Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Za pushache: Koliko love dajete na pljuge?

28-50 din
6
10%
51-75 din
5
8%
76-95 din
8
13%
100-150 din
28
44%
>150 din
16
25%
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Kupper
Originally posted by Draco
Hard core smoking only :zvezda:
Cigareta nije cigareta dok ne zareze u grlu kao noz! Light i ostale blage....ja to ni ne osetim, mislim grlo mi nije u :shok: -u. A onda nista od uzivancije. Tad bih mozda i ostavio duvan. Mislim, sta ce mi onda?
Cigareta nije cigareta ako ne smrdi:P Dakle, Winston 100's!
Korisnikov avatar
By gorilica
Dve paklice Monte Carlo lighta dnevno, shto ce reci 110 dindzi dnevno, iliti 3300 mesechno.
By жњ
115 za - parliament aqua blue

kad izadjem - spalim paklu obavezno, a inace mi traje i po tri cetri dana, a ako ne pijem, onda i po nedelju dana..
Korisnikov avatar
By ns.happy
@ gorilica shokiran sam, pa za te pare bi mogao da me izvedes na veceru pa mesec dana nesto drugo pusiti :roflmao: :njami: :vrcka: :meda:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Frey
Originally posted by Kupper
Originally posted by Draco
Hard core smoking only :zvezda:
Cigareta nije cigareta dok ne zareze u grlu kao noz! Light i ostale blage....ja to ni ne osetim, mislim grlo mi nije u :shok: -u. A onda nista od uzivancije. Tad bih mozda i ostavio duvan. Mislim, sta ce mi onda?
Cigareta nije cigareta ako ne smrdi:P Dakle, Winston 100's!
Slusaj ti....:nunchake:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by ns.happy
@ gorilica shokiran sam, pa za te pare bi mogao da me izvedes na veceru pa mesec dana nesto drugo pusiti :roflmao: :njami: :vrcka: :meda:
Volim ja i da ponudim. :lol:
By Perun
Кент 4
110 динџи
Korisnikov avatar
By ok_decko
Dve paklice Bonda dnevno, plus jos jedna za ujutru ponekad, sto znaci 100 dindzi dnevno, tj. 3000 mesecno:cvece::D
Korisnikov avatar
By weatherman
Dnevno, 170 dinara za dve kutije Lucky-ja....
Korisnikov avatar
By Aksa
Prestala sam da pušim.
Do sada, 1 kutija dnevno, Kim ili Marlboro crveni. znaci 100 dindži.
Ali k'o što rekoh, ne pušim više.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ operativni

Vidi, pazi, gledaj sta cu da napisem Kupperu. Inace, u pravu si, svakako.

@ Kupper

Slazem se, skroz, ovo su sve stepenice do potpunog odvikavanja, trudim se, sta cu kad mi nikotinski stapic upravlja zivotom od 13-te, ne valja to tako.

Zato pusim bljutave pljuge, i veruj mi da sam smanjio bar duplo, sigurno samo zato sto su bljutave, nema drugog razloga jer se ne trudim da smenjim, samo kupujem manji otrov.

A manji otrov manje prija ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Vajseroj lajts = 46 dindzi NEDELJNO.
Korisnikov avatar
By ^goxy^
u poslednje vreme ponovo mi idu 2 paklice dnevno, znači

2 * 49,00 din (best light) = 98,oo din dnevno
Korisnikov avatar
By ns.happy
ko pusi zdravlje rusi! :kada:

poklekao sam. kao gox, best light, 49 din dnevno (jbg, ispitni rok je...):luda:
Korisnikov avatar
By gari
Ko puši umreće

Ko ne puši pre će.

1 kutija "Plavog Besta" 41.dinar x 30 dana = 1230.dinara
i MOja ženkica 3 kutije istog 1230 x 3= 3690.dinara

Idem da se ubijem.

:testerica: :yay: :eevil:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Pushim Classic blue koji koshta 46 din. Paklica mi traje oko 35 sati, manje vishe.
Korisnikov avatar
By ns.happy
35 sati... :roflmao: poluvreme izlucivanja clasic blua... :roflmao:
By Liquid Fluid
50 din na mali Marlboro
(a kupujem svaki drugi dan :P )
Korisnikov avatar
By Gothrose
85 din za Lucky Strike - 2-3 paklice na dan tj. 170 din dnevno minimum :cigareta:

:lukavi:
By Ахасвер
Од 50 до 100 динара, зависи од дана до дана.
Korisnikov avatar
By gari
Dakle, vidim da malo pušite? To nije dobro po zdravlje, jer posle 35 godine /po tvrdnji Dr Todora, he, he.../ kod ljudi muškog pola stvara se enzim koji je izazivač tumora a koji pak nikotin efikasno razara. Dakle, posle 35 navalite na pušenje...Sad samo laganica...

:zvezdice: :jerry: :pionir:
Korisnikov avatar
By jukie
ccc rasipnici... odeš lepo u neku školsku zbornicu oko 9.48 ili 15.48, kada je veliki odmor pri kraju, i možeš jednim udahom da usisaš dovoljno nikotina za pola paklice, sledećim udahom još, i tako dok se ne srušiš. Kako poskupljuju pljuge, tako kreću prosvetni štrajkovi - nemaju ljudi pare da kupe dovoljno cigareta. Zaključak: duvanska industrija treba da pritiska vladu da se prosvetarima redovno povećavaju plate, jer to sve na kraju završava duvancima u džepovima...
u sledećem broju: crni pesak zvani školska kafa; prostrane blatne lagune koje zauzimaju 80 odsto šoljice
Korisnikov avatar
By gari
Pa da, kad "tetkice" u istom lončetu kuvaju kafe po ceo dan a ne peru ih, tako da se nakupi toliko "kafesca" da kad sipaju u šoljice nema tečnosti nego samo taloga. Zato su prosvetni radnici uvek budni i BESNI.

:saint: :cekam: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Laika
Ne dajem, uglavnom mi mama kupuje :beba:
Korisnikov avatar
By gari
Ljubi ga majka! Na PLJUGE dadosmo sve što imamo, bar da PUŠIMO kad ne možemo ništa drugo. He, he...

:djavo: :klap: :grebanje:
Korisnikov avatar
By Dr. M
90 din za Lucky Strike 100 S', tri pakle dnevno...znaci 270 din dnevo...

Jeb'o te kad bih ostavio pljuge bio bih u plusu 8 100 dinara mesecno!!!

Steta sto do toga nikad nece doci....

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By gari
Jebo te, odakle nam tolike pare za cigare? Ni sam ne znam?

:blush: :nesiguran: :redaljka:
By SUNNY B
zena mi zabranila da pusim kad sam sa njom, znaci= pusim samo na poslu a tu sam napravila kompromis, upravo da ne bih pusila kao kotlarnica , ogrebem se od 2-3 cigare dnevno od koleginice a onda joj na svakih 10 dana kupim paklu. inace sam se primila na davidoff magnum (znate one debele cigare stoimaju katran,maltene u prirodnom obliku).... cigare su xtra ali cena.......uuuuuuuuuffffffffff , recimo- oko 300 d dnevno...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by SUNNY GIRL
zena mi zabranila da pusim kad sam sa njom, znaci= pusim samo na poslu a tu sam napravila kompromis, upravo da ne bih pusila kao kotlarnica , ogrebem se od 2-3 cigare dnevno od koleginice a onda joj na svakih 10 dana kupim paklu. inace sam se primila na davidoff magnum (znate one debele cigare stoimaju katran,maltene u prirodnom obliku).... cigare su xtra ali cena.......uuuuuuuuuffffffffff , recimo- oko 300 d dnevno...
Ti uopste ne treba da pusis :oklagija:

Btw, kako dve tri dnevno... a ovamo 300 d dnevno? :puzzle:

p.s. :mobilni: :kiss: :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!