Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sticajem okolnosti nedavno sam došao u posed ogromne količine onih prastarih žvaka, što su nam nekad ljubazne trgovkinje vraćale (čitaj: uvaljivale) umesto kusura. i baš mi se vratiše te davno prošle godine. jeste li i vi voleli da žvaćete te trash žvake? :bubblegum:
Korisnikov avatar
By tramp
ja bih sad bilo kakvu zvaku :bubblegum:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nikad... mene vilica jako boli od njih... :temperatura: :jutro:
Korisnikov avatar
By KiWi
voleo sam i ja shock od zelene jabuke...

a od ovih ostalih voleo sam i one koje su imale tetovaze u sebi... samo sto ih nisam lepo po sebi nego po drugima, ali na blesavim mestima [clanak, zadnja strana butine, vrat, unustrasnja strana nadlaktice...] na kraju mi je dosadilo pa sam presao na orbit i tu sam jos uvek...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Da, voleo sam, bas lepo sto si nas podsetio na te dane... Cunga-lunga were my favourite :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
jooooj.... cunga lunga.... moje detinjstvo provedeno u skupljanju slicica njihovoh... jos pamtim njihov miris...:hug:
Korisnikov avatar
By bigirl
Joj... Obožavala sam one Turbo! Imam sličice još uvek negde (i to sveeeee). Plus, one zelene, male, kockaste, sa sličicama glumaca i glumica (većinom nekih turskih, al' jbg, i njih imam sve).

A čunga-lunga je neprevaziđena.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Mintiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:hail: ( zbog slicica :D )
By Tea
Originally posted by Morgan Le Faye
ja sam obozavao shock zvake....bile su najbolje
:bale:
Korisnikov avatar
By Delete
Cunga-lunga se kod nas mogu negde pronaci, pa uzmem s vremena na vreme, cisto zbog uspomena. Turbo sam kupovala zbog slicica, dok jedne veceri nisam ostavila sve slicice kod drugarice, i sledeci dan je vise nisam zatekla kod kuce. Jebem ti rat, zbog njega sam ostala bez slicica :)
Korisnikov avatar
By gari
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta koje su se nekada u PRADAVNA vremena žvakale, kada su ljudi normalno i pušili a da ih ne prati komunalna inspekcija da vidi gde će baciti pikavac.

:uplasen: :zvizdi: :pickme:
By superfly
Originally posted by bigirl
Joj... Obožavala sam one Turbo!
turske žvakaće koje su se pojavile u srbiji ruku pod ruku
sa novim avramovićevim dinarom:
10 turbo žvaka za 1 novi dinar.

Slika
Korisnikov avatar
By Zoe
Cunga-lunga! :love: I ja pamtim njihov miris.........mada, uzela sam jednom (skoro) jednu, cisto zbog EMOCIJA i bile su mi (ipak) preslatke.

Ahh........bosonogo detinjstvo........:drama:
Korisnikov avatar
By TKO
Originally posted by gari
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta
evo ja se sećam :D
i sećam se da su nekad bile toliko tvrde, da kad zagrizeš, imaš osećaj da će ti se zubi raspasti hehe

a žvakala sam i c žvake, čunga lunga, bubble double, bazooka i žvake u obliku dinara (!) (se seća neko dinara???)
mmm... žvake...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by superfly
Slika
e, upravo ove imam, samo su ove nekako četvrtastije, nisu tako pljosante! imam i neke mint sa ukusom peperminta ili čega već. te su još bolje. staviš dve i praviš balone ko kuća! :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by TKO
evo ja se sećam :D
i sećam se da su nekad bile toliko tvrde, da kad zagrizeš, imaš osećaj da će ti se zubi raspasti hehe
Jao jeste... Užasno su bile tvrde. Što me opet nije sprečavalo da ih kupujem kao blesava.

I naravno, kad smo bili mali, svi smo žvake žvakali: triput je žvaćneš dok je slatka, a onda pljuneš i uzmeš drugu. :D I tako dok vilica ne krene da boli.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a te iste kad malo odstoje opet postanu slatke...:kokice:
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam gotivio one
Wrigleys sa cimetom ....

e tooooo je bila zhvaka.
By ^OveRtoneS HunteR
Voleo sam one ABC (valjda , znam da su neka slova) u ludoj tubi. Jesu li hrvatski proizvod? Bas se mislim nesto... :hmm:
Korisnikov avatar
By bigirl
Bila ljubičasta tuba? Ili su one bile ljubičaste?

A sećate se onih... aaaa... nešto sa balonom im je u nazivu... One ogrooooooomne žvaketine... Od jedne vilica otpadne.
Korisnikov avatar
By ns.happy
joj, one u tubi sto ih je pravila paracinka paracin? miris je bio fantastican ali nikako se nisu dale naduvati...
Korisnikov avatar
By ok_decko

:uplasen: :zvizdi: :pickme:
Joj, secam ih se i ja, posle su se pojavile istog oblika, ali sa sarenim omotima, pa je bio trip da ih zvacemo sa sve omotom, jer je farbao jezik u tu boju, hehe, strasno:merlinka:
Secam se i zvaka u obliku dinara, mada su mene uvek podsecale na dukate,dok se nije pojavila malo manje sljasteca folija, cini mi se crvena i zelena:wow:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma ne sećaš se dobro, žvakali smo ih sa omotom jer ponekad nije bilo ni teoretske šanse da ih odlepiš od njega... :)
Korisnikov avatar
By gari
A bile su i neke pljosnate u obliku listića, po pet u pakovanju, pa su na sebi imale kao neki prah da se ne zalepe na omot. One su se dobro naduvavale u balon. Kad pukne zalepi ti se na nos.

:eureka: :blenta: :dance:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by ns.happy
joj, one u tubi sto ih je pravila paracinka paracin? miris je bio fantastican ali nikako se nisu dale naduvati...

Te u tubi su bile cool jedino shto su cudne forme, treba da ih žvaćeš pola sata dok se ne oformi nešto što žvakaću gumu, pa ih cesto pojedes...
Chunga-lunga su zakon!!!!!!!!!!! Za njih sam emotivno vezan. Ali, shock su ipak najbolje, imaju i meda... Ali čini mi se da su bile nekako žešće u početku, kad su se tek pojavile, kasnije im je nekako ta jačina opadala...
Korisnikov avatar
By gari
Pitam se da li je neko ponekada progutao žvaku? Kada sam bio mali stalno su mi govorili da ako progutam žvaku balončići mi neće izlaziti na usta nego na guzu...Ja sam ih gutao ali nisam primetio nijedan balončić dok sam bio na WC šolji?

:snob: :dvaprsta: :ogledalce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlicne su te prastare zvake, koje se prvo slome pod zubima kao bombon, a tek potom se pod uticajem pljuvacke i zvakanja razloze i omeksaju u celjusnjoj duplji.

:bale:

( Inace, nikada nisam dozvoljavao da mi se u prodavnici uvaljuje zvaka umesto kusura, nego sam uvek insistirao da mi se ceo kusur vrati u novcu. )
By Black Eyed
Heheh, nama su pričali kako će da ti se "zavežu creva" ako pojedeš žvaku, no dobro (nisu se zavezala). Svašta:)

Ali šok su bile stvaarno zakon, a možda su prestale vremenom da budu tako šokirajuće jer smo oguglali?
Ko će ga znati...

A da li se neko seća Turbo žvaka?? Beše embargo koliko se ja sećam, a tada su Turbo bile IN :)
Korisnikov avatar
By gari
Da, običaj u prodavnicama je bio u stilu-jao nemam sitno jel može žvakaća guma. I svi smo uzimali žvake jer se radilo o zaista sitnim parama /dinar, dva/.

Postoje oni koji sakupljaju marke, značke, ordenje, novac...Pitam se da li postoji neko ko sakuplja žvake?

:mljac: :google: :psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!