Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Delete
I meni je uzasno tamo, stvarno je shit mesto, ali nekad odem cisto zbog drustva, jer kad sam sa dobrim drusvim, zabole me gde cemo da izlazimo, mada, stvarno treba d aodemo do X-a, u ime starih dobrih dana.
nego, delete, kada budes znala kada si u bg, javi da odredimo datum i odemo u sto vecem broju u x! :opatica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tweety
ja provereno dolazim sa 7,8 decaka sa foruma! :gitara:
7
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Adenim
7
ma ici ces ti ki bila lala! :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim
7
ma ici ces ti ki bila lala! :volinevoli:
Samo ako obecas da ces da nam izvedes striptiz uz sipku.
Korisnikov avatar
By Hys.
mora da je floyd stvarno uzasan kada vam nedostaje X... :trep:
mada sam sigurna da bi bilo superiska kada bi se okupili forumasi u praznom x... :mobilni:
mah ja sam se previse zabila u pechinu...ne znam sta bi trebalo da me natera da izadjem u grad...mozda neko da mi zesce podvikne, pretnja oruzjem najbolje:bic::nokti:
Korisnikov avatar
By FLOYD
vi ste meni hit,ja vas obozavam! zovite i mene na tu zurku u x,hocu i ja malo da se prisetim mojih pocetaka....ex x!
Korisnikov avatar
By FLOYD
ali ipak,floyd je floyd!......salim se
Korisnikov avatar
By Val
Tacno, FLOYD je FLOYD. Gde josh mozemo da gledamo kako tuku pedere kao shto to beshe na prajdu tamo nekad...? Pa naravno...u F L O Y D u!
X je za razliku od floyda KULT! :yay:

Ne verujem...:kletva:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by FLOYD
vi ste meni hit,ja vas obozavam! zovite i mene na tu zurku u x,hocu i ja malo da se prisetim mojih pocetaka....ex x!
Bices pozvan!
Samo da podsetim, sa izbacivacem u X-u sam extra dobra, pa cu da se konsultujem sa njim o tome kako bi bilo da te malo podsetimo kako je biti zrtva u gay klubu gde nema ko da te zastiti.
Korisnikov avatar
By Val
Nasilniceeeee! :nono: Nemoj tako, nego pokazi coveku kako to radi kulturan (civilizovan) svet! ;)
By Pending-For-A-Bending
Ma daj, nije problem ako osoba iza nick-a FLOYD dobije batine. Posle cemo se svi kolektivno IZVINITI, i sve ce biti OK. Zar ne, FLOYD?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
Nasilniceeeee! :nono: Nemoj tako, nego pokazi coveku kako to radi kulturan (civilizovan) svet! ;)

Pa, dobro, evo obecavam, necemo da ga tucemo po glavi, samo po guzi :)
Korisnikov avatar
By Val
:doh: Pa da, guza je najkulturniji deo tela. :P

Mani se corava posla. Nije zasluzio ni da ga pogledate, a kamoli josh da se bakcete oko toga. Ignorisanje je najbolji lek. Takve ljude zanemari i uzivaj.
A josh kad procitam da je ovde nekome zao shto pishemo shta mislimo o njemu kao menadzeru i tom klubu... :lood:

Da mene neko pita, ja bih na mestu vlasnika FLOYDA (pod uslovom da to nije ovaj koji se izjashnjava kao menadzer) POD HITNO smenila menadzera i gledala da shto pre dovedem osoblje u red, kako bih i dalje zaradjivala na gay populaciji. Da, zaradjivala! Ili mislite da otvaraju gay klubove zato shto se solidarishu i stoje iza vas? :nerd:
Korisnikov avatar
By Delete
Mene bas zanima, da li je i vlasnik Floyda peder...zna li neko odgovor na ovo pitanje?!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by lthr_yu
Nije peder, on je bio jedan od ex-obezbedjenja u Xu
Oooo, pa sto ranije niste rekli?!
Nego, ajmo sad da vidim ko je raspolozen da ide sa mnom u X jedan vikend u narednih mesec dana! Da se malo forumasi i forumasice organizuju, u ime starih dobrih dana. :mete:
Korisnikov avatar
By Delete
Ali nismo precizirali datum :)
Korisnikov avatar
By Val
Moze u oktobru? :pickme:
Korisnikov avatar
By Delete
Ovaj vikend ja ne mogu, moram da se izborim sa promenom fakulteta, kontam da ce do pon. biti sve gotovo, pa moze sledeci vikend, recimo sledeca subota.
@Val
Okt, 25.svi kod mene na party :)
Korisnikov avatar
By Val
E pih, skontala sam da imam odmor tek u novembru. :sigh: Mogla sam sad, dok sam josh na bolovanju, a? :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Moze i za dve nedelje...a i u novembru ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Ma aj otkupimo X, pa pravimo zurke svaku noc! :cool:
Korisnikov avatar
By Val
E da znash da sam razmishljala o tome. Ali, nekako mi ne ide u prilog da svako moze da udje u klub. Morala bih prvo da reorganizujem sve, promenim politiku rada Xa, pa onda da ga drzim otvorenim svaki dan. Samo, ko ce to da obavlja umesto mene, kad ja nisam u BG? :misli:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa nadji menadzera/ku i dobro placaj i sve ce biti ok.
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: :smeh: :smeh:

Carice! Ja da dam nekome da vodi moje poslove. Jadan bi taj posao bio. Pogledaj oko sebe (mislim, pogledaj Srbiju) Svako ce gledati da ti izvuce kesh, a jebe mu se za posao. Tipican primer je FLOYD! :roll:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa nisam rekla da zaposlis prvu budalu na koju naidjes!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!