Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by pčelicajao savana je mnogo fina, nisam dugo bila, a sad bih bas mogla da svrnem, ionako mi je sada u kraju...hmm...ce se vrnem u petak sa muzem:eureka:Originally posted by odskoraBI
Koliko sam video, ovde se samo pominju gej klubovi, a valjda ne izlazite samo tamo.
Ja, na primer, nisam usao u g klub, i nemam nameru.
Gde volite da idete, a da nije X, "Smajli" i sl.?
Kad hoću da na miru ćakulam
tada sam obavezno na Savani.
A u kasnije sate se preselim na okolne
splavove.
Originally posted by odskoraBISplavovi, splavovi, splavovi!
Dobro, moze i ovako: "Gde volite da pijete kafu?"
Poenta je preporucivanje dobrih mesta za izlaske, sto preko dana, sto uvece.
Ja najvise volim "Downtown", "Marshall" i "Tribeca" od kafica...
Originally posted by bigirleeee takodje.
Trač Trač Trač Trač Trač Trač Trač Trač!!!!
Kod hrama sv. Save. Moj omiljeniiiiiii fićka... Tamo mu dođem nešto kao inventar...
Originally posted by rupauliskreno ... uvek mozhe da izadje, ali ne znam gde mozhe da udje.
, inace sam transvestit i zivo me interesuje gde moze cura poput mene uvece da izadje,
Originally posted by ZemunacNisam ti ni video nick, a znao sam iz kog si kraja.Originally posted by odskoraBISplavovi, splavovi, splavovi!
Dobro, moze i ovako: "Gde volite da pijete kafu?"
Poenta je preporucivanje dobrih mesta za izlaske, sto preko dana, sto uvece.
Ja najvise volim "Downtown", "Marshall" i "Tribeca" od kafica...
Za kafu u toku dana "Keops", totalno opushtena atmosfera, a kad ogladnim, poruchim i palachinku, a kod njih su palachinke najbolje u gradu! Jesu malo skuplje, ali su stvarno ultra.
A sto se vechernje varijante tiche, tu su "Amsterdam" (najlepshe uredjen splav), dodushe jeste da je Heineken kod njih 300 kinti, al jelte, to je ipak fenserica, zatim "Rio" (prave najbolji nes u gradu), "Monza" (previshe isfolirano mesto, ali opet mi je okej).
Sto se tiche kafica konkretno, definitivno su najbolji Zem-Zem i Cafe Ulaz koji se nalazi na Obilicevom vencu (tamo prave extra nes sa bejlisom).
A za nocni provod su najbolji splavovi "Amsterdam" i "Blaywatch" (na kom josh uvek nisam bio ove sezone, valjda cu ici dok ga ne zatvore).
I mislim da bi to bilo to.
E da, ovu temu prebaciti u Kafic, jer veze nema sa Scenom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!