Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Jadno je kad pomislim da sam se u X-u bolje provodio nego u Floydy... Tamo makar nije bilo tih "redovnih" ekscesa...

Ide mi se u X, ali on navodno vise ne radi. JEl to istina?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma X je zakon :giggle: (u svakom slucaju vise 'volim' X od Floyda!!!)

Inace..cula sam da radi...jedna drugarica je isla prosle nedelje..ili tako nesto...
Korisnikov avatar
By Delete
Ako se ne varam, X radi samo je poprilicno prazno, slabo ko ide tamo. Da, X je zakon u poredjenju sa Floydom!
Korisnikov avatar
By FLOYD
kapiram da je x nasa stara kuca,i nostalgija je cudo.ali ne kapiram ovaj i prosli vikend kakvih je ekcesa bilo u floydu...koliko se ja secam sve je proslo ok!
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Cuj njega! :smeh: Uspeli su dve nedelje bez incidenta! :zacepi:
Korisnikov avatar
By taurus
Oni koji vole taj club odlazice i dalje mi koji ne necemo i kraj,samo maltretiramo menadzera za dz. zao mi coveka nesto.... :farewell:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by taurus
Oni koji vole taj club odlazice i dalje mi koji ne necemo i kraj,samo maltretiramo menadzera za dz. zao mi coveka nesto.... :farewell:
:pas:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Val
:pas:
:chilling:
Korisnikov avatar
By 2kune
A ima li u X-a cajki? :sweet:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by 2kune
A ima li u X-a cajki? :sweet:
ne
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Adenim
ne
:placko: Jadno...
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by tinkerbell
Ma X je zakon :giggle: (u svakom slucaju vise 'volim' X od Floyda!!!)

Inace..cula sam da radi...jedna drugarica je isla prosle nedelje..ili tako nesto...
moji prvi gay izlasci su bili u x-u, cancanu i lotosu... zato navijam za stari, dobri x :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tweety

moji prvi gay izlasci su bili u x-u, cancanu i lotosu... zato navijam za stari, dobri x :D
Da, zato sto te za ta mesta vezuje blud. :lol:
Korisnikov avatar
By Tweety

eh adenime moj, kada se samo setim kako smo se strasno upoznali u x-u...
uf, to su bila vremena...
Korisnikov avatar
By Adenim

eh adenime moj, kada se samo setim kako smo se strasno upoznali u x-u...
uf, to su bila vremena...
ja tamo nikad nisam bio :liar:
Korisnikov avatar
By tinkerbell

I moji :) Koliko god X bio shit...muzika, prostor..ljudi...(ne naravno svi) .. ipak me nesto veze za X ... :roll:

Eh..taj X :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Eh...koje uspomene imam iz X-a...kao ni iz jednog gay kluba...sta sam tamo radila, vise nigde ne smatram pristojnim :lol:
Ljudi, hajde da pravimo zurku u X-u!
Korisnikov avatar
By Delete
Kad nadjm fon, zovem te, pa da se dogovorimo.
:klap:
Korisnikov avatar
By Egon
Gade mi se oba....
ne da mi se gade
nego ja to ne bih ni da pomirishem

da se srozavam, da sa nekim looserima (chitaj: lu-ze-ri-ma) tapshem rukicama u vazduh i slusham narodnjake dok neki retardirani D.J. melje u mikrofon ???

i zbog chega na kraju?
na kraju se svodi sve samo zbog tucanja, ne?

nekada je gay scena bila simbol dobrog ukusa, intiligencije, humora i na kraju krajeva slobodne misli.

Ovo sad sto sam jedne vecheri tamo video
je jedna mediokritetska kreatura koja ima chasti da (samu) sebe naziva
gay-scenom ?

patetichno i vishe od toga ...

jedno veliko pljuc na sve to !!!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by FLOYD
kapiram da je x nasa stara kuca,i nostalgija je cudo.ali ne kapiram ovaj i prosli vikend kakvih je ekcesa bilo u floydu...koliko se ja secam sve je proslo ok!
Ovaj vikend nije bilo elscesa, a koliko se secam pre 2 nedelje jeste... Sa onim str8 likovima... Btw. Jel opet "bila" Ceca?

Sredi mesto, nek se ne desavaju sranja- vidi sta ces sa obezbedjenjem-ili se mozda plasis da ako ih otpustis da ce tek onda to (tad vec bivse) obezbedjenje da pravi sranja

Da je moesto OK dolazio bih, kao i drugi- sva sreca da je srpski pederaj i dalje mazohisticki raspolozen i uziva dok ga mlati "sexy obezbedjenje"
By Pending-For-A-Bending
Tebi je njega zao???? Meni je zao onih likova koje su maltretirali likovi iz obezbedjenja koje je taj famozni "PR" angazovao
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Delete
Kad nadjm fon, zovem te, pa da se dogovorimo.
:klap:
ej ljudi, ali ajmo stvarno da se svi forumasi dogovorimo i odemo jedan vikend zajedno u x??? klub provreno radi, jedino sto je prazan! ako nas se skupi barem petnaestak, to je vise nego dovoljno za super provod, a ne bi bila guzva! bas bi bilo dobro! ja provereno dolazim sa 7,8 decaka sa foruma! :gitara:
By Pending-For-A-Bending
ej ljudi, ali ajmo stvarno da se svi forumasi dogovorimo i odemo jedan vikend zajedno u x??? klub provreno radi, jedino sto je prazan! ako nas se skupi barem petnaestak, to je vise nego dovoljno za super provod, a ne bi bila guzva! bas bi bilo dobro! ja provereno dolazim sa 7,8 decaka sa foruma! :gitara:
Ja sam za! Idem u X!
Ima da od njega napravimo sjajno mesto! MEsto gde se pusta muzika za svaciji ukus i gde mogu da se skidaju majice!

PS> Veliki pozdrav DJ Winampu iz X-a! LOL
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Veceras sam prolazila pored flojda...i videh razbijeno staklo (ulazna vrata) :giggle: ... od kada je to?

LoL Ja ne idem u flojd ne zato sto se plasim nekog sranja...za to me totalno zabole... nego sto mi je uzasno tamo.... ma fuj!
Korisnikov avatar
By Delete
I meni je uzasno tamo, stvarno je shit mesto, ali nekad odem cisto zbog drustva, jer kad sam sa dobrim drusvim, zabole me gde cemo da izlazimo, mada, stvarno treba d aodemo do X-a, u ime starih dobrih dana.
Korisnikov avatar
By Rei
A ja mislio da je X vechan? :shok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!