Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koje pogacice najvise volite da hasate ?

1. Pogacice sa sirom
9
38%
2. Pogacice sa cvarcima
9
38%
3. Pogacice sa salom
Nema glasova
0%
4. Posne pogacice
Nema glasova
0%
5. Pogacice sa zeljem
3
13%
5. Pogacice sa zeljem
3
13%
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by *deni*
Ja najvise volim pogacice sa cvarcima, uz jogurt.
:mljac:

Covece, u zadnje vreme ih i ja volim! :mjuza:
Korisnikov avatar
By tramp
sir ... ili prazne ... hocu pogacice ... ceo ny nema cestitih pogacica ... mislim mogu da nadjem sve ostalo ali pogacice i jogurt NEMA

:rida:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uuuu, to je lose, lose.......:cekam:
Korisnikov avatar
By Rei
7 days :lol: mmm tako mekano i sochno :mljac: :)

Pogachice sa salom nisu loshe, sa chvarcima su mi se smuchile, sa sirom ne znam :shrug: samo ako su one od lisnatog testa, a sa zeljem nisam probao niti cu. :bljak:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by tramp
sir ... ili prazne ... hocu pogacice ... ceo ny nema cestitih pogacica ... mislim mogu da nadjem sve ostalo ali pogacice i jogurt NEMA

me wanna bagel :bale:
Korisnikov avatar
By jukie
Nikad nisam voleo pogačice (u moje vreme su postojale samo prazne a posle su izmislili žužu peciva koja su sa svačim), ali imaju neka Fortini? ne znam kako se tačno zovu? peciva. Imaju da se kupe u Njegoševoj kad se ide od Treće gimnazije prema pijaci, sa leve strane. Jako su dobre, najviše mi se sviđaju one sa picom (tj paradajz pireom) i kulenom (tj nekom kobasicom). One sa bekonom nemaju dovoljno izražen ukus, one sa feta sirom imaju previše izražen ukus. Imaju i integralne štapiće koji su izuzetno dobri (ali nisu pogačice pa ne spadaju u ovu temu)
btw pogačice sa zeljem nikad nisam video, ali moja mama pravi pitu zeljanicu
Korisnikov avatar
By Val
*deni*, preuzeo si tetka Daliborkin fah? Ja pogacice volim samo dok su vruce i to one prazne.

Cvarci :bljak: !
Korisnikov avatar
By Rei
Mmm da fornetti peciva sa pizom :mljac: to jedem svaki drugi dan :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Mmm da fornetti peciva sa pizom :mljac: to jedem svaki drugi dan :)
Da fornetti :mljac: da li znaš da li ima još neka prodavnica sem te jedne? Nije mi usput, moram namerno da idem do tamo
Korisnikov avatar
By Rei
U BG? Ne znam ja nisam iz BG. :|

Ja ovde imam 'fornetaru' minut od kuce. :jezik:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
U BG? Ne znam ja nisam iz BG. :|
OK

BEOGRAĐANI!!!!
gde još imaju fornetti pekare????
By Tea
Ne znam :neznam: ali najbolje pogacice su u onoj maloj pekari preko puta chuburskog parka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
*deni*, preuzeo si tetka Daliborkin fah? Ja pogacice volim samo dok su vruce i to one prazne.

Cvarci :bljak: !
Licno me je ovlastila.

Sto se samih cvaraka tice, jedino su mi bljak oni krupni, masni.
Volim one sitne, mesnate, slane i hrskave cvarke.
Stono kazu, daj mi takvih cvarcica, friska `leba i paradajza i meni drugi obrok ne treba.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ništa od navednog. ne volim ta seljačka peciva. :hejter:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Stono kazu, daj mi takvih cvarcica, friska `leba i paradajza i meni drugi obrok ne treba.
a holesterol???? da li treba da te infrakt strefi u kasnim dvadesetim???
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy

a holesterol???? da li treba da te infrakt strefi u kasnim dvadesetim???
Pa sad, necu sesti i pojesti kilo cvaraka i veknu `leba odjednom.

4 - 5 cvarcica, 2 veca paradajza i dva parceta hleba sasvim je dovoljno za jedan obrok.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja baš volim krupne i mekane (nisam siguran da su baš masni ali to nekako ide sa mekoćom), naravno moraju da budu oblika kocke ili kvadra, nikakve pljosnate pločice ni končići ne dolaze u obzir*.
Mesnate ne volim jer to meso uvek pregori i onda gledam kada ću zube da polomim (a nemam više zuba na bacanje).
*moja mama kaže da se ti končasti dobijaju ako je krme previše mlado, zato hejtujem sve mlado.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
Ja baš volim krupne i mekane (nisam siguran da su baš masni ali to nekako ide sa mekoćom), naravno moraju da budu oblika kocke ili kvadra, nikakve pljosnate pločice ni končići ne dolaze u obzir*.
Mesnate ne volim jer to meso uvek pregori i onda gledam kada ću zube da polomim (a nemam više zuba na bacanje).
*moja mama kaže da se ti končasti dobijaju ako je krme previše mlado, zato hejtujem sve mlado.
A vidis, ja bas volim to preprzeno meso. :mljac:
A je l` volis kad im dole ostane kozurica, pa bude onako hrskava?
Uh, sto volim kad mi krcne pod zubima.
Nije mi jasno koji su to cvarci sa koncicima.
Korisnikov avatar
By jukie
Evo tebi dajem sitne i mesnate sa kožuricom a ja ću uzeti krupne mekane i masne. Na taj način nema kompeticije i dve vrste mogu da opstanu u istom ekosistemu
:chilling:
Bolje da ne znaš za te končaste čvarke... dakle isecka se slanina na kockice i stavi se da se topi kao i inače, i umesto da se dobiju komadi, dobiju se kao upleteni oker končići. Imaju ukus i pod jezikom su kao oni končići kada kuvaš neko žilavije meso npr govedinu, samo su oker, i znaš da je u loncu bila samo slanina...
I onda moja mama kaže :odrasti: "Pa šta si ti očekivao, tako ti izgledaju čvarci od mladog krmeta..."
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by spliff
Originally posted by tramp

me wanna bagel :bale:
menjam bagel za pogacice ... jos samo da se dogovorimo za lokaciju razmene :D
Korisnikov avatar
By springgay
ako ih jedem u drustvu momka koji je postavio temu-biram sa cvarcima:lezkiss::lezkiss:
By Çâðê_DUP
mmm ...pogasise sa sirom .... :homer: :mljac:
i to da bude istopljen, mekan i mlad,a pogasisa mekana, podatna, namazana uljem, sa sve susamom preko .... :drama:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Od ponudjenih, glasam za pogacice sa salom :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Volim sa sirom, ako su domace proizvodnje. Vec sam i sama usla u stos, pa znam da ih napravim i sama.
Naravno, fornetti, kada su topli ili bar svezi... omiljene su mi sa feta sirom i one sa picom, ali su dobre i sa visnjom i eurokremom.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by QueerQue
mmm ...pogasise sa sirom .... :homer: :mljac:
i to da bude istopljen, mekan i mlad,a pogasisa mekana, podatna, namazana uljem, sa sve susamom preko .... :drama:
:shamar: da li si ti normalna :lood: ja sedim gladna na poslu a ti ovako :avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!