Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Bravo za Oliveru! Ona iz godine u godinu uspeva da prebrodi sve probleme koji postoje u Srbiji i da bude to sto jeste...veliki sportista!
Korisnikov avatar
By spliff
svaka chast!

btw, ovo je prva medalja za srbiju u atletici (ako se ne varam)
By Paris
Bilo je samo pitanje vremena :klap:
By Swanheart
konacno posle 16 godina da uzmemo neku medalju
:yay:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Gledala, skakala, bila euforicna...
Ovo ne moze da probudi patriotizam. Strasno je kako se sportisti, vrhunski sportisti, tretiraju.
Prema tome, ovo nije medalja za Srbiju, vec medaja za Oliveru.
By APACH
svaka cast. Gledao sam prvenstvo i nisam ocekivao da vidim Srbe a kamoli da neko osvoji medalju...kad ono....
Korisnikov avatar
By IriS
konačno je svoj dugogodišnji trud nagradila medaljom na velikom takmičenju!
svaka joj čast, zaslužila je :klap:
By Harmonia
aaaaaa EXTRAAAAA!!!!

svaka joj chast...fantastichno!!!

:klap: :klap:

zbunjena (mrzi me da se logujem, sorry)
Korisnikov avatar
By Kupper
Super, najbolja je (a jos 'dete' za maraton).

Ovi na Eurosportu joz za Tomasevicku kazu 'Serbia ana Montenegro' iako lepo pise Ser, teniserima jos pise SCG??? Malo mi to ide na zivce a podesetilo me to sto Olivera kaze da je ovo prva medalja, i to odmah na prvom takmicenju za Srbiju, na nekom vecem atletskom dogadjanju bas komentatoru Eurosporta.
Korisnikov avatar
By zboO
evo sada prava ja....ubice me harmonija kada vidi da sam pisala pod njenim nikom :spin:

fantastichan uspeh za nashu atletiku....konachno medalja na velikom takmichenju za Oliveru. I do sada je imala odlichne rezultate, bilo je pitanje vremena kada ce biti medju prve tri, i evo doshao je i taj momenat. Josh samo da vidimo kako ce nashi "chelnici" odreagovati, i da li ce se zadrzati samo na chestitkama (kao i do sada).

:hiphip:
By pčelica
Originally posted by the1whowished
Gledala, skakala, bila euforicna...
Ovo ne moze da probudi patriotizam. Strasno je kako se sportisti, vrhunski sportisti, tretiraju.
Prema tome, ovo nije medalja za Srbiju, vec medaja za Oliveru.

:up:
Tačno tako.
Meni su nekako ona i Jasna Šekarić nepravedno
zapostavljene (kao da je neko od drugih sportista
"pravedno" zapostavljen, doh) a postižu extra
rezultate.
Te stoga bravo Olja!
Korisnikov avatar
By Delete
mozda bi ovo trebalo u novu temu, ali nekako mi ovde primerenije...
elem, Olivera Jevtic je uzela srebrnu medalju u Maratonu na EP. Za vreme prenosa, nas vrsni komentator, Dusko Korac se po obicaju nalupetao kao najstrasniji idiot. Na kraju cak nije znao ni kada je kraj trke... sve u svemu, ziva komedija.
Naravno, bio je napusen na svakom mogucem i nemogucem forumu(doticni je vec duze vreme kost u grlu svakog sportskog fana u ovoj drzavi) a posebno na B92 forumu... nekako je to doslo i do Koraca, koji je na drzavnoj televiziji, u sred prenosa atletike, poceo da se prepucava...

http://www.youtube.com/watch?v=J1UmvVdFYME

Sto je najgore, mi cemo nastaviti da se smejemo budalama jer nema sanse da ga neko skine...
Korisnikov avatar
By Morpheus
e...gledao sam poslednje kilometre maratona.....Olivera je zasluzila sve pohvale i konacno neku pomoc ove drzave......ipak prva medalja za Rpeubliku Srbiju nije mala stvar.......:klap:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Delete
Dusko Korac se po obicaju nalupetao kao najstrasniji idiot. Na kraju cak nije znao ni kada je kraj trke... sve u svemu, ziva komedija.

Sto je najgore, mi cemo nastaviti da se smejemo budalama jer nema sanse da ga neko skine...
S vremena ne vreme, kad su na Eurosportu bile reklame, prebacivao sam na RTS. Uzas i :barf: Em mu je sagovornik do zla boga dosadan, em nikad ne govore o onome sto se trenutno desava i, na kraju, em je Korac debiletina kakva se retko cuje. Dupe dajem samo da saznam ko ga drzi pa makar i u RTS-u. To ni za obor nije.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kupper
Originally posted by Delete
Dusko Korac se po obicaju nalupetao kao najstrasniji idiot. Na kraju cak nije znao ni kada je kraj trke... sve u svemu, ziva komedija.

S vremena ne vreme, kad su na Eurosportu bile reklame, prebacivao sam na RTS. Uzas i :barf: Em mu je sagovornik do zla boga dosadan, em nikad ne govore o onome sto se trenutno desava i, na kraju, em je Korac debiletina kakva se retko cuje. Dupe dajem samo da saznam ko ga drzi pa makar i u RTS-u. To ni za obor nije.
Ne stvarno, i majmun je mogao da vidi da treba da otrče još jedan krug. Retard za medalju. Ja umirem za saznanjem kolika mu je plata (ko velim nije nepristojno pošto i ja učestvrujem u njoj).
By Paris
A zaradila je 22 500 evra... :sigh: i nije neka para...imace za nekoliko meseci da otplati treninge.
Korisnikov avatar
By Kupper
Kako nadje Ministarche bas 22.500?

@Marvin - cuo si da ce Tijanic da 'pregleda' slucaj Korac i da je osudio napad na forumashe B92, Sorosheve inace:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Premijer Srbije Vojislav
Kostunica primio je danas atleticarku Oliveru Jevtich i cestitao
joj osvajanje srebrne medalje u maratonu na Evropskom prvenstvu u
Geteborgu.

Kostunica je najavio da che, radi boljih uslova za pripreme
sportista, Vlada Srbije obnoviti atletsku stazu u Uzicu, gde
Jevticheva zivi i trenira, kao i da che izgraditi nekoliko novih
staza na Zlatiboru, Vrscu i Sremskoj Mitrovici.

Srpski premijer je rekao i da che republiccka vlada obezbediti uslove
za pripreme sportista za Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine,
saopsteno je iz Vlade Srbije.

Jevticheva je istakla da joj je velika cast sto je osvajacc prve
medalje za Srbiju i dodala da che se maksimalno truditi za svoju
zemlju i na narednim takmicenjima predstavi na najbolji nacin.

Srpska atleticarka je ocenila i da je Uredba o nagradjivanju
osvajaca sportskih medalja pravi nacin da se nagrade trud i
zalaganje.

Sastanku su prisustvovali i ministar prosvete i sporta Slobodan
Vuksanovich, ministar nauke i zastite zivotne sredine Aleksandar
Popovich, direktor Uprave za sport Aleksandar Sosstar, trener Olivere
Jevtich, Slavko Kuzmanovich, predsednik Atletskog saveza Srbije Milan
Spasojevich, atleticar Dragutin Topich i predsednik opstine Uzice
Tihomir Petkovich.

Izvor: BETA
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Tihomir Petkovich.

Koji je to kvalitetan sastav, do jaja:barf: (sem Sostara)

Topic? To bese onaj SPS, JUL, DS, DSS, SPO, DHSS skakac? E, prodana dusa. Ali zato je stigao da dodeli cvet pobedniku u skoku u vis na EP.

Samo mi reci on neki faktor u Zvezdi?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Tihomir Petkovich.

Koji je to kvalitetan sastav, do jaja:barf: (sem Sostara)

Topic? To bese onaj SPS, JUL, DS, DSS, SPO, DHSS skakac? E, prodana dusa. Ali zato je stigao da dodeli cvet pobedniku u skoku u vis na EP.

Samo mi reci on neki faktor u Zvezdi?
Da sve moj do mojega...mada uz Sostara bih jos izdvojio i ministra Popovica. Jeb ga ipak bivsi atleticar pa ono ima veze sa sportom. :D Najsmesniji mi je ovaj debilni Vuksa! Ko Colicka. :lol: Kako bese molio Terzica da nasa fudbalska reprezentacija zadrzi plavu boju dresova. :doh: Kao dao covek predlog. Userem mu se u predlog. Budaletina.
Sto se "Topa" tice, nema taj vise uticaj ni na svoju zenu, a kamoli na Zvezdu.
Korisnikov avatar
By zboO
evo ja sa manjim zakasnjenjem....

da se osvrnem na onu VOLINU koracja (sa malim k..i tu mislim na prezime naravno ;) )

"odgovor pacijentima tog sajta (foruma) moze da glasi.......blablabla......apstinencija izaziva agresiju......blablabla...."

i na kraju dotichni kaze kritika je ok, ali primitivno vredjanje zaboravite gospodo!!!!
STo znachi sta?? Kada dotichni vec spominje Darvina...onda samo mogu reci da je on jedna velika MAJMUNCHINA kada posle ovakvog vredjanja moze reci kako je kritika ok, a da vredjanje zaboravimo. Zivo me interesuje da li je neko odreagovao na ovaku izjavu u sred prenosa. mentolchina matora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!