamo zatucani debil izjavljuje tako nesto za nekog ko vredi 100 puta vise od njega
I da... Ne glasam za nikoga...Ali, kada bih morao, naravno da bih glasao ma za kakvog pedera, nego tamo nekog praznoglavog slatkisa!

Drugo, za Antala - njegovo izbacivanje - je glasalo mnogo devojaka...Bar tu je , mozda, neko drugi mogao da nadje zajednicki jezik sa njima/sprijatelji se i pokaze im da pederi nisu, pored svega, i mizantropi i nedruzeljubivi ( posto su dve, valjda, rekle da nije hteo da ucestvuje u igrama, ako je to bio pravi razlog)

Generalno, Antal je predstavio gay populaciju u veoma losem svetlu - sto kao razlog vidim u njegovim godinama. A opet, mnogi su se, pa, sazalili na njega bas zato sto je vecina bila protiv njega.

Na kraju - Meni mnogo smeta kada ljudi generalizuju stvari i kada imaju neko misljenje o bilo cemu na osnovu nekih zabluda...
Kada sam se ja outovao pre nekoliko godina ja sam morao da svojim prijateljima - na svom primeru - pokazem da NISU SVI pederi tetke, da ne menjaju partnere kao donji ves ( cak i da neko menja ves jednom nedeljno! ), da nisu narkomani i ne znam ni ja sta sve A STA SU ONI MILSLI DA PEDERI JESU!
Ljudima treba dati pozitivan primer da bi promenili misljenje o necemu sto je predrasuda...Po meni, Antal nije dao taj primer!
Slazem se s Morganom da je ovo jedan od retko kvalitetnih postova bez offtopica, bez skretanja. I slazem se sa svim sto je Renoir napisao.
Originally posted by mmiki

Meni se Antal kao osoba koja treba da pokrene tabu o gay ljudima u Srbiji uopste ne dopada. Mislim da ce on samo potvrditi predrasude o gay populaciji (saren ko petao, nevaspitan, telesno ne preterano razvijen, osoba sa zenskim karakteristikama, komunicira samo sa zenama...). Nemam nista protiv fem-gayeva ali mislim da bi bilo bolje da je na Antalovom mestu bio neki str8 izgleda, koji je gay ali ne preterano razlicit u ponasanju/komuniciranju od prosecnih ljudi, takav bi ostavio mnogo bolji utisak i naucio bi i ukucane i gledaoce da biti gay nije bolest i da gay ljudi nisu cudaci. No bar su ljudi shvatili da gayeva ima i u Srbiji.
Negde si napisao da imas 17.5 godina. Oduzecu ti na godine.
Originally posted by unic0rn

Da je umesto Antala bio neko malo boljeg izgleda
Homofobija.
Glupost Unic0rn. I nepravilan tjosak bi proglasio za homofobiju.
( Antal i Pedja u sobi). Direktnim razgovorom ga je naterao da prizna da je zatucana seljachina i da nema razloga da se drka na njega jer je gay i lepo mu je objasnio da oni uopste ne moraju da prichaju o pederskim stvarima a da o svemu ostalom mogu.
Za ovo sam cuo, detelnjo mi je opisan razgovor. Antal je tad pokazao izuzetnu zrelost. Pokazao je sta je strpljenje i kad treba biti mudar. I sjebati bolida.
Korisnikov avatar
By colorado
I odakle vam ta ideja da uopste moze da postoji idealan predstavnik gej populacije? Zar nismo svi razliciti? I ako bas nisi zadovoljan onim ko te predstavlja (iako u ovom slucaju to niko nije ni radio), izvoli pa se predstavljaj sam (sto je receno vec vise puta na temama u kojima se spominje Antal)

I jos jedna stvar: Vise vas je reklo kako jos uvek nije pravo vreme za to sto je on uradio. Da li je bilo pravo vreme za Njujorcane sezdeset i neke? Nije. Lemali su pajkane, i popili su batine, ali od tad mnoooogo bolje zive.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
jedino sto smatram da je napravio pogresan potez kada je u "Velikom bratu" priznao svoju seksualnu orijentaciju, jer ga je to kostalo daljeg takmicenja i lisilo ga mogucnosti da osvoji nagradu od 100000 eura.
:pare:
Upravo to ga cini simpaticnim. Covek se ne prodaje za pare. :up:
Ma, `ajde molim te. Kakve su to leksikonske price o neprodavanju za pare ?
Da ih je lepo prevario i uzeo tih 1000000 eura, bio bi korisniji za celu gay i lezbo populaciju, a ne ovako.
PIH !
:odbij:

Mislish li da bi ga ti smuvao i dobio neshto od tiha para? Ja mislim da bi mogao. Ali samo ako bude gledao tvoje fotoshopirane fotke. :P

U svakom slucaju, Antal ima mnogo vishe srca nego svi ostali koji se kriju ispod mamine suknje, kako niko ne bi provalio da su gay!

:zastava:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by colorado
I odakle vam ta ideja da uopste moze da postoji idealan predstavnik gej populacije? Zar nismo svi razliciti? I ako bas nisi zadovoljan onim ko te predstavlja (iako u ovom slucaju to niko nije ni radio), izvoli pa se predstavljaj sam (sto je receno vec vise puta na temama u kojima se spominje Antal)

I jos jedna stvar: Vise vas je reklo kako jos uvek nije pravo vreme za to sto je on uradio. Da li je bilo pravo vreme za Njujorcane sezdeset i neke? Nije. Lemali su pajkane, i popili su batine, ali od tad mnoooogo bolje zive.

Za oba pasusa :up: !

Na ovo nema vishe nishta PAMETNO da se doda!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kupper

Homofobija.
Glupost Kupper. Ako neko pricha o nechijem izgledu, ponasanju ili drugoj osobini i to povezuje s seksualnom orijentacijom to jeste homofobija.
By High Maintenance
Na pocetku da kazem da se u potpunosti slazem sa Unicorn-om i Ulix-om

Prvo,sto se tice njegovog izgleda,nije moj tip ali ne vidim razlog zbog kojeg bi mi to smetalo jer ne smatram da on pretstavlja mene ili celu gay populaciju. Jer je sigurno da jedna osoba ne moze pretstavljati sve nas koji smo dosta razliciti.Njega u BB vidim samo kao mogucnost da se izmedju ostalog skrene paznja ljudima i na te teme sto mislim da je dobro.

Ocigledno da bi vecina zelela nekog napucanog tipa koji pred nekoliko miliona gledalaca u holivudskom stilu izjavljuje da je gay...A svi u shoku *wow* I verovatno bi zbog toga svi i promenili misljenje o gay ljudima,yeah right

U svakom slucaju,sama cinjenica da se outovao javno govori o tome koliko je hrabar i to mi je sasvim dovoljno da svoj glas dam njemu,posebno kada se uzme u obzir kakva je ekipa bila u kuci.
Korisnikov avatar
By gari
Deni o parama i samo o parama? Čak se zbunio pa popeo sumu na 1 000 000 eura a pobednik osvaja 100 000. Pa Antal je verovatno bio realan i predvideo da nema šanse za pobedu pa je ovako ostao moralni pobednik /bar/. Mislim da sam sve rekao u prvoj diskusiji i da nemam šta da dodam nego da dečku čestitam što je pokazao toliku hrabrost. Oni odavde koji ga sada kritikuju su obične "fufe" koji se ne bi usudili da kažu šta su ni sami sebi u četiri zida a nekmoli pred tolikim gledalištem.

:luda: :uljenavatru: :vezan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bez i najmanje zelje da se prepucavam, ponovicu svoj stav da je cilj ucesca u "Velikom bratu" pobeda, koja ipak zavisi od telefonskih glasova najsirih narodnih masa.

Nista drugo.
Korisnikov avatar
By gari
Pa pošto "najšire narodne mase" nisu gay, onda nijedan gay nema šanse da pobedi ako je 90% heterosexualne orijentacije. Dakle, nijedan gay neće dobiti 100 000 eura. Dobar gay-siromašan gay.

:pionir: :vogue: :psiholog:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Glupost Kupper. Ako neko pricha o nechijem izgledu, ponasanju ili drugoj osobini i to povezuje s seksualnom orijentacijom to jeste homofobija.
Skroz.
:up:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gari
Oni odavde koji ga sada kritikuju su obične "fufe" koji se ne bi usudili da kažu šta su ni sami sebi u četiri zida a nekmoli pred tolikim gledalištem.

:luda: :uljenavatru: :vezan:

:smeh: :up:
By Lemur
Bez i najmanje zelje da se prepucavam, ponovicu svoj stav da je cilj ucesca u "Velikom bratu" pobeda, koja ipak zavisi od telefonskih glasova najsirih narodnih masa.

Nista drugo.
Cilj "Velikog Brata" jeste pobeda i tih 100 000 evra, ali ljudi se nisu prijavljivali zbog tih para, vec zbog nekih drugih (uvrnutih) razloga.

Ja ne bi bio u toj kuci ni za milion evra!
Korisnikov avatar
By Escobar
1. Ulixe, odakle ti TV?

2. Hoce li meni neko da posalje slike tog Antala, jer nisam u toku?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lemur

Nista drugo.
Cilj "Velikog Brata" jeste pobeda i tih 100 000 evra, ali ljudi se nisu prijavljivali zbog tih para, vec zbog nekih drugih (uvrnutih) razloga.

Ja ne bi bio u toj kuci ni za milion evra!
Boga mi, ja bih i za tih 100000.
Ali, osim 100000 eura, ne prepoznajem ni jedan drugi razlog zbog kojeg bih se eventualno prijavio za ucesce u serijalu "Veliki brat".
Ama bas ni jedan drugi.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se nikada ne bih prijavila za tu emisiju. :neto: Ni za kakve pare :durenje:
Korisnikov avatar
By Val
Ja bih se prijavila, ali ne zbog para nego da im jebem kevu na fin nacin i pokazem da postojimo!
By ~ Le Saint X ~
Samo mogu da kazem da nije lepo (eufemizam) da bilo ko ovde nekome 'kaci' raznorazne epitete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja u svom postu nisam vredjao nikoga, samo napisao stav kako vecina ljudi gleda na BB i Antala...
Korisnikov avatar
By Kupper

Homofobija.
Samo sto ja to nigde nisam procitao sem u tvom prevodu onoga sto, siguran sam, covek nije hteo da kaze, tj, sto nije bila poenta.
Korisnikov avatar
By Val
Samo mogu da kazem da nije lepo (eufemizam) da bilo ko ovde nekome 'kaci' raznorazne epitete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja u svom postu nisam vredjao nikoga, samo napisao stav kako vecina ljudi gleda na BB i Antala...

A ti pripadash toj "vecini"?
Korisnikov avatar
By EYA

sorry, ali kako znas stav vecine?
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak

Homofobija.
Samo sto ja to nigde nisam procitao sem u tvom prevodu onoga sto, siguran sam, covek nije hteo da kaze.
Ne bih da se mesam, ali sam bas izrazito radoznala da saznam gde su temelji te tvoje utemeljene sigurnosti, dragi Kupperu?
Gde su?
By ~ Le Saint X ~
JA JEDINO MOGU DA KAZEM SVIMA DA PONOVO BOLJE PROCITAJU MOJ POST...
Ako neko, na bilo koji nacin, zeli da bude maliciozan i da izvlaci moje reci/recenice iz konteksta i interpretira ih na svoj nacin...i jos usput vredja ...

let it be!!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Jelisaveta

Ne bih da se mesam, ali sam bas izrazito radoznala da saznam gde su temelji te tvoje utemeljene sigurnosti, dragi Kupperu?
Gde su?
Rado bih ti odgovorio na svako pitanje da me pita neko ko nije reinkarnacija reinkarnacijine reinkarnacije.

@Renoir - jbg, branim svoj stav.
Korisnikov avatar
By EYA
da je kuper malo bolje procitao svoj post, video bi da je komentarisuci unicorna pobio prethodno slaganje sa postom korisnika Renoir, tj svoj sopstveni stav.
Antal je tad pokazao izuzetnu zrelost. Pokazao je sta je strpljenje i kad treba biti mudar. I sjebati bolida.
Da je umesto Antala bio neko malo boljeg izgleda ( daleko od toga da bude nabildovani maljavi policajac ili nevaspitana budala tipa Velja Ilic - ali neko ko je prosecan, tj, ne strci (mnogo) od drugih u kuci) i zreliji, taj koncept koji vecina ima bi mozda bio drugaciji i taj neko drugi bi mozda mogao da u nekoj diskusiji, argumentima ili nekom drugom metodom, pritisne zatucane osobe poput Pedje da one priznaju da grese u svojim razmisljanjima oko gay populacije i cak ga pokolebaju u njegovom misljenju

ili nije procitao Renoir-a :domino:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Slušao sam i homofobe kako brane Antala uz argumente "da je fin momak i da ga nepravedno vređaju u kući Velikog brata "
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by EYA
da je kuper malo bolje procitao svoj post, video bi da je komentarisuci unicorna pobio prethodno slaganje....
Ih, da je baba imala kurac, ne bi bila baba, nego deda.

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by EYA
da je kuper malo bolje procitao svoj post, video bi da je komentarisuci unicorna pobio prethodno slaganje sa postom korisnika Renoir, tj svoj sopstveni stav.
Antal je tad pokazao izuzetnu zrelost. Pokazao je sta je strpljenje i kad treba biti mudar. I sjebati bolida.

ili nije procitao Renoir-a :domino:
Ova dva dela ne iskljucuju jedan drugi, ni na sekund.

Ali, tema pocinje da lici na vecinu (a i tome postoji tema). Kad ne postoji slaganje posle dva-tri posta pocinje....sve samo ne rasprava. Jos kad se nadovezu Jelisavete, Zivadinke, Daliborke...tema je osudjena na propast ili svadju ili sta god.

Tako da ono sto sam imao da kazem napisao sam i to je to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!