Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Tweetyja neverujem da mi ladno neverujes da je bila,sad bez zezanja raspitaj se ako ne, nedji svet od pre jedno mesec ipo dana, ako hoces saznacu ti i tacan datumpa vidi i slike u nivinama.ne bih lagao veruj mi.
ne mogu da shvatim da menadzer kluba dolazi na forum i otvoreno laze oko stvari koje i prilicno glup peder moze da proveri... stvarno ne kapiram...
Originally posted by EgmontWTH????? najiskrenije se nadam da je u pitanju obican trac!!?!?!??
Sta se to desilo nocas u Floydu? Cujem da je neko dobio batine.
Originally posted by FLOYDOriginally posted by Tweetyja neverujem da mi ladno neverujes da je bila,sad bez zezanja raspitaj se ako ne, nedji svet od pre jedno mesec ipo dana, ako hoces saznacu ti i tacan datumpa vidi i slike u nivinama.ne bih lagao veruj mi.
ne mogu da shvatim da menadzer kluba dolazi na forum i otvoreno laze oko stvari koje i prilicno glup peder moze da proveri... stvarno ne kapiram...
Originally posted by rupaulcilj nije bio da te naplasimo, vec da informisemo forumase o incidendima koji su se dogodili! drago mi je da si se super provela! cinjenica je da je to jedno od retkih gay mesta u gradu i iskreno se nadam da vise nece dolaziti do problema i incidenata u klubu!
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
Originally posted by DirectorAko je to ono debelo stvorenje koje obicno ne moze da spoji prostu recenicu jer je uvek mrtva pijana, koje obicno sadrzajem svoje case/ flase ispoliva sve oko sebe ako je pogodi pesma pa se razmase, koje nema osnovnu kulturu u ophodjenju sa drugim ljudima, onda mi stvarno nije jasno sta je tu legendarno...
Gaga Marakana je legenda Beogradskog gay zivota! Jedan od najomiljenijih likova.
Originally posted by Dr. MMislim da je to ta. Kad cuje neku cecinu pesmu koja je pogodi pocne iz sveg glasa da vice "idemo Marakano"...Originally posted by DirectorAko je to ono debelo stvorenje koje obicno ne moze da spoji prostu recenicu jer je uvek mrtva pijana, koje obicno sadrzajem svoje case/ flase ispoliva sve oko sebe ako je pogodi pesma pa se razmase, koje nema osnovnu kulturu u ophodjenju sa drugim ljudima, onda mi stvarno nije jasno sta je tu legendarno...
Gaga Marakana je legenda Beogradskog gay zivota! Jedan od najomiljenijih likova.
Mada, kakva nam je gay scena u zemlji ni ne cudi me ako nju smatraju jednom od legendi...
Originally posted by rupaulhahahahahahahahahahahahahaaha
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!