Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
ovo ce poceti da lici na euforiju koja je vladala oko ''da vincijevog koda''... otkrivena je najcuvanija tajna novog sada.. pronadjena je izgubljena keri bredsho...:flasher:
Korisnikov avatar
By gari
Jeste, mene trese euforija. Nego, mi oko te novele napisasmo još jednu, sve komentarišući ovu. Pa dobro, nadam se da će autoru pomoći naši "zajebljivi" komentari. Malo smo preterali sa šalom, zaista...Već mi ga je pomalo i žao što smo se toliko ostrvili na njega jadnička koji se tek okušava u pisanju.

:hvala: :dm: :potapsava:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by fencysmurf
i hitler se okusao u vladanju ;)
I završio u RUPI izgoren sa 156 l benzina...Nadam se da naš autor nema para da kupi toliko benzina /osim ako mu Big Boss ne da/...Može da istoči malo iz aviončeta kerozin, ne mora on baš da leti SVE do Budve.

:farewell: :love: :hug:
Korisnikov avatar
By gari
Gori vaatraaaa-aaaa-aa, gori vaaatraaaaaa...

:sweet: :carica: :kralj:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nadam se da ću biti pozvan na javno čitanje. (kad izađe knjiga, naravno.) :paradajz:
Korisnikov avatar
By gari
Teško je naći glumca koji će to proćitati. Možda pristane neka glumica ili neka špikerka sa javnog servisa koja suska...

:zid: :france: :potapsava:
By fencysmurf
Da tesko je naci glumca za javno citanje.

Umrli su i Rahela Ferari i Radmila Zivkovic !
Korisnikov avatar
By gari
Pa dobro, ako neće baš neki profesionalac, mogao bi to da obavi i Deni i to besplatno. Jes da je sada malo uplakan, ali to će samo doprineti utisku s obzirom na kvalitet teksta ionako će svi plakati /od smeha/.

:kuca: :roflmao: :jezik:
By fencysmurf
A zamislite Evu Ras kao interpretatorku, obucenu u crno, sa madjarskim naglaskom ...

UpitAomeje StA rAdiiiim nocAs...
Korisnikov avatar
By ns.happy
evu mi ne diraj strumfe!:oklagija:
Korisnikov avatar
By kal zakath
to več počela audicija za telenovelu?
Korisnikov avatar
By gari
Da, pobednik/ca/ ide direkt u "Velikog Brata" bez glasovanja.

:closet: :jutro: :dance:
By fencysmurf
Originally posted by ns.happy
evu mi ne diraj strumfe! :oklagija:
ma ne diram je. ja je volim. smo kazem da je strava za ulogu mladog geja koji u trenucima dosade daje oglas na gay serbia i upoznaje zverku svog zivota obzderavajuci se u procesu jagodama i slagom.

Steta sto su tasko nacic i danilo lazovic rahmetli , oni bi bili idealni za ulogu mr. big.

:mucka:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, ako nista drugo, mora mu se priznati detaljan prikaz evolucije od ocajne domacice do Keri Bredso.

Bas sad razmisljam ko bi bio dobar za ovu melodramu, ali mi niko ne pada na pamet...

Nekako mi prvo padaju na pamet Milena Dravic i Ljubisa Samardzic, ali kapiram da mi je to trauma iz detinjstva, pa se ne racuna.
Korisnikov avatar
By ns.happy
otvorena je nova tema o mogucim ulogama u ''bulevaru'' :plavuso: :sesir:
Korisnikov avatar
By gari
Zainteresovani za javno čitanje telenovele "Bulevar smandrkanja" da se jave na adresu Donji Držmikurovački potok bb /obo BB nije BB kod nego bez broja/. Audicija će biti blagovremeno najavljena preko javne kuće.

:tuc: :djavo: :doktor:
By fencysmurf
Mozda bi Marta Keler pristala (opet) glumiti Malog u filmu?

:serlok:

A de se nesetismo Desimira Srecni Ljudi... as Mr Big narafno...
By fencysmurf
IZASHAO 4 DEO !!!!

/quote/
Verovatno mnogi misle da je sve ovo "plod moje mašte" - moram demantovati. Na ovaj korak sam se odlučio samo zbog toga što verujem da više nikada neću imati sve ono što sam pored Davida imao - naravno ne mislim na materijalno, već na emotivno iskustvo. Mnogi, zaista mnogi misle da je sve ovo izmišljeno i da imam buijnu maštu, ali to nije istina, jer se svaki detalj koji opisujem, i koji ću opisati, zapravo i desio, bez ikakvih mojih dodataka.
/quote/

Mnogi misle da imam bujnu mastu - ne, mnogi misle da imas jako ogranicenu mastu...
Korisnikov avatar
By gari
Idem OMA da pročitam nastavak remek-dela. Joj, di je Oskar Vajld da se posrami /valjda se prevrće u grobu/?

:pivce: :cupakosu: :maljkovic:
Korisnikov avatar
By gari
Pročitao! Šta li fali "Nokii 3510i"? I što je sramota nositi taj telefon? Pitanje časti? I ne reče koji telefon mu to kupi i dal završi "buć" u Dunavu? Ali, jedna stvar je očigledna-dečko /pisac/ na sve načine pokušava da nam ukaže da u stvari on nije SPONZORUŠA i da ne prima tako skupe poklone, ali zato ide na večere, leti aviončićem, pije šampanjac sa jagodama...To je valjda sitno za sponzoruše.

:nazdravlje: :kokice: :potapsava:
Korisnikov avatar
By ns.happy
4 deo????? cim iscitam par puta se javim sa utiscima...:pop:
Korisnikov avatar
By gari
Nadam se da je kraj priče-SRETJAN KRAJ? Nemoj da nam pisac izvrši sepuku pre kraja?

:bic: :bale: :bljak:
Korisnikov avatar
By ns.happy
vec je rekao da je kraj tuzan bla bla... nego ja sam morao da popijem bromazepam, pa nisam bas zev u zev fazonu da ga korim i kritikujem zev jer sam zev od tolike kolicine gluposti zev morao popiti zev sedativ zev koliko sam se zev iznervirao jer zev sam cekao tako dugo zev na 4th part i zev totalno se razocarao. zev.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni nece da otvori naslovnu stranicu... :(
Korisnikov avatar
By gari
Pa, kome srce da se ne pocepa kod ovolike količine osećaja prema mobilnim telefonima a koji su u stalnoj opasnosti da završe u mutno Dunavo /buć/. Jel i ja spadam u sponzoruše-žena mi poklonila "Nokiu 3210"??? Da ga ja lepo bućnem u mutno Belico /reka koja stoji u sred Jagodine/.

:prst2: :misli: :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!