Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by unic0rnOriginally posted by rupaulhahahahahahahahahahahahahaaha
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
znao sam chim sam krenuo da chitam, nisam morao ni da uporedjujem IPjeve..hahaha
i nisam provalio po nepismenosti, chitava 100% happy i pozitivna pricha je nerealna. sorry but jebiga.
dobra fora... sve je to igra, dok neko ne nastrada.
Originally posted by ValTo se izgleda zove 'scena'
Joj Boze, to vi zovete "scenom"?
Originally posted by Dr. MPa je l` ta Gaga Marakana zna da je "Marakana" pase?Originally posted by Director
Mislim da je to ta. Kad cuje neku cecinu pesmu koja je pogodi pocne iz sveg glasa da vice "idemo Marakano"...
Da,da...mislimo na istu...
Uzas!!!
Originally posted by ValTo sa strancima je ozbiljan problem. Meni je ove godine bilo nekoliko prijatelja iz inostranstva u poseti i nisam imao gde da ih vodim nego u Floyd (posle setnje, vecere,itd.). Za divno cudo, Floyd je vecini bio interesantan...valjda zbog egzotike
Ma daj bre, bolje da ostanete bez scene, nego da vas takav "lokal" zastupa. Shta ce da pomisle stranci koji vas pitaju za neki gay-lokal, a vi ih odvedete u FLOYD!
Originally posted by DirectorOriginally posted by ValTo sa strancima je ozbiljan problem. Meni je ove godine bilo nekoliko prijatelja iz inostranstva u poseti i nisam imao gde da ih vodim nego u Floyd (posle setnje, vecere,itd.). Za divno cudo, Floyd je vecini bio interesantan...valjda zbog egzotike
Ma daj bre, bolje da ostanete bez scene, nego da vas takav "lokal" zastupa. Shta ce da pomisle stranci koji vas pitaju za neki gay-lokal, a vi ih odvedete u FLOYD!
Originally posted by rupaulTo nije opravdanje. Trebalo je da pitas koliko kosta ulaznica i tek ako ti eksplicite kazu da ne treba da platis, onda da udjes za dz.
..Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.
Originally posted by rupaulLjudi se ne odazivaju na imena, nego se zovu ili imaju nadimak.
Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!