Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Lorelai
Volim srebro,ali mi se ne svidja zuto zlato.
Uvek nosim jedan srebrni prsten,a ponekad i neke mindjuse ili ogrlicu.Uglavnom nakit koji se moze naci u India shopovima.
Korisnikov avatar
By andjela
do pre neki dan nista

kupila u Excesu srebrnu ogrlicu
Korisnikov avatar
By ns.happy
dok sam bio veren, verenicki prsten...
jedno vreme i narukvicu koju mi je jedan drug doneo iz spanije, jako me je dirnulo sto me se bio setio...
sad nista... ni verenika, ni druga... :roflmao:
Korisnikov avatar
By LittleRed
i ja ne volim zuto zlato, uopste.cak sam i alergicna na njega.
nosim samo jedan prstencic od belog zlata i to samo zato sto ima izvesnu emocionalni background... :bubblegum:
By Perun
На левој руци носим наруквицу од камиље коже.
By Çâðê_DUP
obozavam nakLIT, ali dosad nisam imala prilike da ga nosim.
SREBRO, u svakom slucaju. :leviathan:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ne volim da nosim nakit, nosim samo jedan srebrni prsten na levoj ruci, dobio sam ga na poklon pre pet godina, stavio ga da ne uvredim osobu sto mi ga je poklonila, i nekako se navikao na njega pa ga od tada ne skidam.:bubbles:
Korisnikov avatar
By gorilica
Srebrni prsten (u obliku pesnice sa prstenom na svakom prstu) na kaziprstu leve ruke, vec nekih 8 godina.
Skinuo ga jedino kada sam krenuo u vojsku i osecao se kao da mi nedostaje deo tela. Onda provalio da nije zabranjeno nositi nakit u vojsci i pri prvom odlasku kuci ga vratio na svoje mesto. :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Srebrnu mindjusu na nosu i srebrni prsten na desnoj ruci. Zlato ne podnosim ni na sebi ni na drugima :eevil:
Povremeno ogrlice ili narukvice iskljucivo iz India-shopova :hvala:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Srebrnu mindjusu na desnom uhu.

:wcsolja: :wcsolja: :wcsolja:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imam taj prsten na palcu od kojeg se ne odvajam. kako vreme ide sve mi je lepši. i poneka ogrlica i narukvica, mada još uvek tražim neki svoj stil kad je nakit u pitanju.
Korisnikov avatar
By coka
samo verenicki prsten, ponekad neke mindjuse ili ogrlice...
Korisnikov avatar
By Adenim
ne volim nakit na sebi
Korisnikov avatar
By gari
Jedna popravka: ne postoji žuto i belo zlato. Zlato je uvek žuto /sa nijansama zavisno od čistoće/. A to što zovu "belo zlato" je platina i to samo seljaci ne znaju. Pitam se da li je ovde neko učio hemiju ili su neki samo "protrčali " kroz srednje škole? Belo zlato??? Koja glupost?

Ne nosim ništa metalno na sebi, samo po neki kristal, zavisno od vrste čini koje radim. Eventualno neku kost, školjku ili drvo...Metal ometa isijavanje energetskih talasa.

:ugriz: :njanja: :love:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
sat na desnoj, crni skroz ( onaj što ide i u vodu) dobio od brata jer su im poklanjali u firmi.
na lijevoj, od bake srebrnu, il je mamina, nisam siguran, mislim da je rekla da je bakina, onda zelenu sa narančastom crtom po sredini plastičnu, mantrao sam i neki egipatski faraon mi je poslao na magistrali jedno jutro upakiranu..
i treća plastična, upo sredini crvena, pa tanko bijela pa prozirni rubovi :crveni:
Oko vrata nekad kad nemam energije il sigurnosti stavim indijanski totem koji prikazuje orla i neke male frikove, a kad se okrene tu je Manitu :wow:
:indijanac:
naušnicu u uhu okruglu jer mi je pukla nosna :maca:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by CokoladnaBananica
mindjusicu na levom uhu, imam ih milion, narukvice(u svim bojama) i ogrlice.
ZA NJIH SAM MANIJAK!!
P.S. ako se naocare racunaju, imam ih na tisuce:))) nezaobilazan dio moje toalete na zurkama:) :tea:
update: piercing na obrvi i srebrni prsten na kaziprstu lijeve ruke..
Korisnikov avatar
By ns.happy
u cemo je fora sa prstenom na palcu??? kad smo bili deca, pricali dmo kako to nose, izvin'te na izrazu, kurve... sad vidim da to nose i cestiti momci i devojke...:bubblegum:
By just!N
Samo zlatan krstic ali to nekako i ne smatram nakitom... :molise:
Korisnikov avatar
By gari
U stvarni izuzetnim prilikama /svečanostima/ stavljam burmu. Ovako je ne nosim da je ne bih oštetio jer stalno nešto opravljam /kola, instalacije itd./. Ja sam jedno vredno kuče.

:lood: :uplasen: :smokin:
Korisnikov avatar
By Kupper
'Narukvicu prijateljstva' i magnet.
Korisnikov avatar
By Zoe
Imam i 4 rupe u levom uhu i jednu u desnom, ali ne nosim nista u zadnje vreme.........:hekla:
Korisnikov avatar
By Deksi
Srebrni prsten na palcu,neku kozu od neke zivotinje oko ruke i bakarni rucni rad Grim Reapera kao privezak na lancicu(lancic ne znam od kog je materijala....nista vredno..)
By just!N
Originally posted by just!N
Samo zlatan krstic ali to nekako i ne smatram nakitom... :molise:
Evo....koliko sam izgubljen ( vise zaljubljen :blush: ) zaboravih da napisem da nosim i brojanicu i narukvicu koju mi je poklonio decko... :love: :love: :mazi: ...nekako kad neko kaze nakit pomislim samo na ogrlice :vogue:
By ~ Le Saint X ~
Imam kolekciju od petnaestak ogrlica (od drveta i raznobojnih kozica) koje 'slazem' sa ostatkom garderobe...
Nista drugo ne podnosim na sebi...cak ni sat na ruci
:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir

a to da... nego sta je fora sa prstenom na palcu?????????????????????????????????
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir

a to da... nego sta je fora sa prstenom na palcu?????????????????????????????????
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja ne nosim nikakav nakit na sebi i u principu mi ne smeta kad vidim nekog ko to nosi, ali generalno na muškarcima su mi ružni razni prstenovi (od svih onaj na palcu ponajviše) i minđuše.

Po meni su OK izbor recimo narukvice, od kože ili one pletene ili kako se već prave, ali ne nosim ni to.
By ~ Le Saint X ~
Ja se npr. uzasavam da na muskarcu vidim zlatno lance!!!!
To mi je CHIANT!!!!!!!!!!!!!!
:psiholog:
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni su jako sexy ogromne kozne narukvice... mada ne bih mogao to da izdrzim na sebi... par puta sam se smarao nekim ogrlicicama, umalo se nisam udavio...:merlinka:
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakvo lanče? Otkako je mafija postala popularna sad se takmiče ko će da ima deblji lanac na vratu. Kao da su okovani. Pre neki dan sam u poslastičarnici video jednog koji je imao tri lanca oko vrata sve deblji od debljeg, pa na jednom krst, na drugom orlovi a na trećem neko slovo. Užas!

:pas: :google: :peva:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!