Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
lindsey ili justine, mjkmjbm... :prst2: obe su jake kao zemlja

no dobro, ako bude igrala kao shto igra poslednjih par tjedana bit cce sooper :molise:

prva srpska teniserka u polufinalu jednog grand slam natjecanja :)
tko bi rekao da cce to biti bash jeca :love:

zvezda!!! :crveni: :predaja: :crveni: :predaja: :crveni: :predaja: :crveni: :predaja:
Korisnikov avatar
By spliff
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Val
Izlete ona Vilijamovka. :yay: :dancing:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
.......ceo citat........
Vala, :hail2: za JJ.

Gledam danas na ESP2 (kad imam kljuc samo za francuski pa ne kapiram:mad: ) ali JJ pa JJ pa nesto :maji: za Demenciju, pa opet JJ, pa na ESP1 opet. A ono toplo oko srca.....
Korisnikov avatar
By spliff
e, neznam da li je neko video onaj interview za eurosport, od pre neki dan...

i'm not like other girls. i mean they work five or six hours a day. i just enjoy my tennis, i am very talented...

lol :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
justine - lindsey 6:4 6:4 :D

bar ako, ne daj bože, pobedi Jelenu, imaću za koga da navijam u finalu :yay:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Val
Haas! :yay:
Tommy Haas? :spijun:

@spliff - nisam, radio sam nesto ali prepricao mi je ortak. Bilo je jos zaniljivih, JJ tipicnih odgovora.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ana i Kirilenko upravo izgubile od Navratilove i Petrove sa 2-1 (6-3, 6-7, 6-4) - treca runda.

Ranije JJ i Mattek izgubile od Safine i Srebotnik sa 2-0 (6-3 , 6-4).

I malo da sredimo sitjuesn:

SF women:
JJ:hail2:-Justine
Mauresmo-Sharapova/Golovin (sad je 4-4 u prvom setu).

Dosad u 1/4 finala kod decaka usli:

Federer (se podrazumeva)
Blake
Haas (fala Bogu da neko doaka Safinu u petim setovima)
Davydenko

A vec se u polufinale plasirao Mikhail Youzhny uneredivsi [size=-3]Rafael Nadala[/size] sa 3-1 (u 4.-om ogromnih 6-1).
Korisnikov avatar
By mary
Ej Kupper, nemoj da mi NADALA pises tim sitnim slovima! :nunchake:
posto se Martina Navratilova oprasta ove godine od profi tenisa, volela bih da osvoji titulu u dublu :kralj:
:zastava:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ^mary^
Ej Kupper, nemoj da mi NADALA pises tim sitnim slovima! :nunchake:
posto se Martina Navratilova oprasta ove godine od profi tenisa, volela bih da osvoji titulu u dublu :kralj:
:zastava:
Nisam ja, sam je ispao sitan:maji:
I ja bih voleo da Martina osvoji.

Dakle, Rodik je morao da slepuje Hjuita posle meca. Novak je verovatno u mnogo losoj formi pred kraj godine jer je Rodik ono malo pregazio k'o plitak potok.

Rodik-Hjuit - 3-0 (6-3, 7-5, 6-4) - ide na Juznog:)

Sharapova 2-0 (7-6, 7-6) protiv Golovine. Jedva, na misice.
Korisnikov avatar
By Val
Bem ti sharapovu seljanku! Uh, ah i pobedi ovca! :shok:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jankovicka na onu belgijanku....sranje. Ne da ne volim Justine, nego...
Prizeljkivao sam Davenportovu, ali jebi ga....
Korisnikov avatar
By spliff
jbg. i ja kazzem... ali shta je tu je. a imala je justine i neke probleme sa ledjima, juche kad je igrala sa lindsey. nadam se da cce je denas josh vishe boleti :evil:
Korisnikov avatar
By Kupper
jbg. i ja kazzem... ali shta je tu je. a imala je justine i neke probleme sa ledjima, juche kad je igrala sa lindsey. nadam se da cce je denas josh vishe boleti :evil:
I meni je palo na pamet. Kako smo losi!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zalila se i Jankovicka danas da ima probleme bas sa ledjima. Ono sto se povredila na prethodnom turniru. Bice gadno....
By Çâðê_DUP
Meni bi ipak bilo draže da Žastin igra najbolje što ume, a da je Jelena i pored toga dobije. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, ali ne svidja mi se najava u stilu - 'JJ, i pored povrede ledja igra (valjda u 19.45 po nasem) sa Henan'. Mislim, Jeleni ne treba pravdanje unapred za eventualni poraz. Dovoljno je velika (kao teniserka ofkors:)).
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma ajd sto se nasa zalila na ledja, ali mi "sumnjivo" sto se i Zastin zali na istu stvar. Pa nije valjda da se ona usrala od Jelene? Dace bog da jeste... :evilgrin: :ostrisekiru: :D :
Korisnikov avatar
By Kupper
Naravno. Drugo, garant se Jeleni ne bi dopalo da je neko pravda. Mozda se Justine i usrala? Ima i zasto, ozbiljno. JJ je pobedila Dementijevu ali i prejaku Kuznjecovu, igracice potpuno razlicitog stila igre. Mislim na razbijanje.
Korisnikov avatar
By mary
Posle vodjstva od 1-0 po setovima i 4-2 u drugom setu, mislila sam da je sve gotovo. Ali druga igracica sveta, ne bi bila druga, da nije u stanju da potpuno promeni nacin igre, uspostavi inicijativu i osvoji 10 gemova za redom!
Ajde sto sam ja mislila da je Jelena vec pobedila posle 4-2 u drugom setu, nego se i ona prokurcila, i pocela da proziva sudiju. To se ne radi...zavrsi mech do kraja, posle radi sta hoces.
By High Maintenance
:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

Ne mogu da verujem! Samo da je bila malo strpljivija i da nije smatrala mec zavrsenim kada je bilo 4:2 siguran sam da bi sada bila u finalu.Ali ima vremena,naucice i to.I ovo je odlican uspeh.
Korisnikov avatar
By spliff
shmrc :rida: :rida: :rida:

jbg. imala je mech u rukama do onog momenta kad se raspravljala sa sudijom. :povez:

bit cce bolje sledecci put :)

u svakom sluchaju svaka chast za jecu :up: :up: :up:

mauresmo vs. sharapova? :puzzle:

ja (naravno) navijam za mariju :love: mada amelio igra kao zmaj :tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
proshla je moja vrishtuljica u finale :) :love:

barem neshto.....
Korisnikov avatar
By Val
Joj, ne gledamo tenis vec dva dana. Shta se dehava? Gde je nasha devojcica? Proshla?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
proshla je moja vrishtuljica u finale :) :love:

barem neshto.....
Jes bre. Taman da malo odmaramo oci ako nista drugo. :lol:
Samo da zgazi onu retardiranu belgijanku i bice sve okej :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!