Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by zbunjenazaista ne patim od toga kako me ti dozivljavas, darlin', ali smatram da je moj smajli neodgovarajuci. Ukoliko nisi sposobna da ga zamenis adekvatnijim, SKINI ME SA LISTE
ali potrebno je pronaci adekvatnu zamenu...a to zahteva dosta slobodnog vremena
a mene nesto jako jakoo mrzi da to sada radim..a bash joj je cool smajlishka...
(@ tinki...promenicu...hocu, hocu....evo uskoro)
Originally posted by zbunjena&lenjaSrechni?
i laganice se menja lista ..uhh...
@ shmi... SRECAN RODJUS sa zakasnjenjem....(omatorilo se, jeb ga)
@ Deksi & LittleRed WELCOME i opusteno, ne obracajte paznju na nezadovoljnu masu
@sparkic...prebachena...tj dodana reckica
Originally posted by TDNOdavno nisam ?itao TDN, a kamo li video. Gde je ona? Šta se dešava...
Zivo me zanima da li su svi diskutanti ovde mladji od 21-22-23 godine? Gde su se skrili stariji od 30? Osecam se malo usamljeno . A, i, ti ljudi su zaista malo nevidljivi. Ili to samo meni tako izgleda? Kako na pr. upoznati zenu od 34/5?
Originally posted by zbunjenabuni luni il kako vec, svodi se na isto, tj. ni na sta .... prava osoba u svakom slucaju ne bi bila o bilo cemu da se radi ....
@ m..
@ angy777...sory ali tebe zaista ne dozivljavam nikako...niti cu, nemash brige. BTW taj smajli ti nisam JA dodelila , vec neko ko je ranije chachkao liste....i ko je ubacio bar 50% smajlica......pa ako imash problem ti se obrati na drugu adresu
sledeci put pre komentara budi sigurna da se obracash pravoj osobi.
Originally posted by m..
E, prso mi je film, Tinki arlauce placnim glasom, Angie vec shvata licno, ja kao zamenik VD age status drndacha, moram reagovati, dakle Angie evo tebi jedan klavir
@Angie, nema nikakav koji zapisuje, ali ima ovaj sto kucka, dok ne stigne remingtonka (mashina, ne sachmara)...
Originally posted by MyselfAko si ti na gerontologiji STA JA DA KAZEM!!!!!
Pre, otprilike, 2 nedelje odo' u gerontologiju.
Pune 32. Pih!
Originally posted by SUNNY GIRLSRECAN RODJUS! :cvijece:
mecite me medju bulumentu od 23 od juce.....(mislim, nisam ja od juce, nego sam juce napunila 23)...
eto, lavovski sam se i za dlaku otrgla pedanteriji device pre tacno 23 leta u 5 i 55 ujutro...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!