- 31 Avg 2006, 03:13
PA OVO JE GENIJALNO
dodje mi da odstampam, uramim i okacim na zid!!
Originally posted by Angelina777Originally posted by amnesiaposto je napustila cas geometrije i zaklopila veliku enciklpediju o zadnjicama, amnizza je pogledala na svoj rucni casovnik i shvatila da je vreme za novi naucni zadatak: borba za zenska pederska prava. naime, svakoj zeni koja slusa madonu je poznato da je zabranjeno dodirivanje svega sto je nabrano lastisem, a da je iznad kolena. taj gordijev cvor je dala razresiti tzv taktikom "cuddle-a". medjutim, neosvescena osoba u ovom naucnom eksperimentu nije pokazivala razumevanje za amnezijine narocite sposobnosti. na to je izvukla svoja najjacha dva aduta i pustila ih da probodu veliko svemirsko svrdlo. na to je sa neba direktno pala kisa usred olujne noci koja je obavila visoke kule u kojima amnezija uchi. ne verujuci jos u svoju potpunu snagu i sudbinu, a obuzeta ljubavlju, zauzela je svoju lutku za naduvavanje i alhemijom je pretvorila u frankenstajnovu zenku. tada je zapocela prava ljubavna drama od svakodnevnog spankinga i fuckinga. medjutim, amnezija je postala prilicno bojazljiva da li je taj oblik seksa sa Stvorom iz druge dimenzije prirodan, ali revolt je preovladao, digla je dvaprsta ka nebu i rekla: Milostivi boze, jebi me. na kraju je brala cvece razmisljajuci da li ce bog uslisiti njenu zelju, a do tada se revansirala sudbini jezgrovitim i neprestanim dvadesetcetvorocasovnim SEKSOM!!!
URGIRAAAM DA SE RESHI!!!
PA OVO JE GENIJALNO
dodje mi da odstampam, uramim i okacim na zid!!