Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Bombina
ma dzabe su pali od argetine
bolje drugi put ce pobrediti srbija-crveni orlovi
a ne scg je proslo istorija
Korisnikov avatar
By Delete
@Bombi Na ovom takmicenju je jos uvek SCG!
Korisnikov avatar
By mary
Na kraju ispade "samo" 12 razlike za Spaniju. Onog Rakocevica treba zrtvovati :ostrisekiru: za primer ostalima, da se vidi sta im sledi ako konstantno sjebavaju utakmice :evil:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by ^mary^
Na kraju ispade "samo" 12 razlike za Spaniju. Onog Rakocevica treba zrtvovati :ostrisekiru: za primer ostalima, da se vidi sta im sledi ako konstantno sjebavaju utakmice :evil:
ne treba Rakočevića žrtvovati, nego trenera. on valjda može u svakom momentu da ga izvede iz igre.
posle onog primera u drugoj četvrtini, gde mu je Malina sa prodorima, asistencijama, dobrom odbranom, ma uopšte sa bržom igrom, vratio ekipu u igru i sveo rezultat na 7 razlike, šta uradi Šakota? počne kreten drugo poluvreme sa Rakočevićem i Avdalovićem. kad sam to videla, mislim da sam psovala kao nikad do tad :mad:
i šta se desilo, opet su nam napucali razliku u roku od tri minuta! serem se ja na našu košarku u kojoj se Rakočević trti kao najbolji igrač! :seronjo:
Korisnikov avatar
By Delete
:puzzle:
Serem se ja na nase trenere i hijerarhiju koja vlada u nasoj kosarci!
Dokle ce nam, bre, kosarku voditi senilni debeli matorci, cije su misli jos uvek u sedamdesetim i osamdesetim godinama prosloga veka?! :procitajpravilnik:
By pčelica
Originally posted by kiss addict
serem se ja na našu košarku u kojoj se Rakočević trti kao najbolji igrač! :seronjo:

Serem se ja na ton film! :maratonci:
Korisnikov avatar
By mary
01/09/2006 | Izvor: B92
SP: Grci u finalu!
Reprezentacija Grčke napravila je senzaciju u polufinalu SP u Japanu.

Evropski šampioni pobedili su u Tokiju selekciju SAD sa 101:95 (14:20, 31:21, 32:24, 24:30) u prvom polufinalu i igraće u nedelju protiv pobednika meča Španija – Argentina.

Porazom od Grčke Amerikanci su treći put u nizu ostali bez plasmana u finale.

Vasilis Spanulis je bio junak pobede sa 22 poena, Kakjuzis je dao 15, a Bejbi Šek Scorcijanitis poen manje. Sjajan je bio Papalukas, sa 8 poena, 5 skokova i 12 asistencija.

Karmelo Entoni dao je 27 poena, ali u ključnim trenucima nije bio na visini. Vejd je dao 19, a LBJ 17 poena (plus po 5 skokova i asistencija).

:yay: :klap: :yay:

Bas mi je drago sto su Grci pobedili!!! Da se razbije ta fama o nepobedivosti Amera! :dance:
Korisnikov avatar
By mary
od kad su nasi ispali, vise ne gledate SP?

Spanija je prvak sveta! I to bez P. Gasola je odrala Grcku 70:47
:kralj:

Ameri su treci, pobedivsi Argentinu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!