Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Niko mi ne rece, kakvu muziku pushtaju u tom FLOYDu? :muzika:
Korisnikov avatar
By Val
Pa tacno sam "osetila". Ijaooo...a incident se desio posle 2 ? :misli:
Korisnikov avatar
By unic0rn
keine ahnnung, niko nista ne pricha..

mario pomenuo neku devojku, egmont krv, floyd str8ere
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
Originally posted by Delete
Hoces sad stvarno da upadnemo tamo i da sjebemo i obezbedjenje i ceo lokal?! I uz sve to da policija stoji i cuva nas koji to sve radimo!
Odgovara ti taj nivo ? ! ? !
Meni ne smeta, a i dobro bi mi doslo da malo okupim staru ekipicu, da odradimo kakav poslic zajedno, usput i ucinimo uslugu pederima koji ne znaju sami da kazu "ne".
Korisnikov avatar
By HARP
Pa kad momci dovode svoje str8 drugarice moze i devojke da dovode str8 drugare, samo da im objasne kako da se ponasaju :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ako moja noga ikad kroci u taj klub, nazovimo to incidentalnom situacijom. Sreca, te retko mesecarim.
:up:
Korisnikov avatar
By Tweety
a zasto menadzer kluba nema MUDA da iskreno napise sta je bilo (nesrecni mladice je takodje bio PRETUCEN od strane OBEZBEDJENJA, a ne samo str8 mladica!!!!!), vec nas licemerno laze! BLJAAAAAAK:mad: :flaming: :mad: :flaming: :mad: :flaming:
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by Tweety
a zasto menadzer kluba nema MUDA da iskreno napise sta je bilo (nesrecni mladice je takodje bio PRETUCEN od strane OBEZBEDJENJA, a ne samo str8 mladica!!!!!), vec nas licemerno laze! BLJAAAAAAK:mad: :flaming: :mad: :flaming: :mad: :flaming:
lik nije dobio batine od obezbedjenja, nemojte to da sada prebacujete nama.mi jesmo krivi sto smo dozvolili da uopste udju ti straith ljudi kod nas, ali ovoga puta nase obezbedjenje ga nije taklo.ja sam se danas cuo vise puta sa momkom, koji je dibio batine i celu noc nisam mogao da izbrisem njegov lik iz glave kako je izgledao.jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
Hoces sad stvarno da upadnemo tamo i da sjebemo i obezbedjenje i ceo lokal?! I uz sve to da policija stoji i cuva nas koji to sve radimo!
Odgovara ti taj nivo ? ! ? !
Meni ne smeta, a i dobro bi mi doslo da malo okupim staru ekipicu, da odradimo kakav poslic zajedno, usput i ucinimo uslugu pederima koji ne znaju sami da kazu "ne".
:shok: Znaci, prvo se zalimo zbog nasilja, pa smo na kraju isti takvi...?

Po meni mnogo jednostavnije i lepshe resenje jeste da se ta rupa bojkotuje. Ima toliko lepih mesta gde moze da se druzi i izlazi. Zar je FLOYD bash bash toliko nuzan?

Ali kako ko...:jbg:
By fencysmurf
apropo zabrane za strejtere.... kad se otvori gay sauna i bazen romima ce biti isto zabranjen ulaz jel? u ostalom kakav ce "leap of faith" test odredjivati ko je gay , ko str8 a ko bi? Kako volim kada u ljudima progovori segragatorska Srbija !!!
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by FLOYD
jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
Sta god odlucio da radis batali ugostiteljstvo, vidis da ti nikako ne ide...
By fencysmurf
vala bash . posveti se performansima. krenuli te.
Korisnikov avatar
By Boshko
Btw, zabraniti strejterima da dolaze... :smeh:
Obezbedjenje je ocito prilicno nesposobno za bilo sta, kako li tek stoje sa suptilnim metodama utvrdjivanja necije seksualne opredeljenosti... Izgleda da cu morati da pusim decku na ulazu sledeci put kako bih ih ubedio da sam peder i dobio tu cast da udjem u objekat... :nokti:
Korisnikov avatar
By Val
A kome mi da pushimo kako bi ushle? :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
celu noc nisam mogao da izbrisem njegov lik iz glave kako je izgledao.jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
:roflmao: nije moga o da mu izbrise lik... :roflmao: kad mu je obezbedjenje promenilo opis....
Korisnikov avatar
By Boshko
Ma vas nece u startu da pustaju, vi ste se dokazale kao opasni elementi... ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tweety
Pa nisu ga valjda dvostruko tukli?
By fencysmurf
Originally posted by Val
pa batinashima koje uvodite, a oni ce za to vreme da pevaju

"... bas mi se svidja tvoja devojka..."
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Val
Niko mi ne rece, kakvu muziku pushtaju u tom FLOYDu? :muzika:
pustaju istanbulsko- kabulski melos:mag:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
lik nije dobio batine od obezbedjenja, nemojte to da sada prebacujete nama.mi jesmo krivi sto smo dozvolili da uopste udju ti straith ljudi kod nas, ali ovoga puta nase obezbedjenje ga nije taklo.ja sam se danas cuo vise puta sa momkom, koji je dibio batine i celu noc nisam mogao da izbrisem njegov lik iz glave kako je izgledao.jako mi je krivo zbog cele situacije,vise ni ja sam neznam sta da radim,ali cu valjda resiti ovakve probleme i povratiti sve vas koji nas sada bojkotujete,i ja bi da sam na vasem mestu ali najiskrenije.
Strejt ljudi treba da dolaze -- kako ćeš ih, btw, prepoznati, po genetskom kodu ili po nečem drugom? hoćemo li stajati u redu i davati krv, a možda i koštanu srž za proveru? -- problem je u obezbeđenju. Dakle, gde je ono kada posetioce kluba tuku? Zar ne bi trebalo da zaustave nasrtanje? Šta je njihov opis posla -- da izigravaju baje na ulazu, šepure se sa svojim cicama i izazivaju uzdahe muškog dela posetilaca ili da odmah priskoče u pomoć napadnutima i spreče incidente? Obezbeđenje se pokazalo vrlo agilnim kada ljude treba zauustaviti da skidaju majce te je više puta treniralo strogoću na onima koji su imali muda da se usprotiv toj besmislenoj, moralističkoj zabrani, a kad neko mlati posetioce onda im treba nacratati da bi bilo lepo da intervenišu iste večeri ili makar sutradan?

Rešenje je vrlo jednostavno -- nađi profi obezbeđenje koje zna svoj posao. A ne lokalni džiberaj koji se loži da pred pederima dokazuje muškost. I blagonaklono gleda na to da posetioci dobijaju batine. Kad ne možemo mi, vele, ajde da bar to neko drugi (za nas) obavi...:elektro:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo da vam pokažem koji smajlići stoje u levom donjem ćošku kao predlog uz "Brzi odgovor" opciju:
:no: :closet: :hail2:
:kupanje: :obraz: :grebanje:
:murkan: :iskusenje: :die:
Ne znam na koji način server prepoznaje ključne reči u prethodnim postovima, ali ovo je stvarno za :hail2:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by fencysmurf
Originally posted by Val
pa batinashima koje uvodite, a oni ce za to vreme da pevaju

"... bas mi se svidja tvoja devojka..."
Hvala na savetu, ali preferiram kulturnija mesta. Tebi prepushtam pushenje. :P

I postaje mi sve jasnije zashto se ne druzim s mushkarcima (ako izuzmemo pojedine pedere)... :zongler: .
Korisnikov avatar
By Val
Eh da, kad pitam kome, ujedno pitam i shta ce da pevaju dok im pushim. Josh jednom zahvaljujem. :)

:jbg: Ja kontala da kad kazem lokalitet, svako na ovom forumu razume da govorim o FLOYDU (kao lokaciju) , te sam to tako pojednostavljeno napisala. Sorry. Dakle, biram mesta koja ne pushtaju muziku tipa "Svidja mi se...", tako da necu doci u iskushenje da pushim nekom str8 liku koji istovremeno pevushi. To prepushtam posetiocima koji su usavrshili taj posao...
By fencysmurf
inace, ja sam bio mrtav ozbiljan kad sam to predlozio!

:hyper:
Korisnikov avatar
By Val
Kod tolikih pedera ti bi da pushish strejteru? :wtf:

:smeh:

Ali ja sam ziva ozbiljna kad kazem da takve "ustanove" zaobilazim! ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by taurus
Kao uprava cluba resili smo da od danas, u club nece moci da udje svako, ko dodje sa nekim od nasih stalnih gostiju.
A na osnovu cega cete vi proceniti da li neko treba da udje u klub ili ne? Da napisem na celu da sam gay, ako ne izgledam onako kako str8 ljudi zamisljaju nas pedere i lezbejke, ili sta ako nisam iz BG pa me ne vidjaju cesto?!
Delete ja ti dam moju garderobu ti meni svoju i udjemo hehehehe
Hmm, ali tako ce ljudi pomisliti da ste 100% str8...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!