- 09 Sep 2006, 00:42
DRUGARICA: cao
DRUGARICA: ko se bori za zenska lezbejka prava?
DRUG:Labris
DRUGARICA: kako?
DRUG: imas njihov sajt
DRUG:: link sa gayserbie
DRUG: pa pogledaj
DRUGARICA: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21697
DRUGARICA: procitaj ovo
DRUG:imaju radionice i josh i nesto izdaju
DRUG: broshure
DRUG: knjige
DRUGARICA: radionice? pa nisam obogaljena, niti besposlicar
DRUGARICA:sta ce mi brosura?
DRUGARICA: procitaj ovu temu i kako labris moze da se bori s tim
DRUG:ima par ok knjiga koje sam prelistao
DRUG: dosta materijala
DRUG: kao osnova za gejaktivizam
DRUG: ali nista vishe od toga
DRUG: problem postoji
DRUG: to je druga stvar.
DRUGARICA: za prava mladih lezbejki bore se radikalne labris feministkinje od 50 godina: kako? idu od kuce do kuce i dele brosure?
DRUG: mislim da je to veoma bitna tema i zahteva dublju analizu
DRUG:zasto devojke ne izlaze
DRUG:vracam se za sat dva a ti razmisli na zadatu temu
DRUG: hocu predloge, reshenja
ja bih otvorila tu temu
da li su devojke optimiste i lenje? da li imaju drugaciju perspektivu i pasivan odnos prema tome? razumljivo je da ako su nekome ugrozena prava da ce se za to boriti? da li to znaci da lezbejkama, s tim sto ne izlaze, a ima ih malo i na chatu i na netu, nisu ugrozena nikakva prava? da li koriste prednost grupnog druzenja "a la lezbo seks i grad" koji moze da prodje u strejt sredini, tj. da li je nacin druzenja i grupisanja kod lezbejki drugaciji? da li je nezainteresovanost u pitanju kad se formira jedan svoj krug prijatelja i partnera? sebicnost? opet pasivnost? sve pomalo?
gde ostavljamo i trpamo labris teorije kada ulazimo u gej klub opustosen devojkama i nabijen gej mladicima? neko ce reci da se svakodnevno ne postuju ni prava zena ni coveka niti icija. svasta se na ovu temu moze reci i ozbiljno priupitati. pitanje je samo: ima li ko nesto i da pita i da kaze?
DRUGARICA: ko se bori za zenska lezbejka prava?
DRUG:Labris
DRUGARICA: kako?
DRUG: imas njihov sajt
DRUG:: link sa gayserbie
DRUG: pa pogledaj
DRUGARICA: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21697
DRUGARICA: procitaj ovo
DRUG:imaju radionice i josh i nesto izdaju
DRUG: broshure
DRUG: knjige
DRUGARICA: radionice? pa nisam obogaljena, niti besposlicar
DRUGARICA:sta ce mi brosura?
DRUGARICA: procitaj ovu temu i kako labris moze da se bori s tim
DRUG:ima par ok knjiga koje sam prelistao
DRUG: dosta materijala
DRUG: kao osnova za gejaktivizam
DRUG: ali nista vishe od toga
DRUG: problem postoji
DRUG: to je druga stvar.
DRUGARICA: za prava mladih lezbejki bore se radikalne labris feministkinje od 50 godina: kako? idu od kuce do kuce i dele brosure?
DRUG: mislim da je to veoma bitna tema i zahteva dublju analizu
DRUG:zasto devojke ne izlaze
DRUG:vracam se za sat dva a ti razmisli na zadatu temu
DRUG: hocu predloge, reshenja
ja bih otvorila tu temu
da li su devojke optimiste i lenje? da li imaju drugaciju perspektivu i pasivan odnos prema tome? razumljivo je da ako su nekome ugrozena prava da ce se za to boriti? da li to znaci da lezbejkama, s tim sto ne izlaze, a ima ih malo i na chatu i na netu, nisu ugrozena nikakva prava? da li koriste prednost grupnog druzenja "a la lezbo seks i grad" koji moze da prodje u strejt sredini, tj. da li je nacin druzenja i grupisanja kod lezbejki drugaciji? da li je nezainteresovanost u pitanju kad se formira jedan svoj krug prijatelja i partnera? sebicnost? opet pasivnost? sve pomalo?
gde ostavljamo i trpamo labris teorije kada ulazimo u gej klub opustosen devojkama i nabijen gej mladicima? neko ce reci da se svakodnevno ne postuju ni prava zena ni coveka niti icija. svasta se na ovu temu moze reci i ozbiljno priupitati. pitanje je samo: ima li ko nesto i da pita i da kaze?