Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta bi ste radili da ste debela riba?

razbijala bih se od dopa da smrsam
5
19%
pila bih biomed
3
12%
jela bih jos vise
Nema glasova
0%
ubila bih nekoga
1
4%
vec jesam debela
5
19%
ubila bih se skokom na samu sebe
5
19%
crkla bih na ovoj vrucini
1
4%
bila bih vesela debeljuca
5
19%
hejtovala bih mrsavice iz ljubomore
1
4%
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777
када бисте појма имале како изгледа кад из организма излази цеђена маст и нашта ТО личи, верујем да би свима дијета изгледала као једино разумно решенје. не питајте ме како ја то знам (није лизосукција, упс, липосукција у питанју. :gric:

Narandzasto. :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
када бисте појма имале како изгледа кад из организма излази цеђена маст и нашта ТО личи, верујем да би свима дијета изгледала као једино разумно решенје. не питајте ме како ја то знам (није лизосукција, упс, липосукција у питанју. :gric:

pa kao zejtin, narandzasto-braon ..... :perezube:

ma izgleda kao da si popila nesto zestoko, pa povratila gulash. primetila si mehurice od masti?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da sam debela riba ja bih smršala iz zdravstvenih razloga. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Val

pa kao zejtin, narandzasto-braon ..... :perezube:

ma izgleda kao da si popila nesto zestoko, pa povratila gulash. primetila si mehurice od masti?
hvala vam devojke, vise nisam gladna iako sam u pms-u:rotflmao:
By fencysmurf
otisla na forum gay-serbia.com da vidim sta mi savetuju !

:evil:
By pčelica
Originally posted by Paris
Originally posted by pčelica
Bilo bi me baš briga šta površni ljudi
pričaju jer meni je ionako bitna unutrašnja lepota.

:pucaodsmeha:
:mazi:

Dušo a šta bi ti uradila?
By Paris
Originally posted by Paris
Bilo bi me baš briga šta površni ljudi
pričaju jer meni je ionako bitna unutrašnja lepota.

:pucaodsmeha:
:mazi:

Dušo a šta bi ti uradila?
Dop, dop, dop :crta: :lol:
By farsa
izvinite,ovo je diskriminacija.spadam u osobe sa viskom kilograma uglavnom zbog bolesti.zao mi je sto vidim da se "borite"za prava u burundiju ali vam je smesno ako je neko debeo.citajuci forum stekla sam utisak da je val bar malo korektna ili da angelina ima razuma da je to problem kome se ne treba podsmevati.a moja nislijika mi je posebno razocaranje.sramota.
By Çâðê_DUP
@uputstvo za moj smisao za humor

ono za "cedjenje masti" je zajebancija. sta ste se primile?

ne podsmevajte se ljudima ni zbog viska ni zbog manjka ... sta da sam ja postavila sad temu: sta biste radile da ste niska riba? :nunchake:

1. popela bih se na stikle
2. nosem parala plafon
3. kupila bih produzetke za torzo

ne ide ...

uglavnom, ljudi koji se podsmevaju drugimazbog ne/vidljivih ne(dostataka) lece svoje komplekse. niko vas ne tera da se zaljubite ili lizete debele/mrsave/niske/
ali ne morate im se (anonimno) podsmevati. uostalom, zasto im sve to ne kazete u lice, ako smete?
By Çâðê_DUP
Originally posted by farsa
zao mi je sto vidim da se "borite"za prava u burundiju ali vam je smesno ako je neko debeo.
:up:
By Paris
izvinite,ovo je diskriminacija.spadam u osobe sa viskom kilograma uglavnom zbog bolesti.zao mi je sto vidim da se "borite"za prava u burundiju ali vam je smesno ako je neko debeo.
Kao sto je neko vec primetio ovo je tema koja postoji na bar jos 3 foruma.
Svi, ukljucujuci nekoliko osoba sa viskom kilograma, shvatili su je kao zezanje. To sto si ti debela i sto u svakoj prici gde se spominju debeli ljudi pronalazis sebe, to je tvoj problem i pokusaj da ga resis. Samo nemoj da ovde prosipas svoje moralisanje. I nemoj da me svojatas, jer nisam ja ni u kom pogledu "tvoja".
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako je neko bolestan, ok, to ne moze da se promeni osim ako bolest nije neka neizleciva (sad mnogo :seres: )

debele cure su mi nekad totalno sexy, samo ako se vidi da bas vole sebe, da ih boli uvo.

debeli muskarci, sve u vojsku, na kopanje kukuruza, stoka jedna, samo zderu, da je rat kako bi trcali na neprijatelje tako debeli??? misle da se kotrljaju??? a i imam utisak da smrde, ne znam zasto...

:osama:
By Çâðê_DUP
ili da angelina ima razuma da je to problem kome se ne treba podsmevati.
ma nemam, ja sam onaj debil koji leci svoje ego-distonicne komplekse i pritom je nedojebana, a inteligencija joj je ravna morzhovoj. (ublazeni prepev tvojih uvreda koje sipas na moj racun po forumu i u kontekstu i najcesce, van njega).
Korisnikov avatar
By Boshko
Da sam debela... Verovatno bih se samoubila, pre toga bih zavestala zdrave organe da daju nekome kome su potrebni, salo bih poklonila narodnoj kuhinji da se neko ogrebe za cvarke i slaninu... ili Henkelu da naprave sapune :nokti:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
neka me sad proziva ko kako hoce.. a za diskriminaciju i za bilo sta drugo...ali... debelo mi brate ruuzno!!!!!!!!!!!!! nije mi smesno, nije mi seksi, nije mi.... eto, gadno mi i sta sad!!!

...eto neka bude za uzvrat da sam ja plitka i glupa... ozbljno...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Boshko
Da sam debela... Verovatno bih se samoubila, pre toga bih zavestala zdrave organe da daju nekome kome su potrebni, salo bih poklonila narodnoj kuhinji da se neko ogrebe za cvarke i slaninu... ili Henkelu da naprave sapune :nokti:
s vremena na vreme me tako obradujes.....
By Çâðê_DUP
Originally posted by hlaefdige
neka me sad proziva ko kako hoce.. a za diskriminaciju i za bilo sta drugo...ali... debelo mi brate ruuzno!!!!!!!!!!!!! nije mi smesno, nije mi seksi, nije mi.... eto, gadno mi i sta sad!!!

...eto neka bude za uzvrat da sam ja plitka i glupa... ozbljno...
ma sta te briga .....:pokazuje:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja jesam debela i jos nisam razmisljala o tome sta bih mogla da uradim po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By m..
fart button
Korisnikov avatar
By Insorcer
...da sam debela riba, bilo bih "vesela debeljuca" :D

..no kada bi me ta zanesenost proshla, ubilo bih se "skokom na samu sebe" :gotika:
By Thomas
Da sam debela riba...

....zvala bih se Daliborka ili Teta daca za prijatelje i forumashe.

Sta njoj fali, zena je stvarno super...
...obozavam je.

nego dugo se nije javljala ovde...
...sigurno ladi dupe na nekom pustom ostrvu.
Korisnikov avatar
By Tweety
uf, mislim da bih ucinio sve da dobijem anoreksiju i zatim bih preminuo srecan! debelo=bljaaaaaaaaak...
Korisnikov avatar
By Zoe
Prihvatila bih sebe bez po muke, kao sto se sada prihvatam mada nisam ni `d` od debelog :nokti:
Slazem se sa svima koji su stali u odbranu popljuvanih debeljuca, jer generalno ne volem da se pljuje po bilo kome ko odudara bilo cime od okoline.........:drama:
Korisnikov avatar
By taurus
Uclanio bih se u klub debelih i organizovao istureno gay odeljenje :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Pa sad, ne vidim nešto da su debeli ljudi /a ima ih podosta/ nešto baš toliko ružni. Ima toliko veseljaka među njima a imaju i neki svoj specifičan šarm /ako nemaju kompleks zbog debljine/. Inače, deblji ljudi /ribe/ izgledaju mnogo bolje od onih polu leševa kojima koske klepeću dok idu a između nogu može da im profura brzi voz. Liče mi na one skelete iz Aušvica. I to sve da bi bile u trendu, da bi mogle da nose pripijene pantalonke i one majice do pola sisa gde im se vidi pupak. Ma Rubens je bio pametan kad je slikao samo DEBELO PA LEPO.

:hypno: :peva: :arapin:
By SUNNY B
isto sto i do sada (a nije da nisam debela) - ne bih radila nista. volim sebe isto kao sto sam se volela i kao mrsava/normalna a oni koji me vole,vole me debelu a oni sto me mrze ne mrze me ni vise ni manje nego sto su me vec mrzeli....

mislim, mrsave ne volim, pa to ti je (mozda je u pitanju klasicno modeliranje-otac mi je debeo a majka mrsava), a debele,naravno, obozavam...

pa nista lepse nego da devojku poljubis u 'tomacic....:leviathan:
Korisnikov avatar
By gari
Sunny Girl, da ti nisi udata a da ja nisam oženjen bili bi idealana par. Idealan mi smo spoj...

:uplasen: :opatica: :setnja:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Tweety
uf, mislim da bih ucinio sve da dobijem anoreksiju i zatim bih preminuo srecan! debelo=bljaaaaaaaaak...

Ne dao ti Bog takvu srecu.........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!