Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by taurus
Originally posted by Delete
Originally posted by FLOYD
Kao uprava cluba resili smo da od danas, u club nece moci da udje svako, ko dodje sa nekim od nasih stalnih gostiju.
A na osnovu cega cete vi proceniti da li neko treba da udje u klub ili ne? Da napisem na celu da sam gay, ako ne izgledam onako kako str8 ljudi zamisljaju nas pedere i lezbejke, ili sta ako nisam iz BG pa me ne vidjaju cesto?!
Delete ja ti dam moju garderobu ti meni svoju i udjemo hehehehe
Hmm, ali tako ce ljudi pomisliti da ste 100% str8...
Pa...pa, pa, pa...MI I JESMO STR8!!!
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by FLOYD
Kao uprava cluba resili smo da od danas, u club nece moci da udje svako, ko dodje sa nekim od nasih stalnih gostiju.
A na osnovu cega cete vi proceniti da li neko treba da udje u klub ili ne? Da napisem na celu da sam gay, ako ne izgledam onako kako str8 ljudi zamisljaju nas pedere i lezbejke, ili sta ako nisam iz BG pa me ne vidjaju cesto?!
@ Mr.Ja A sta si ti kada nosis moju garderobu a ? :smeh: Vracaj suskavac kad vec seces granu na kojoj sedis!nezahvalno derle! :smeh:
Korisnikov avatar
By hush
I niko nista konkretno da napise!
Zasto se nije odreagovalo pravilno i na vreme?
Gde su ljudi koji su bili prisutni za vreme incidenta?
Cutanje je ocigledno ovde prisutno...
Korisnikov avatar
By ^goxy^
Originally posted by Delete A na osnovu cega cete vi proceniti da li neko treba da udje u klub ili ne? Da napisem na celu da sam gay, ako ne izgledam onako kako str8 ljudi zamisljaju nas pedere i lezbejke, ili sta ako nisam iz BG pa me ne vidjaju cesto?!
@ Mr.Ja A sta si ti kada nosis moju garderobu a ? :smeh: Vracaj suskavac kad vec seces granu na kojoj sedis!nezahvalno derle! :smeh:
Dao sam je drugarici, rekla je da je oduvek zelela takvu :drama: LOL! Ovo uzgredbudireceno pise Mr.Ja :smeh:
By APACH
neverovatno. izgleda da je izaci u floyd kao otici na letovanje u Israel ovih dana..

i zasto je u objasnjenju bitno da su tabadzije bile str8? znaci li to da gay ljudi ne mogu da prave sranja? mislio sam da obezbedjenje sprecava sranja kad ono segregacija. javasluk.
videti me nece.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
NE ZALIM PRETUCENE PEDERE U "FLOJDU" !

...pise sutrasnji KURIR u intervjuu koji je uradjen sa STATUS-om jednim od najpopularnijih forumskih gay momaka....

Kako komentarisete pomenuti incident u klubu "Flojd" ?
Svaki komentar je suvisan, nisu mi jasni ljudi koji se posle toliko problema koji se tamo konstantno desavaju odlaze na to mesto skriveno izmedju autoputa i guste sume, na vetrometini gde se putevi ukrstaju i gde svaki gost moze biti sacekan u mraku i na mrtvo ime pretucen....Gazda i ostali se verovatno smeju i trljaju ruke od zarade i u komentarisu kako su pederi JADNI i BEDNI kada im posle svega sto se desava opet dolaze....

Da li ste optimista po pitanju pozitivnih promena u ovom klubu?
Iskreno NISAM, ako se do sada nisu opametili u doveli u red svoje radnike ne ocekujem to ni u skorije vreme....

Kako komentarisete pricu da su radnici obezbedjenja zapravo "dotukli" gosta koji je zadobio teske telesne povrede?
Nacuo sam da je i toga bilo ali nisam siguran jer nisam isao te veceri... mada me od tih ljudi vise nista ne iznenadjuje.....vec zamisljam scenu kako ti radnici obezbedjenja brutalno tuku pedera u glavu a o tome niko nista ne sme da kaze..... granice u njihovom losem ponasanju ocigledno ne postoje...

Sta biste porucili pripadnicima gay populacije u Srbiji, Beogradu?
Pa svim pripadnicima gay populacije zelim sve najbolje, ono sto i samom sebi ali ih upozoravam i naglasavam, manite se tog Flojda jer kako su stvari krenule, a svi to svi znamo, ceka se samo dan kada ce neko tamo biti brutalno UBIJEN, ili ce da iskrvari od silnih batina i da okonca svoj mlad zivot u Urgentnom centru....

Zasto ste prilikom poziva da prokomentarisete novonastalu situaciju izjavili "Nije mi zao pretucenih pedera u Flojdu"?
Zato sto tako mislim, ko je lud da posle svega tamo ode i treba da ga pretuku...

Sta porucujete radnicima i vlasniku "Flojda"?
Manite se vise vasih IZVINjENjA kojima nas bombardujete svakih nedelju dana, sta je sledece, da nekome ovde izjavite SAUCESCE???
To mozete kod svoje kuce svojim mamama, tatama, sekama da se isvinjavate i pravdate kako drzite pederski klub i u njemu radite jer je sve to POSAO i od posla ne treba bezati... nama GAY ljudima je dosta vasih izvinjenja, trulih obecanja i jesnostavno dosta nam je jebenog Flojda skrivenog ispod autoputa....Izvinjavam se na iskrenosti....
By Pending-For-A-Bending
Sve je jednostavno: OBEZBEDJENJE je NESPOSOBNO. Zna da bije pedere, a str8 likove ne dira
By Perun
С обзиром на то да сам и ја бојкотовао одлазак у Флојд због "ситног" детаља за који не знам колико је истинит:
"Док је обезбеђење Флојда повређеног геј-госта износило напоље десило се да је он испљунуо крв на једног од њих. Одмазда је уследила. 'Дотукло' га је обезбеђење, за које више не знам кога и шта обезбеђује."
Колико је ово истинито?

И још нешто:
Оно што ми је пријатељ јавио, који је био синоћ у Флојду.
Обезбеђење је потпуно промењено.
Korisnikov avatar
By svejedno
Na prosloj temi o PROSLOM incidentu u tom Floydu sam napisao; 'valjda gazda zna da se PRASTA JEDNOM I SAMO JEDNOM'.

Toliko.

Ko zaista misli da moze da se provlaci kroz zivot sa izvinjenjima?

Ne moze.

Moze sa resenjima.

Nikako sa izvinjivanjem.

Bojkot.

Procitajte STATUSOV post.

Doci ce, preko izvinjenja, i do saucesca, polako.
Korisnikov avatar
By cony98
Ehhhh... lepo sam ja pisao da nece nista da se promeni, a i napisao da sam bio prisutan kada su posle incidenta sa slusnim aparatom tzv. sef obezbedjenja okurazio da preti i drzi predavanje decku kome je taj aparat bio sjeban. Svi - od menadzera pa do konobara i slicnih likova koji se pozdravljaju sa obezbedjenjem su to vece videli da OBEZBEDJENJE uopste NIJE promenjeno i da se jos hvali time po sistemu "Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine".

Da ne zaboravim, jako su dobro informisani sta se ovde pise na forumu sto je veoma veliki progres tako da su pretnje isle u stilu "picko, odmah si se zalio tamo na sajtu"...

Anyway, vidim da opet ima nekih koji kazu "eto promenilo se obezbedjenje itd". A ja na to opet kazem - 90% gay likova ulazi tamo pognute glave, uplaseni da ih vec na ulazu ne prebije 5 majmuna koji se non-stop vataju sa ribama i usput dobacuju svakom ko im makar malo deluje feminizirano.

A o tome sta gazda i menadzer misle ne treba trositi reci - gazda je tijekom veceri "vracanja novca za slusni aparat" dosao sa sat i po zakasnjenja i otisao odmah, gospodin DACHA nije ni bio tu itd.

Vrlo dobro znam da svi vi dosta izlazite. Takodje znam da bi uvek, ama bas uvek znali da razlikujete OK klub i OK obezbedjenje od onog koji to nije.

U OK klubovima se svi ponasaju LJUDSKI - i obezbedjenje i konobari i gazda i menadzer i garderoberka i baba sera ... U takvom klubu gost je svetinja bez obzira da li je on panker, darker, gay, trans, bi, crnokos, Rom, osisan na celavo ili devojka sa 100 piercing-a itd. Zasto je kod njih tako ? Pa zato sto gazda bira takav staff i zato sto on insistira da to bude tako!

U Floydu (a bogami i u X) to nije slucaj. Mislite o tome !
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Što raspravljate i dalje o FLOYD-u? Stvari očigledno stoje katastrofalno. Obezbeđenje je tragikomično, klub je u stanju polu-raspada (iako mi se sviđa ona terasica ispred :blenta: ). Za moje novce neću da sklanjam pogled kad ulazim, niti će me šikanirati nabildovani baja iz kraja koji se igra obezbeđenja jer mu se ne sviđa dezen koji sam odabrao. Eksperiment propao, dva pacijenta crkla, više njih povređeno. Zatvaramo fabriku.
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by lthr_yu
Sve je jednostavno: OBEZBEDJENJE je NESPOSOBNO. Zna da bije pedere, a str8 likove ne dira
riba smrdi od glave :nokti:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by *STATUS*
NE ZALIM PRETUCENE PEDERE U "FLOJDU" !

...pise sutrasnji KURIR u intervjuu koji je uradjen sa STATUS-om jednim od najpopularnijih forumskih gay momaka....
Stati, darling, ovo samo lici na tebe. Samo napred. :) Iiiiiii drzim te za onaj sladoled jos uvek. ;) :mobilni:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by ^goxy^
Originally posted by taurus Delete ja ti dam moju garderobu ti meni svoju i udjemo hehehehe
Dao sam je drugarici, rekla je da je oduvek zelela takvu :drama: LOL! Ovo uzgredbudireceno pise Mr.Ja :smeh:
Molim drugaricu goxy da vrati suskavac i skine perije koje je prisila LOL :smeh: Ovo za perije mi uzgredbudireceno rece Mr.Ja :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!