Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koje ste velicine?

da
5
6%
da
1
1%
M - srednje velicine
9
11%
M - srednje velicine
26
31%
ne znam
20
24%
ne znam
4
5%
XL - ekstra velik/a
15
18%
ja sam izvan tih kategorija
4
5%
Korisnikov avatar
By one of the people
pa struk me je 32 inches i mogu da se ubacim u donji ves velicine 'S' (nema veze sa onom velicinom) a inace nosim L ili XL zbog duzine tako da vecinu kosulja moram da nosim na suzavanje kod krojac'ce.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Dok nisam poceo sa dijetom bio sam XL.... sada kada sam doterao liniju, moja velicina je M :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Jeste li zainteresovani za vracanje ove teme? :ua:

Ja sam najcesce `M` :colorado: a ako je neka majica bas rastegljiva, onda i `S`:sise:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *BloNdYsHa*
Dok nisam poceo sa dijetom bio sam XL.... sada kada sam doterao liniju, moja velicina je M :)
Kakva ti je to dijeta? Deluje li?

Što se tiče veličine, L za košulje, dok majce nosim XL jer volim komontiju garderobu...
Korisnikov avatar
By ::fy::
[align=center]M[/align]
Korisnikov avatar
By Zoe
Kako si onda glasao? :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Izgleda da sam ja već glasao na ovome... trenutno sam valjda XL? Bio sam L dok sam bio na dijeti... Imam iz tog perioda nekoliko pantalona koje više ne mogu da obučem...
By ~ Le Saint X ~
je suis M

ali u zadnjih nekoliko godina kupujem sve S ( tj, jurim majce, dukseve i td na odeljenju za decu :blush: )da bi bolje istakao 'svoje atribute' :) :) :) :) :P :P :P :P
Korisnikov avatar
By blenta
ja M
a mnogo volem one od S
i bate i seke :zongler:
Korisnikov avatar
By Val
L....sve osim gaca. Tu mi L veliko! :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, da, a gacice su `S` :blush:
:bouncy:
Korisnikov avatar
By Val
:shok: spliff, XL? :shok:

@OneGirlArmy....aaaaaaa, jok, c...nisu ni S. :P Odakle ti to? :nerd: :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Jebem li ga... Sve zavisi od toga šta je u pitanju (tj. koja vrsta odeće), kao i koja je "marka" u pitanju (nisu svi kalupi isti).
Korisnikov avatar
By Mortis
Upper body - XL
Ispod struka - M

Trebalo bi da su siroka ramena i uski kukovi ++ za muskarca, ali da me vidite kad kupujem odela- sako uzak, a u lone moze jos neko da stane...
Korisnikov avatar
By Kupper
Fali XXL u opcijama. Kladim se da bar 30 posto muskog dela foruma nosi tu velicinu.
Korisnikov avatar
By bigirl
Misliš na donji veš, naravno. :smilegrin: :andjelak:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne uklapam seu te stvari... mere su 87-72-97 ali je uvek problem duzina!!! preduge noge!!!! hvala ti boze za teranovu i njohivu ideju da sve pantalone treeba da se vuku po podu! konacno nesto da mi predje clanke!!!
Korisnikov avatar
By gari
Meni Kinezi prodali neki dan majicu XXXL, kažu da se njihove mere ne mogu porediti sa našima pa bolje da uzmem veće. Mislim da su u pravu, nešto nije u redu sa tim međunarodnim oznakama? Ili se mi ni u to ne uklapamo?

:sise: :sise: :sise:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by hlaefdige
.....ali je uvek problem duzina!!! preduge noge!!!!
Kod mene ruke (siroke i dugacke).
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gari
Meni Kinezi prodali neki dan majicu XXXL, kažu da se njihove mere ne mogu porediti sa našima pa bolje da uzmem veće.
Ja se tako svađala sa Kinezom pola sata jer mi uvaljivao XL majčicu... A onda me je naterao da je probam. Kad ono... usko. Onda sam bila fina, izvinila se i dala mu 30din više. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!