Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ValLicno me je ovlastila.
*deni*, preuzeo si tetka Daliborkin fah? Ja pogacice volim samo dok su vruce i to one prazne.
Cvarci !
Originally posted by ns.happyPa sad, necu sesti i pojesti kilo cvaraka i veknu `leba odjednom.Originally posted by *deni*a holesterol???? da li treba da te infrakt strefi u kasnim dvadesetim???
Volim one sitne, mesnate, slane i hrskave cvarke.
Stono kazu, daj mi takvih cvarcica, friska `leba i paradajza i meni drugi obrok ne treba.
Originally posted by *deni*Ja baš volim krupne i mekane (nisam siguran da su baš masni ali to nekako ide sa mekoćom), naravno moraju da budu oblika kocke ili kvadra, nikakve pljosnate pločice ni končići ne dolaze u obzir*.
Sto se samih cvaraka tice, jedino su mi bljak oni krupni, masni.
Originally posted by jukieA vidis, ja bas volim to preprzeno meso.Originally posted by *deni*Ja baš volim krupne i mekane (nisam siguran da su baš masni ali to nekako ide sa mekoćom), naravno moraju da budu oblika kocke ili kvadra, nikakve pljosnate pločice ni končići ne dolaze u obzir*.
Sto se samih cvaraka tice, jedino su mi bljak oni krupni, masni.
Mesnate ne volim jer to meso uvek pregori i onda gledam kada ću zube da polomim (a nemam više zuba na bacanje).
*moja mama kaže da se ti končasti dobijaju ako je krme previše mlado, zato hejtujem sve mlado.
Originally posted by spliffmenjam bagel za pogacice ... jos samo da se dogovorimo za lokaciju razmeneOriginally posted by trampme wanna bagel
sir ... ili prazne ... hocu pogacice ... ceo ny nema cestitih pogacica ... mislim mogu da nadjem sve ostalo ali pogacice i jogurt NEMA
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!