Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Originally posted by Angelina777
Originally posted by amnesia
URGIRAAAM DA SE RESHI!!!

:cuddle: :dude: :love: :spank: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :drama: :venchanje: :nesiguran: :dvaprsta: :fist: :federi: :fuckbed: :volinevoli: :kosa: :jezik: :fuckbed:
posto je napustila cas geometrije i zaklopila veliku enciklpediju o zadnjicama, amnizza je pogledala na svoj rucni casovnik i shvatila da je vreme za novi naucni zadatak: borba za zenska pederska prava. naime, svakoj zeni koja slusa madonu je poznato da je zabranjeno dodirivanje svega sto je nabrano lastisem, a da je iznad kolena. taj gordijev cvor je dala razresiti tzv taktikom "cuddle-a". medjutim, neosvescena osoba u ovom naucnom eksperimentu nije pokazivala razumevanje za amnezijine narocite sposobnosti. na to je izvukla svoja najjacha dva aduta i pustila ih da probodu veliko svemirsko svrdlo. na to je sa neba direktno pala kisa usred olujne noci koja je obavila visoke kule u kojima amnezija uchi. ne verujuci jos u svoju potpunu snagu i sudbinu, a obuzeta ljubavlju, zauzela je svoju lutku za naduvavanje i alhemijom je pretvorila u frankenstajnovu zenku. tada je zapocela prava ljubavna drama od svakodnevnog spankinga i fuckinga. medjutim, amnezija je postala prilicno bojazljiva da li je taj oblik seksa sa Stvorom iz druge dimenzije prirodan, ali revolt je preovladao, digla je dvaprsta ka nebu i rekla: Milostivi boze, jebi me. na kraju je brala cvece razmisljajuci da li ce bog uslisiti njenu zelju, a do tada se revansirala sudbini jezgrovitim i neprestanim dvadesetcetvorocasovnim SEKSOM!!!

PA OVO JE GENIJALNO :klap:

dodje mi da odstampam, uramim i okacim na zid!!

:kiss:
By Çâðê_DUP
nov zadatak

:mete: :grom: :uplasen: :meda: :shok: :pas: :grom: :mobilni: :kosa: :skuter: :mazi: :fuckbed: :grom: :love:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
ovo je previshe sumanuto za mene...
mogu samo da vrishtim od smeha :)

:tornado: :lol: :pucaodsmeha:

ali tema je extra...
angie777 svaka cast :)
Korisnikov avatar
By m..
:love: :opatica: :sleep: :brada:

Volim roste recenice.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
:love: :opatica: :sleep: :brada:

Volim roste recenice.
zaspala je velecasna sanjajuci brkatog vojnika.
Korisnikov avatar
By m..
Blizu, moja recenica je nesto jednostavnija: Zaljubljena kaludjerica sanja Vladiku Irineja od Kobasicijade.
By Çâðê_DUP
ok, sad zadaj recenicu, takva su pravila! :zongler:

@amnesia
malo sam promenila "tvoju smajlichnu recenicu", tj. samo je malo editovala. ;)

@WhiteBoy, jedini uslov je imati visok SI (smajlichnu inteligenciju), a to si dokazao na onim nasim hipi kvizovima, stoga, join the party :party:

:kiss:
By Çâðê_DUP
Ok, posto neki vole sitnije, neki prostije, neki onako hemingvejski, neki imaju hemoroide, a neki piske stojeci, a neki prosto pisu kao steven king ili u slucaju tinkerbell kao paulo koeljo, neka korisnici koji zele da "uprostimo" igru, sto nikako en znaci da imaju nizak SI,ne, oni su samo pragmaticni pa i kad su igre u pitanju, a knjizevnost kao zanr ima i kratku prichu koja se cesto sastoji od jedne recenice kao sto je u slucaju m..
:kopa:
sve vrste izrazavanja dolaze u obzir, samo ako su propracene smajlijima, jedini uslov igre, sto se brojnosti smajlija tice, irelevantno je, neko i od 1 smajlija roman napravi, nego od 20-jednu recenicu!
stoga, sve je prepusteno vasoj masti, sklonostima, ubedjenjima, volji, raspolozenju.
neka se igre nastave! :up:
Korisnikov avatar
By m..
Damn, ja sam kriva sto nisam procitala prvu stranu, niti cu, lenja sam.

Ok, kontam da je fora da zadam pricu u smajlijima.
DakleM:
:predsednik: :pinknaocari: :elvis: :muva: :shok2: :svetac: :deda: :egzorcist: :seljache: :seronjo: :avalon: :predsednik: :psiholog: :spijun: :murkan: :sarana: :mag: :apprentice:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
:predsednik: :pinknaocari: :elvis: :muva: :shok2: :svetac: :deda: :egzorcist: :seljache: :seronjo: :avalon: :predsednik: :psiholog: :spijun: :murkan: :sarana: :mag: :apprentice:
Бркати и брадати возач аутобуса се изгледа заљубио у мене на први поглед, и то је демонстрирао не само суптилним мрдањем обрва него и певушењем неке Елвисове песме (Лов ми тендр...или тако нешто)... а из уста му је баздило ко да је јео г..., мене запрепастило да се неко ко ми деда може бити набацује тако отворено па му рекох пред свим тим људима у бусу: будало матора горећеш у паклу и прогониће те све твоје примитивне колеге возачи док те не спале на ломачи, а он ми рече шта сереш ти бре мали , ја побесним и припретим му знаш то добро што сам побеснео, убићу те!!!а он само настави да намигује, то јест мрда обравама и гледа ме, а мене изведу побеснелог из буса право код психијатра, и то ГСПовског који ми је објаснио да је то само човек са тиковима који воли елвиса... тако ја неправедно оптужих човека, ал рекох себи нисам луд и почех да га шпијунирам, чак сам се и у полицајца прерушавао... пратећи га тако на једној са'рани сам га открио, тј његову гејштину - наиме то је била сахрана његовог младог дечка који је био прободен огромним дилдом у току сексуалних сатанистичких баханалија!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
е сад да задам!

:tos: :tetka: :sise: :dude: :skorpija: :superheroj: :soping:: :superheroj: :balon: :vatroslava: :carica: :tos: :hiphip: :setnja: :chestram: :fuckbed:
By Çâðê_DUP
Originally posted by ogi_ns
Бркати и брадати возач аутобуса се изгледа заљубио у мене на први поглед, и то је демонстрирао не само суптилним мрдањем обрва него и певушењем неке Елвисове песме (Лов ми тендр...или тако нешто)... а из уста му је баздило ко да је јео г..., мене запрепастило да се неко ко ми деда може бити набацује тако отворено па му рекох пред свим тим људима у бусу: будало матора горећеш у паклу и прогониће те све твоје примитивне колеге возачи док те не спале на ломачи, а он ми рече шта сереш ти бре мали , ја побесним и припретим му знаш то добро што сам побеснео, убићу те!!!а он само настави да намигује, то јест мрда обравама и гледа ме, а мене изведу побеснелог из буса право код психијатра, и то ГСПовског који ми је објаснио да је то само човек са тиковима који воли елвиса... тако ја неправедно оптужих човека, ал рекох себи нисам луд и почех да га шпијунирам, чак сам се и у полицајца прерушавао... пратећи га тако на једној са'рани сам га открио, тј његову гејштину - наиме то је била сахрана његовог младог дечка који је био прободен огромним дилдом у току сексуалних сатанистичких баханалија!
:up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
е сад да задам!

:tos: :tetka: :sise: :dude: :skorpija: :superheroj: :soping:: :superheroj: :balon: :vatroslava: :carica: :tos: :hiphip: :setnja: :chestram: :fuckbed:
uobrazena tetka je razmisljala da li da ugradi sise od plastike, posto joj je komsinica rekla da je ravna k'o daska. posto je tetku to jako uvredilo otisla je u wc i stala pred okrnjeno ogledalo, zadigla potkosulju ne bi li se bolje osmotrila. videla je i tetovazu u obliku skorpije koju je stavila proslo leto kad je pijana dozvolila muzu da joj radi sta hoce. medjutim, nije poklekla, nije htela da ocajava, uzela je svoju dina kard karticu i otisla u shoping. dr plecevic joj je preporucio izvrsnog plasticnog hirurga, koji joj je za male pare naduvao balone. bila je prezadovoljna, otisla je da se proseta obliznjim parkicem i da promovise nove dude. to je imalo efekta i isto vece je imala musteriju u krevetu.

moja recenica

:jumphug: :misici: :saksofon: :putnik: :tange: :gric: :shake: :andjelak: :crta: :foto: :mazi: :sweet:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by ns.happy

:jumphug: :misici: :saksofon: :putnik: :tange: :gric: :shake: :andjelak: :crta: :foto: :mazi: :sweet:

zaskocio je sa ledja:jumphug: snaznog muskarca:misici: u koga je dugo zaljubljen. svirao mu je saksofon pod prozorom, :saksofon: i to su vidjeli njegovi roditelji, i izbacili ga iz kuce:putnik: u momentu kad je svom zaljubljenom sviracu pokazivao crvene tangice:tange:.. ipak, bio je presrecan, i doslo mu je da ga pojede od srece:gric:, jer su sad mogli da zive skupa. napravili su dil oko stanarine:shake:, a on mu je cak i dao popust, andjelak mali... :andjelak:

smrkali su kox iz dana u dan:crta:, dok ih komsinica nije fotografisala u sred toga:foto:, pa su morali otici odatle, i poceti da zive u shupi, ali su bili zajedno, jer su se voljeli... :mazi:

boze, kako bzvz prica:sweet:

a sad ja:

:zen: :sw: :bic: :avion: :camac: :skola: :mag: :ribica: :colorado: :uljenavatru: :hail: :psiholog: :meda: :avalon: :setnja:
Korisnikov avatar
By ns.happy
banano, ti si je ispricao... to je naime trebao da bude rebus o romeu i romeu..:maljkovic:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Јутрос му је ружа процетала :zen: ал он није марио пуно за њу него ју је одсекао орвим сечивом које му је пало шака :sw: и садистички :bic: уживао у том моменту јер га је доста тога нервирало... :avion: авион којим је требао да се врати кући пре два дана још није био поправљен, па је одлучио да се врати сплавом :camac: јер школа :skola: је почињала опет сутра и професор физике :mag: ће сигурно опет традиционално да га прогласи за "омињеног ученика", јер увек ћути ко :ribica: кад га прозове, а он зна да се професор пали на хистеричне девојке из разреда :colorado: ал ове године ће се све променити :uljenavatru: профа ће пузати пред њим :hail: јер ће отићи и пријавити га школском психологу :psiholog: овај ће га наградити медом :meda: и млеком јер се одавно пали на физичара ал није имао могућности да га стартује (психолог = геј, морам ли то наглашавати, који се пали на доминантне, старије мушкарце - траума из детињства због тога је и постао то што јесте, педер психолог) - припретиће физичару да уколико не пристане на редован секс са њим, осуће паљбу по њемз :avalon: пред целим наставничким већем! тако ова (прилично глупа) прича ипак има срећан крај психолог и физичар :setnja: а он 5 из физике по први пут...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well done!!!!

a tvoji smajlici?

ma nista, onda cu ih ja zadati:P

dakle:

:duh: :kada: :wcsolja: :nono: :pionir: :predsednik: :backstab: :bubblegum: :seronjo:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by ns.happy
banano, ti si je ispricao... to je naime trebao da bude rebus o romeu i romeu.. :maljkovic:
dusice, nemoj da se cimas, ja sam i rekao da je moja verzija budalasta, a ne tvoji smajlici:kiss:
By Çâðê_DUP
Originally posted by CokoladnaBananica
well done!!!!

a tvoji smajlici?

ma nista, onda cu ih ja zadati:P

dakle:

:duh: :kada: :wcsolja: :nono: :pionir: :predsednik: :backstab: :bubblegum: :seronjo:
jednog jutra sam se probudio sanjajuci ruzne snove (da postanem predsednik republike srbije tako sto cu se infiltrirati u vladu fantazama i duhova gde glavnu rec vodi potpredsednik, a predsednika pokriva sa carsafom preko glave ne bi li sto manje video ili cuo, i ja bejah taj, ja se probudih i videh da mi je carsaf preko glave, a sudbina kleta blizi se sa udarcem u ledja, kakav nizak udarac! jos sam krkljao buuuuu! i sve sa carobnim carsafom pod kojom posmatram svoju predjasnju vladavinu, bacio sam se u toplu kupku da se vratim nepostojecoj kategoriji jave, a zatim sam isti taj san hteo da utopim tako sto sam zamalo nabio glavu u wc solju,al rekao sam sebi: e neces, me nocna moro, casna pionirska rec! jos ima bitaka biti, jos se treba za predsednika opet kandidovati, ali za tako nesto treba zabosti noz u ledja potpresedniku kome puca balon ionako za sve i koji je ocigledni seronja i vratiti ga u moj san, na sam pocetak price.

:grouphug: :skuter: :lezkiss: :party: :whatever: :stopdrogi: :mazi: :misli: :dj: :skuter: :tehno: :zavera: :tea: :psst: :vatroslava: :lood: :kiwi: :foto: :pokazuje: :sarana: :jutro: : :avion: :placko:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
даклем анђелина зададе

оги реши

после још једног дружења са мојим драгим друштвом толико смо се загрлили да сам помислила да ми је срце испало и полетело у вис :grouphug: ал то је само била другарска љубав која ме стиснула прејако, схватила сам да сам срећна и села на мој моторић :skuter: који ј еиспуштао чудне гасове и одбацивао ме више него обично, но на послетку ипак стигох до моје драге :lezkiss: сладолед који је појела без мене сам јој опростила чим ми је корнет набила на главу :party: ту моје расположење нестаде јер је у корнету било и даље остатака сладоледа који су се сад налазили на мојој коси, уздахнух :whatever: и пођох да попијем мало неког алкохола, а не дроге :stopdrogi: да бих се вратила ин д муд :mazi: и успут смишљала освету за њу :misli: пустила сам цеде ДИЏЕЈ :dj: крмка и побегла својим моторићем кући :skuter: тек тад сам схватила да је то било врло глупо од мене па се вратих, ал не лези враже моја мала :tehno: заволела тај треш, не схватајући да је то била само моја подла завера :zavera: , а ствари дођоше на своје кад сам схватила да је од туге што сам отишла :tea: па јој је било свеједно шта слуша :psst: нестала сам у виду дима и отишла у купатило да коначно извршим свој давни план да јој косу офарбам у ватрено црвену боју :vatroslava: коју сам знала да ће јој савено стајати а она ми увек показивала ово - :lood: позеленела сам од муке док то нисам одрадила :kiwi: ла сам била зелена и срећна! одмах сам је сликала :foto: а она се само смејала ко дрогирана на фотоапарат :pokazuje: , мало доцније је ипак дошла себи и обећала да ће не саранити кад тад... :sarana: но после тога смо провеле незаборавну ноћ јер сам ја била још напаљенија на њу још лепшу а она је само била срећна јер сам ја била ту. ујутро :jutro: :ми је и сама признала да себи изгледа ко :avion: и заплака :placko: што ми раније ниједала да је офарбам

(боже ово је тварно дебилно)

е сад ја, пошто сам прошли пут заборавио :)

:zvezdas: :carica: :slika: :galerija: :zvezdas: :hug: :fuckbed: :mag: :gitara: :maljkovic: :domino: :maljkovic: :mario: :zvezdas: :volinevoli: :bubbles: :ccn: :ves: :hiphip: :setnja:
By Storm
:zvezdas: :carica: :slika: :galerija: :zvezdas: :hug: :fuckbed: :mag: :gitara: :maljkovic: :domino: :maljkovic: :mario: :zvezdas: :volinevoli: :bubbles: :ccn: :ves: :hiphip: :setnja:
Dok sam gledao utakmicu sa Poljskom, pomislio sam kako je onaj Lazović pravi car i umetnik, prosto kao neki veliki slikarski majstori.
I tako gledajući fudbal, shvatim da mi je Lazović nekako baš blizak, i da bi bilo lepo da tu padne neko ozbiljno trpanje. Ali realnost je takva da je taj divni Partizanov igrač nedostupan i da samo neki vrač može da mi ga dozove, zbog čega sam samo pobesneo.
Pokušao sam da se smirim, dohvatio gitaru, prelistao u mislima dostupni repertoar pedera, ali su mi svi delovali kao vampiruše, pa se opet razbesneo, pa još jednom razmislio da li tu ipak nešto da se izabere... džabe. Seo sam za računar, krenuo da igram neku igricu, ali sam i dalje razmišljao o Lazoviću - da li nastaviti ili ne tu jurnjavu za fudbalerskim nogama-guzama (precrtati nepotebno) ili shvatiti da su to samo prazna maštanja, nešto kao mehurovi od sapuna.
Najbolje je zaboraviti na te tlapnje, bar do sledeće utakmice kada bude igrao Lazović, oprati glavu od takvih misli, okrenuti se konkretnim drugarima, malkice se i povatati sa njima (nego šta!) and true love will prevail.

:surfer: :roni: :sigh: :gubitnik: :hug: :fuckbed: :hug: :opacupa: :carica: :teg2: :ribica: :peva: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Storm

:surfer: :roni: :sigh: :gubitnik: :hug: :fuckbed: :hug: :opacupa: :carica: :teg2: :ribica: :peva: :grouphug:
Mogu da kazem da mi je bilo ispunjeno ovo letoKrotio sam talase,osvajao morske dubine,zavaravao sebe da je samoca blagoslov...dok nisam stekao prijatelja..pa dobro bio mi je i vise od prijatelja...Vratio sam se pun energije..zracim..primetili su i ostali..Uvek sam u formi i imam jednu zelju za zlatnu ribicu...neka letnja pesma traje..i dovoljno ljubavi za nova prijateljstva daje..
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Andre87
:cobanica: :ruzan: :mini: :( :teg: :andjelak: : :shok: :ruzan: :sise: :ostrisekiru: :setnja: :venchanje:
Dok je mlada cobancica cuvala ovce..bilo joj je dosadno i uze ona ogledalce, pogleda se i stekne utisak da je ruzna...rastuzi se jako i resi posle da ode u seosku teretanu da skrene misli i da malo ojaca...i tako dok je vezbala odjednom ugleda prelepu devojku (andjeoskog lica) i jednostavno se shokira.. odmah su joj se pojavili flesevi kako se ogleda u ogledalu i kako je ruzna i kako se boji da pridje toj devojci....ali nekako se njih dve zgotivile, pricaju o svemu...i dodju na ideju da odu zajedno na ugradnju silikona....posle noza o operacije otisle su u setnju.. pravo kod maticara....

:smeh: :smeh: :smeh:

(stvarno mi nije dobro!)

e sada ja zadajem.... ovako:

:mama: :vestica: :molise: :kopanos: :komp: :rock: :chilling: :cheer: :nerd: :uplasen: :doktor: :mucka:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by tinkerbell
:mama: :vestica: :molise: :kopanos: :komp: :rock: :chilling: :cheer: :nerd: :uplasen: :doktor: :mucka:

Tinkerbell je dočekala stotu, izbrojala novce, i otišla u banju. Opaljena suncem, pod lekovitim koktelima, setila se mladosti: drugarice i ona su nekad vijorile gradom žareći i paleći, u zmijskim čizmama, „a la Ruška Jakić“; Beogradom se još uvek vrtela „Molitva“ a kopanje nosa još uvek NIJE značilo potragu za zdravljem. U silini reminiscencije, logovala se na forum sa nickom baka-Zvončica, otvorila topic „traži se“ i ponadala se jednom hook-up-u sa starim vršnjakinjima. Međutim, osoblje GS-a se već naslušalo raznih priča o baka-trolovima, koje se prenose kroz generacije kao loša uspomena, te je suspendovalo ovu malu radost kratkim objašnjenjem „resurection preminulih usera“. Ma jebem vam ja mater, rekla je Tinkica, nisam došla u banju da bih se zbog forumaša nervirala, zvaću room-servisa... I tako i bi. Odajući se čarima muzike, bezglavo sanjareći (demencija je preslatka stvar) Tinkica nije ni primetila kad se ispod njenog hotelskog prozora stvorila mala meštanka. „Pa ti šlušaš Šatija!“ – reklo je čeljade. „Moja baka mi je pevala Šatija pred špavanje. Otad volim dame od štila.“ Prizvuk ovih rečenica je bio više no u diskrepanci sa nevinim dečjim okicama - tu, pod pendžerom, a bilo joj je tek dvanaest – i Tinkici tu osedeše i poslednje stidne dlačice, od slatkog milja i straha (slatka!). U akordu uzajamnog prepoznavanja, dve žene se uspustiše u nešto za jednu banju nedolično – negde izvan svih ovih smajlića, redova i opisa, a na opštu paniku i zbunjenost Soko-grada. Trajalo je nekoliko nedelja.

Romansa je okončana prisilnom paralizom Tinkice rektalnim antipsihoticima, a mala meštanka se povukla u relaksantni svet farmacije.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
:up:

Zaboravio si da zadaš smajliće.
Nema veze, započeću ja novi ciklus.

Nov zadatak

:hail2: :angel: :chestram: :bj: :cobanica: :curka: :cowboy: :cupakosu: :crkla: :blenta: :die: :avalon: :avion: :colorado:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by SashaVsSasha
Turska, dzamija, svi su se klanjali :hail2: a on Sasha, na tajnom zadatku, da pronajde zalutalog :angel: a, morao je nauciti lokalni jezik i dijalekat kao i sve lokalne obicaje :chestram: sto mu i nije tesko palo :bj: , do nekog momenta, ipak 15 dana :cobanica: je mnogo i za jednog tajnog agenta! Da pravi jela sam je znao i od ranije :curka: a lokalnu nosnju :cowboy:je dobio jos pre pocetka izvrsavanja misije. Mali problem :cupakosu:je nastao kad je shvatio da se zaljubio, i to u svog str8 andjela kojeg je trebao spasiti pa pozele sam sebi ovo :crkla:al kako andjeli "an general" nisu jako bistri, a jako su dobri :blenta:ne moras ih smrtnim mucenjem:die:ni oruzijem:avalon:terati da nesto urade za tebe, pa ni da imaju sex s tobom. (kladim se da ovo niko nije znao do sad!) strpao je posrnulog momchica u :avion: na opstu pobunu lokalaca :colorado: koji su izgubili prelepo momche koje je vazilo za bozanstvo i trebalo je samo jos 2h da sacekaju da - ritualno - oplodi svu zensku populaciju tog mesta.

the end

sad ja

:kisa: :misici: :jumpfuck: :puzzle: :hvala: :hipnotizer: :jumpfuck: :machevi: :porn: :doh: :tushe: :pirat: :indijanac: :google: :hvala: :jumpfuck: :kesa: :uplasen: :wow: :neto: :zid:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Mađioničarska predstava odvija se po pljusku, a prethodi mu izvođenje akrobata i čuda prirode. Snagator Ali-Baba, potom Dzimi Doskakač koji se baca na mušku publiku. Sve je to izazvalo veliku pometnju među okupljenom publikom dotad najmoralnijeg mesta na svetu Jankovgrada u Aleksandriji: naročito nakon hipnotizerske predstave. Međutim, jedan momak mlad se razjario iz publike stavljajući do znanja da su svi okupljeni zapravo deo jednog velikog porno projekta finansiranom od strane pomorske mafije: hipnotisani učesnici biće izlozeni kao nezaštićene ribe na suvom na velikom pornografskom pladnju, sa otkrivenim genitalijama. Ogi je brzo uneo podatke u svoj mali dzepni kompjuter i pozvao u pomoć jedno divlje pleme Osvešćenih SPC-ovaca za zaustave ovu sramnu paradu greha pod velom mađioničarske predstave. Pošto je svima već bilo muka od toliko količine besramnog seksa, varljiva predstava je privedena kraju i gola publika se budila iz teškomornoga sna, hvatajući se za glavu i genitalije. Pokajali su se pred svetim licem morala i obećali su da više nikad neće gledati porno filmove. Neki su za kaznu udarali glavom o zid.

:ples: :hekla: :vatrica: :trep: :kisa: :camac: :andjelak: :crkla: :evilgrin: :evilgiggle: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Nakon napornog zivota u obliku vampirke :ples: Sasa se odlucila da se pod stare dane smiri :hekla: ljuta hrana joj i dalje nije prijala:vatrica: cak ni vegetarijanska, a i to je probala :trep: . Bog se tih dana odlucio da posalje novi potop na ovu besramnu zemljetinu :kisa:te nakon 40 dana kise :camac:teska hrana je nasu Sasu odvukla na dno potopa, te ona usled neodstatka vazduha ispusti dusu :andjelak: pred vratima Sv Petra se osvesti i upita retoricki "sta se desilo s mene?" a Pera ce ladno: :crkla: , nimalo lepo za jednog ciku sa titulom Sv.:evilgrin:no to je ipak bio privid samog El Diablo-a :evilgiggle: e tak sad ce nasa Sasa da :cupakosu: zbog svojih zlodela za svoijeh vampirskih dana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!