Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zoe
Decaci i devojcice, koristite li anti-age kreme/preparate :cheer: i koje?

Ja sad imam Eucerin Q10 a nista mladja nisam.......:placko:
Korisnikov avatar
By mary
meni je malo rano za anti-age kremice
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam jos mlad... samo se macnem povremeno sa jednom divnom kremom iz lush-a... :nokti: :zvezda:
Korisnikov avatar
By Val
Anti age? Jesi li ti luda? Pa gde u mojim godinama? :wtf:

Uostalom, znash da devojke vole borice? :P
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da se zove sinoderm... (gleda oko kućišta) izgleda da sam ga ostavio u kupatilu, ovde ima samo pantenol
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Val
Anti age? Jesi li ti luda? Pa gde u mojim godinama? :wtf:

Uostalom, znash da devojke vole borice? :P

:OneGirlArmydemonstrativnoustajeibacakremuusmecepsujuci:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh:

Tako dete, bolje da bacish kremu nego pare! :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Bacih i kremu i pare, pa nek` ide zivot :opacupa:

Ako se borice traze, pocinjem odma` da se mrstim, krivim i bekeljim! :D :smilegrin: :lol: :tumble: :yes: :nono:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Meni moja zena svaki dan kaze da obozava moje borice oko ociju. Navodno su sexy. :D Pa ti sad vidi...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Clinique Eye Contour

Takodje, preporucujem Nickel, ko moze da nadje. :diplomac:
Korisnikov avatar
By Gothrose
"Natural Booster" by Nivea Visage...nije kupljena sa posebnom anti-age namerom vecj zato shto mi prija(probala tester iz nekog chasopisa)ali mozda i koristi :nenasedamnareklameisvestopise:
Oriflame antirid kremu-ne znam sad tachno kako se zove a mrzi me da idem do kupatila-mala tubica sa braon poklopcem/zatvarachem...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Koristila sam i ja `Natural Booster` i meni je odgovarao :up: Samo se trudim da tu i tamo promenim kremu, jer nije dobro za kozu da bude stalno ista, tako sam cula :D
Eucerin mi se cini kao dobra stvar.......
Ali, kao sto rekoh, nista mladja nisam :placko:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by jukie
Mislim da se zove sinoderm... (gleda oko kućišta) izgleda da sam ga ostavio u kupatilu, ovde ima samo pantenol

Gde nadje kortikosteroid (Sinoderm) kao anti-age preparat? :lol:
By ~ Le Saint X ~
Najbolji anti age je dobro raspolozenje!!!!

MAda, ni to mi ne pomaze za bore oko ociju...
Mnogo se smejem, pa...Koristio GARNIER...MERDE!!!!!!!!
Ne nikako!
SAda koristim Niveu eye contour....Ne vidim neke rezultate ponovo :)

JBG!
Korisnikov avatar
By Zoe
Po nacinu na koji starimo, vidi se kakvi smo ljudi.....
Po odredjenim boricama na licu se vidi da li smo se u zivotu vise smejali, dakle VEDRI :D bili, ili smo namcori i mrgudi........
Zato malo `stariji` znaju da budu ocaravajuci-na licu im se ogleda iskustvo...a kada je pomesano sa onim `vedrim` boricama :love: milina :love:

Dakle, umereno sa kremicama, ne zelimo da budemo bezizrazajni :nokti: :giggle:
Korisnikov avatar
By Escobar
Anti age, koliko ja znam, treba koristi PRE nego se problemi pojave, jer kad jednom dobijes bore, tesko da ce bilo sta pomoci da se ispeglaju...Tako da nijedna od tih krema ne moze da da toliko ocigledne rezulatate; osim na reklamama, naravno....

Ja koristim neke preparate na bazi Aloe, jer preferiram prirodnu negu...
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa tačno bih samu sebe bacila u depresiju da u 24. godini krenem da se mackam anti-age kremama...
Korisnikov avatar
By Escobar
Ali to je optimalan period.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by bigirl
Pa tačno bih samu sebe bacila u depresiju da u 24. godini krenem da se mackam anti-age kremama...
Tako sam i ja razmishljala u tvojim godinama :deda:
Ali od 25-te treba koristiti makar antirid kremu... :yes:
Originally posted by avalon
Originally posted by jukie
Gde nadje kortikosteroid (Sinoderm) kao anti-age preparat? :lol:
:smeh: :smeh: :smeh:

Korisnikov avatar
By Zoe
A koje su to antirid kreme? Nisu li to upravo kreme protiv bora? :puzzle: Anti-protiv, rides-bore.........
Korisnikov avatar
By Val

Ni ja u tri'estpetoj ne koristim te kremice. Bore su tako sexy... :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Eh, da, Val-videh tvoje fotke i samo hocu da ti cestitam na hrabrosti, smelosti & odvaznosti sto si ih postavila i to u tolikom broju :up:
Korisnikov avatar
By Gothrose
@ OneGirlArmy - mislila sam na kreme za borice oko ochiju...Sad pogledah na koju sam konkretno mislila- Oriflame,iz kolekcije Royal Velvet...eyeline minimiser... :trep:

Korisnikov avatar
By Escobar
Alo, alo, polako. Imate pedera medju sobom....! A u mom prisustvu reci Oriflame, Avon i slicni niskobudzetni preparati da se NE SPOMINJU. Ok?

Hello, girls......? :wtf:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sad ste me utripovali. Dooobroooooo... Znači, anti-age da počnem da koristim onog dana kad napunim 24. (tj. kad "uđem" u 25.) ili baš baš kad napunim 25.??? :misli: Hmm...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Escobar
Alo, alo, polako. Imate pedera medju sobom....! A u mom prisustvu reci Oriflame, Avon i slicni niskobudzetni preparati da se NE SPOMINJU. Ok?

Slazem se:up: :shake:
Korisnikov avatar
By Zoe
Sad ste me utripovali. Dooobroooooo... Znači, anti-age da počnem da koristim onog dana kad napunim 24. (tj. kad "uđem" u 25.) ili baš baš kad napunim 25.??? :misli: Hmm...

hahahahaha
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by OneGirlArmy
Originally posted by Escobar

Slazem se:up: :shake:
Nije nuzno. To sto nesto kosta ko djavo ne govori direktno u prilog kvaliteta, a jos manje efikasnosti. Da li se znali da je nedavno ispitivanje kozmetickih preparata u EU pokazalo da su potencijalno stetne (kancerogene) supstance u vecem procentu zastupljene u proizvodima renomiranih (i skupljih) kozmetickih kuca?
Dodajem da treba obratiti paznju na to sta kupujete na domacem trzistu gde poznati brend cesto nije nikakva garancija.

Elem, zlatno je pravilo da se treba drzati onoga sto vam prija. S vremena na vreme promeniti proizvod i najvaznije - ne mackati se previse.

Imajte na umu da samo desetak procenata potrebnih hranljivih i zastitnih sastojaka koza apsorbuje spolja - ostatak dakle zavisi samo od ishrane i nacina zivota. Vedri, aktivni ljudi generalno izgledaju bolje. Kremice su tu samo da malko pripomognu vec zdravom nacinu zivota.

:skijanje:
Korisnikov avatar
By Escobar
A propos ovih kozmztickih kuca...Govorim cisto sa stanovista nekog ko se razume u to sta pise na poledjini preparata. Svakako da cena nije odlucujuc faktor.
Korisnikov avatar
By Adenim
Kazu da je Clarins jako dobar. Takodje, postoje neki kozmeticki preparati koji se koriste kod kozmeticara, znam za jednu zenu u Zemunu, koji nisu skupi, a jako kvalitetni (mesecno je potreban 1 tretman koji kosta 1500din). Ako nekom bas treba neka mi posalje u2u mogu se podrobnije raspitati za doticni salon...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!