Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
ja ne kapiram... vrednost ? cistota ? svojina ?ja kapiram vrednost i cistotu, svojinu-NE. Otkud nekom pravo da me smatra SVOJOM?kakve su to histericne posesivnosti? to me najvise odbija pri pomisli da udjem u bilo kakvu vezu! ja sam JA. I ne pijem iz iste chashe NI SA KIM, ma koliko volela tu osobu. I moja proslost je samo moja stvar!a ako neko kapira da sam "necista", mislim da je na dobrom putu da udje u neku sektu gde se device kade krvlju malih, zlih beba kuvanih u kazanu.
ulazeci u gay svet, ono sto mnogi nazivaju ˝gay scenom˝, najvise me odusevljavalo upravo to sto, za razliku od ˝strejt sveta˝, mnogo cesce mogu sresti potpuno opustene ljude, rasterecene obrazaca ponasanja, bar kad su u pitanju ljubavne veze. i jos uvek me raduje kad vidim na okupu, recimo, neko drustvance od 5-6 lezbi od kojih su sve bile u vezi izmedju sebe, a i dalje funkcionisu kao prijatelji!da, narocito kad razmenjuju drinu bez filtera ... bila sam i sa tim "prijateljima", shvatila da mi neprijatelji nisu potrebni. jbg, suvise sam SVOJA.
rasterecene obrazaca ponasanjamislis, nevaspitane?
zar nije upravo to kvalitet, svakog coveka ponaosob, kad ne dopusti da mu glupi ponos (ili sta god da je vec u pitanju u datim momentima) remeti srecu, umanjuje vrednost i onemogucava ga u daljnjoj potrazi za ljubavlju ?ponos ne umanjuje srecu (vrednost), vec sujeta (mala digresija) ponos nam omogucava da opstanemo kao jedinke u obezvredjenom drustvu. jasna mi je tvoja filosofija hipi-lezbo-komune, ali je ne razumem.
Originally posted by m..I meni se od tih 40 ili 300 svidela samo jedna...ali nisam trazila dalje...pa samim tim i nisam nasla
Ma meni to nije jasno, ono zasto te cice osecaju da su ogranicene na tu skupinu od tih isitih 40 devojaka, zasto ne traze dalje. Meni se recimo nijedna od, u tom trenutku datih, 40 (ili 300) ili koliko god nije dopala, pa sam trazila dalje i nasla.
Originally posted by Paris
Ljudi u gay svetu su sve osim opustenih. Ako mislis da to sto se nagutaju eksera i odvale od alkohola i ne znaju gde se nalaze njih cini "opustenim" you're so fucking wrong...
Ne mislim da su oni "rastereceni" bilo kakvih obrazaca, oni ih jednostavno nemaju. There's the rub.
Originally posted by radoznala
uglavnom, mislim da to sve uzrokuju prvenstveno niski kriterijumi kao posledica licnog nezadovoljstva, nesrece i nemoci, a da je na drugom mestu oganicen broj pripadnica izvesne populacije.
Originally posted by Lunjapravo pitanje, na koje niko, koliko mi se čini, nije dao odgovor!
Ako ni ti ni on/a niste optereceni svojom prosloscu, zasto bi bio problem?
Originally posted by MinaHarkerhehe zato bih se pre outovala:flasher: str8 ljudima. sad but true:no::tumble:Originally posted by ParisDa ne quotujem ceo post, samo da kazem da mislim da si 100% u pravu.
A posto to nije slucaj, ja biram ono sto je @m.. odabrala. Da trazim i na drugim mestima. I da cekam. Ona ce sigurno doci. Tako bar kaze teorija verovatnoce
Stvar je u tome sto sam svoje postove bazirala na situacijama koje sam zaista srela kod lgb ljudi u nas, te da se takve situacije ponavljaju i postaju sasvim uobicajene i ocekivane. Kao i u svakoj maloj sredini, svako svakoga zna i poznaje. Kompletnu 'gay-scenu' or whatever kod nas mozes slobodno da posmatras kao selo (a forum kao seoce)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!