Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ValMeni ne smeta, a i dobro bi mi doslo da malo okupim staru ekipicu, da odradimo kakav poslic zajedno, usput i ucinimo uslugu pederima koji ne znaju sami da kazu "ne".Originally posted by DeleteOdgovara ti taj nivo ? ! ? !
Hoces sad stvarno da upadnemo tamo i da sjebemo i obezbedjenje i ceo lokal?! I uz sve to da policija stoji i cuva nas koji to sve radimo!
Originally posted by Tweetylik nije dobio batine od obezbedjenja, nemojte to da sada prebacujete nama.mi jesmo krivi sto smo dozvolili da uopste udju ti straith ljudi kod nas, ali ovoga puta nase obezbedjenje ga nije taklo.ja sam se danas cuo vise puta sa momkom, koji je dibio batine i celu noc nisam mogao da izbrisem njegov lik iz glave kako je izgledao.jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
a zasto menadzer kluba nema MUDA da iskreno napise sta je bilo (nesrecni mladice je takodje bio PRETUCEN od strane OBEZBEDJENJA, a ne samo str8 mladica!!!!!), vec nas licemerno laze! BLJAAAAAAK:mad:
Originally posted by DeleteZnaci, prvo se zalimo zbog nasilja, pa smo na kraju isti takvi...?Originally posted by ValMeni ne smeta, a i dobro bi mi doslo da malo okupim staru ekipicu, da odradimo kakav poslic zajedno, usput i ucinimo uslugu pederima koji ne znaju sami da kazu "ne".Originally posted by DeleteOdgovara ti taj nivo ? ! ? !
Hoces sad stvarno da upadnemo tamo i da sjebemo i obezbedjenje i ceo lokal?! I uz sve to da policija stoji i cuva nas koji to sve radimo!
Originally posted by FLOYDSta god odlucio da radis batali ugostiteljstvo, vidis da ti nikako ne ide...
jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
Originally posted by FLOYDnije moga o da mu izbrise lik... kad mu je obezbedjenje promenilo opis....
celu noc nisam mogao da izbrisem njegov lik iz glave kako je izgledao.jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
Originally posted by TweetyPa nisu ga valjda dvostruko tukli?
a zasto menadzer kluba nema MUDA da iskreno napise sta je bilo (nesrecni mladice je takodje bio PRETUCEN od strane OBEZBEDJENJA, a ne samo str8 mladica!!!!!), vec nas licemerno laze! BLJAAAAAAK:mad:
Originally posted by Valpa batinashima koje uvodite, a oni ce za to vreme da pevaju
A kome mi da pushimo kako bi ushle?
Originally posted by FLOYDStrejt ljudi treba da dolaze -- kako ćeš ih, btw, prepoznati, po genetskom kodu ili po nečem drugom? hoćemo li stajati u redu i davati krv, a možda i koštanu srž za proveru? -- problem je u obezbeđenju. Dakle, gde je ono kada posetioce kluba tuku? Zar ne bi trebalo da zaustave nasrtanje? Šta je njihov opis posla -- da izigravaju baje na ulazu, šepure se sa svojim cicama i izazivaju uzdahe muškog dela posetilaca ili da odmah priskoče u pomoć napadnutima i spreče incidente? Obezbeđenje se pokazalo vrlo agilnim kada ljude treba zauustaviti da skidaju majce te je više puta treniralo strogoću na onima koji su imali muda da se usprotiv toj besmislenoj, moralističkoj zabrani, a kad neko mlati posetioce onda im treba nacratati da bi bilo lepo da intervenišu iste večeri ili makar sutradan?
lik nije dobio batine od obezbedjenja, nemojte to da sada prebacujete nama.mi jesmo krivi sto smo dozvolili da uopste udju ti straith ljudi kod nas, ali ovoga puta nase obezbedjenje ga nije taklo.ja sam se danas cuo vise puta sa momkom, koji je dibio batine i celu noc nisam mogao da izbrisem njegov lik iz glave kako je izgledao.jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
Originally posted by fencysmurfHvala na savetu, ali preferiram kulturnija mesta. Tebi prepushtam pushenje.Originally posted by Valpa batinashima koje uvodite, a oni ce za to vreme da pevaju
A kome mi da pushimo kako bi ushle?
"... bas mi se svidja tvoja devojka..."
Originally posted by taurusHmm, ali tako ce ljudi pomisliti da ste 100% str8...Originally posted by DeleteDelete ja ti dam moju garderobu ti meni svoju i udjemo heheheheOriginally posted by FLOYDA na osnovu cega cete vi proceniti da li neko treba da udje u klub ili ne? Da napisem na celu da sam gay, ako ne izgledam onako kako str8 ljudi zamisljaju nas pedere i lezbejke, ili sta ako nisam iz BG pa me ne vidjaju cesto?!
Kao uprava cluba resili smo da od danas, u club nece moci da udje svako, ko dodje sa nekim od nasih stalnih gostiju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!