Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
ne mogu da shvatim da menadzer kluba dolazi na forum i otvoreno laze oko stvari koje i prilicno glup peder moze da proveri... stvarno ne kapiram...:domino:
Korisnikov avatar
By ns.happy
znaci ceca je bila tu virtuelno?:klux:
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by Tweety
ne mogu da shvatim da menadzer kluba dolazi na forum i otvoreno laze oko stvari koje i prilicno glup peder moze da proveri... stvarno ne kapiram... :domino:
ja neverujem da mi ladno neverujes da je bila,sad bez zezanja raspitaj se ako ne, nedji svet od pre jedno mesec ipo dana, ako hoces saznacu ti i tacan datumpa vidi i slike u nivinama.ne bih lagao veruj mi.
Korisnikov avatar
By iJazz
*khm*ne<press space>verujem*khm* :novine:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pogledati pod www.svet.co.yu:salut:
Korisnikov avatar
By Egmont
Sta se to desilo nocas u Floydu? Cujem da je neko dobio batine.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Egmont
WTH????? najiskrenije se nadam da je u pitanju obican trac!!?!?!??

za menadzera floyda- nisam mislio na cecu(boli me dupe da li je bila ili ne...), vec na cinjenicu da tip koji je povredio vaseg gosta, nije otpusten!!!
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
I ja sam cuo da je bila neka frka sinoc. Ima li nekog ko je bio sinoc da nam kaze sta se to desilo ?
By High Maintenance
Originally posted by FLOYD
Originally posted by Tweety
ne mogu da shvatim da menadzer kluba dolazi na forum i otvoreno laze oko stvari koje i prilicno glup peder moze da proveri... stvarno ne kapiram... :domino:
ja neverujem da mi ladno neverujes da je bila,sad bez zezanja raspitaj se ako ne, nedji svet od pre jedno mesec ipo dana, ako hoces saznacu ti i tacan datumpa vidi i slike u nivinama.ne bih lagao veruj mi.

Ceca je bila u Floydu ali na privatnoj zurci koja nije imala apsolutno nikakve veze sa gay zurkom. Niti si je ti "doveo" obzirom da je dosla na poziv slavljenika (Nikole Rokvic).
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nego, sinoc je jedan iz obezbedjnja "šaljivo" uštinuo njemu nepoznatu devojku za nos dok je prolazio pored nje. Ona se prenerazila.
Korisnikov avatar
By ns.happy
:sekirica: :sekirica: :sekirica:

uzas... verovatno je glavni u drustvu kad prica dozivljaje sa radnog mesta, kao znas ''ja cuvam pedere, haha'':flasher:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A zasto su sve izbacili u jednom trenutku iz kluba? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Egmont
Zato sto je neko pretucen do krvi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Veceraske cu da dodjem i nadam se da u muzickom izboru nece biti izbegnuti akuelni hitovi, tipa "Lepi grome moj", "Manta,manta", a najvise se radujem kompoziciji "Pile".

:yay:
Korisnikov avatar
By pazzaz
ovo sve podseca na onaj odvartni klub "Promocija" ja mislio te devedeset su prosle kad ono.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Egmont
Ima posebna tema o 25.8.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ko je dobio batine?
Ja sam otisao pred zoru.
Mozda se tuca desila dok sam bio u onom skladistu u kojem se nalaze traktorske gume.
Pih, bas bih voleo da sam uleteo u tucu !
:pljuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pardon.
Sad vidim da se tuca desila 25- og, a ja sam bio 26 - og.
:blush:
By rupaul
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by rupaul
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
cilj nije bio da te naplasimo, vec da informisemo forumase o incidendima koji su se dogodili! drago mi je da si se super provela! cinjenica je da je to jedno od retkih gay mesta u gradu i iskreno se nadam da vise nece dolaziti do problema i incidenata u klubu!
By Director
Gaga Marakana je legenda Beogradskog gay zivota! :) Jedan od najomiljenijih likova.
Korisnikov avatar
By Seaman
Sinoca sam i ja posjetio to mjesto.Bilo je dobro. :)
Korisnikov avatar
By Dina
I naravno uz Willa uvek ide i Grace... htedoh reci uz Seamana Dina :D

Meni je bilo lepo sve dok nije pocela muzika koja se meni nikako ne svidja. Ali smo onda mi ubrzo otisli...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Director
Gaga Marakana je legenda Beogradskog gay zivota! :) Jedan od najomiljenijih likova.
Ako je to ono debelo stvorenje koje obicno ne moze da spoji prostu recenicu jer je uvek mrtva pijana, koje obicno sadrzajem svoje case/ flase ispoliva sve oko sebe ako je pogodi pesma pa se razmase, koje nema osnovnu kulturu u ophodjenju sa drugim ljudima, onda mi stvarno nije jasno sta je tu legendarno...

Mada, kakva nam je gay scena u zemlji ni ne cudi me ako nju smatraju jednom od legendi...

:wtf: :wtf: :wtf:
By Director
Originally posted by Dr. M
Originally posted by Director
Ako je to ono debelo stvorenje koje obicno ne moze da spoji prostu recenicu jer je uvek mrtva pijana, koje obicno sadrzajem svoje case/ flase ispoliva sve oko sebe ako je pogodi pesma pa se razmase, koje nema osnovnu kulturu u ophodjenju sa drugim ljudima, onda mi stvarno nije jasno sta je tu legendarno...

Mada, kakva nam je gay scena u zemlji ni ne cudi me ako nju smatraju jednom od legendi...

:wtf: :wtf: :wtf:
Mislim da je to ta. Kad cuje neku cecinu pesmu koja je pogodi pocne iz sveg glasa da vice "idemo Marakano"... :)

Jbg, to je deo nase scene koja jedva i da postoji...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh:
ima li neko lek sa skidanja sa scene :smeh:
A to jeste Marakana...
Ne znam jeste li primetili, ali ceo X se prebacio u FLOYD sad :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Joj Boze, to vi zovete "scenom"?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by rupaul
hahahahahahahahahahahahahaaha
:roflmao:

znao sam chim sam krenuo da chitam, nisam morao ni da uporedjujem IPjeve..hahaha

i nisam provalio po nepismenosti, chitava 100% happy i pozitivna pricha je nerealna. sorry but jebiga.

dobra fora... sve je to igra, dok neko ne nastrada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!