Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Ako ni ti ni on/a niste optereceni svojom prosloscu, zasto bi bio problem?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni to bas nista ne bi znacilo....mislim na to "bivsine bivse bivsa..." kad sa nekim zavrsim bilo kakvu vrstu odnosa, zavrsila sam je zauvek i bez repova... postujem te ljude ali nemaju isti efekat na mene....tako da slicno ocekujem i od osobe sa kojom sam..takoreci, ne zanima me s kim je ko bio pre mene a jos manje posle mene...
...jos ukoliko je samo sex u pitanju....tek tada....
By Çâðê_DUP
ja ne kapiram... :misli: vrednost ? cistota ? svojina ?
ja kapiram vrednost i cistotu, svojinu-NE. Otkud nekom pravo da me smatra SVOJOM?kakve su to histericne posesivnosti? to me najvise odbija pri pomisli da udjem u bilo kakvu vezu! ja sam JA. I ne pijem iz iste chashe NI SA KIM, ma koliko volela tu osobu. I moja proslost je samo moja stvar!a ako neko kapira da sam "necista", mislim da je na dobrom putu da udje u neku sektu gde se device kade krvlju malih, zlih beba kuvanih u kazanu.

ulazeci u gay svet, ono sto mnogi nazivaju ˝gay scenom˝, najvise me odusevljavalo upravo to sto, za razliku od ˝strejt sveta˝, mnogo cesce mogu sresti potpuno opustene ljude, rasterecene obrazaca ponasanja, bar kad su u pitanju ljubavne veze. i jos uvek me raduje kad vidim na okupu, recimo, neko drustvance od 5-6 lezbi od kojih su sve bile u vezi izmedju sebe, a i dalje funkcionisu kao prijatelji!
da, narocito kad razmenjuju drinu bez filtera ... bila sam i sa tim "prijateljima", shvatila da mi neprijatelji nisu potrebni. jbg, suvise sam SVOJA.
takodje, ulazeci u gay svet, moje nabodovano iskustvo me je naucilo da cenim vise strejt ljude. ovo gore mi zvuci kao bajka, nazalost i vrlo cesto, kao krvava bajka ...
rasterecene obrazaca ponasanja
mislis, nevaspitane?
zar nije upravo to kvalitet, svakog coveka ponaosob, kad ne dopusti da mu glupi ponos (ili sta god da je vec u pitanju u datim momentima) remeti srecu, umanjuje vrednost i onemogucava ga u daljnjoj potrazi za ljubavlju ?
ponos ne umanjuje srecu (vrednost), vec sujeta (mala digresija) ponos nam omogucava da opstanemo kao jedinke u obezvredjenom drustvu. jasna mi je tvoja filosofija hipi-lezbo-komune, ali je ne razumem.

mislim da i paris i eya greshe. mali ko-chun znati istinu. :arapin:
By Çâðê_DUP
ZAKLJUCHAK: izgleda da zbog svoje velicine lezbejsko drustvance mora da ocuva svoju dinamiku tako sto se u sebi da se ukrsta i pravi sve moguce statisticke kombinacije.. interesting.. ali ja bih to ipak preskocila

inspired by bisex-i-guess ;)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Egon
Originally posted by m..
Lol, hvala bogu, moje bivse (ljubavnice) se u principu ne znaju medjusobno,
`de ti zhivish sestro,
u New Yorku ???
Ja ne, jedna od njih da.
Korisnikov avatar
By Egon
aaa ... to onda objashnjava.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ako ćeš biti "večito druga" to onda verovatno govori da imaš jako loše mišljenje o sebi.
By SUNNY B
pocele ste preterano da serete...

vecina vas upada upravo u taj kalup, donekle ukljucujuci i mene.

a ovi sto seru o tome kako je to strasno, ne znam samo kako zamisljaju da stvar iole bude drugacija kada u gradu od 2 i vise miliona stanovnika autovanih lezbejki ima manje od stotinak...

pa logicno je da se hiljadu puta nadjes u situaciji da si upravo sa bivsom bivsine bivse....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by m..
Ma meni to nije jasno, ono zasto te cice osecaju da su ogranicene na tu skupinu od tih isitih 40 devojaka, zasto ne traze dalje. Meni se recimo nijedna od, u tom trenutku datih, 40 (ili 300) ili koliko god nije dopala, pa sam trazila dalje i nasla.
I meni se od tih 40 ili 300 svidela samo jedna...ali nisam trazila dalje...pa samim tim i nisam nasla :lol:

:whatever:
Korisnikov avatar
By Skyen
lezbe i etika

eto nove grane u filozofiji :lol:

i posle kazu Pandora, ma kakvi, Sapho je kriva za sve
Korisnikov avatar
By hush
trazi, trazi, pa ces naci...
ili emigriraj :D
By SUNNY B
Originally posted by tinkerbell

I meni se od tih 40 ili 300 svidela samo jedna...ali nisam trazila dalje...pa samim tim i nisam nasla :lol:

:whatever:
to ti jebio vrlo inteligentan potez! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ sunny - kakav je takav je :zongler:

ne zalim se :kiss:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Paris
Ljudi u gay svetu su sve osim opustenih. Ako mislis da to sto se nagutaju eksera i odvale od alkohola i ne znaju gde se nalaze njih cini "opustenim" you're so fucking wrong...
:up:

Ne mislim da su oni "rastereceni" bilo kakvih obrazaca, oni ih jednostavno nemaju. There's the rub.
Korisnikov avatar
By radoznala
posto ne 'uzgajam' veze, perfectly sam safe. desilo mi se samo jednom da me pri cistoj svesti i zdravoj pameti nazovi bivsa spoji sa svojom (opet nazovi) bivsom i to se sve pretvorilo u nesto 'nazovi'.
uglavnom, mislim da to sve uzrokuju prvenstveno niski kriterijumi kao posledica licnog nezadovoljstva, nesrece i nemoci, a da je na drugom mestu oganicen broj pripadnica izvesne populacije.

mada, ako mi se neko stvarno dopada, savrseno me boli uvo
sta je bilo nekada davno...
:lezkiss:
By Çâðê_DUP
Originally posted by radoznala
uglavnom, mislim da to sve uzrokuju prvenstveno niski kriterijumi kao posledica licnog nezadovoljstva, nesrece i nemoci, a da je na drugom mestu oganicen broj pripadnica izvesne populacije.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
Ako ni ti ni on/a niste optereceni svojom prosloscu, zasto bi bio problem?
pravo pitanje, na koje niko, koliko mi se čini, nije dao odgovor!
ili možda još bolje, ako niste opterećeni prošlošću osobe sa kojom ste u vezi, kao da to čini nekog manje vrednim, manje čistim ili manje mojim, pošto je, o zaboga, imao veze i pre nego što je mene upoznao :roll:

a jedna osoba se toliko nalupetala u ovoj temi, da nemam reči. možda bi joj bilo pametnije da ostavi na miru sve svoje bivše, zaboravi na njih i za promenu se malo pozabavi samom sobom :ubise:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by jugoslovenka
Moja sadasnja je bivsa moje bivse, a njih dve su dobre drugarice. Kad ih vidim kako se grle, hoce nesto da mi bude.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :klap: :klap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Paris

A posto to nije slucaj, ja biram ono sto je @m.. odabrala. Da trazim i na drugim mestima. I da cekam. Ona ce sigurno doci. Tako bar kaze teorija verovatnoce :D
Da ne quotujem ceo post, samo da kazem da mislim da si 100% u pravu.
Stvar je u tome sto sam svoje postove bazirala na situacijama koje sam zaista srela kod lgb ljudi u nas, te da se takve situacije ponavljaju i postaju sasvim uobicajene i ocekivane. Kao i u svakoj maloj sredini, svako svakoga zna i poznaje. Kompletnu 'gay-scenu' or whatever kod nas mozes slobodno da posmatras kao selo (a forum kao seoce) :seljache:
hehe zato bih se pre outovala:flasher: str8 ljudima. sad but true:no::tumble:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Jel ti zivis na Marsu? Ljudi u gay svetu su sve osim opustenih. Ako mislis da to sto se nagutaju eksera i odvale od alkohola i ne znaju gde se nalaze njih cini "opustenim" you're so fucking wrong... To je samo pokusaj da se na trenutak pobegne od jebene istine da smo: DISKRIMINISANI u svakom pogledu, da zivimo pod presijom, da smo uplaseni itd

amin :egzorcist: :egzorcist:egzorcist:

jos jedan razlog zasto se krijem: :cowboy: :cowboy: :sigh: :sigh: :sigh:
By Pending-For-A-Bending
Pa sta ste i ocekivali. Nema nas puno, motamo se po istim mestima-naravno da nam je sudjeno da se upzonamo pre ili kasnije
By Dionysus
@Paris.
Slazem se sa svim sto si bapisala i jako mi se dopada tvoj nacin razmisljanja.
Korisnikov avatar
By anche
zanimljiva tema. i uvek tako aktuelna. mada mi se cini da je krug sada nesto veci neg' je to bio 2006.
By Çâðê_DUP
samo suzen izbor devojaka. (uzrok)

:bye:
Korisnikov avatar
By anche
pa ne znam. valjda sada ima vise igracica na terenu :neznam:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa ono, pojava jeste gadna na momente, ali jebga... jedini razlog što se takve stvari ne dešavaju i međ strejt populacijom je taj što ne postoji ista mogućnost frikombinovanja, da se tako marketing-infected izrazim.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa valjda je logcno ako je samo 10 posto ukupne populacije gay da je izbor mali i suzen:kakodane:
ali opet..ja se ne krecem u tim krugovima..ne izlazim toliko,a opet sam bila sa dewojkama koje nisu prosle te magicne krugove..tj moze da se nadje samo ne treba odustati od potrage.Posto me 1 vu retko ko zna..ima dosta riba koje su slicne meni:smug:
smao nikada ne bih bila sa bivsom dewojkom swoje drugarice..to je isto kao sto ne bih bila sa bivsim deckom svojih drugarica,Boze naravno da ne!!:swan:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by sleepingsun

smao nikada ne bih bila sa bivsom dewojkom swoje drugarice..
a sa bivsom devojkom bivse drugarice? :blenta:
By Swanheart
kako sam dosla do zakljucka da je bivsa moje bivse bila sa drugom mojom bivshom koja je bila sa mojom recimo ons-om, i da je ta iz ons-a kasnije bila u vezi sa cicom na koju sam se lozila skoro godinu dana malo se plasim da razmisljam o povezivanjima u gay svetu

o bouze
ovo zvuci tako konfuzno a ima jos da se povezuje :doh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
možda bi na ovoj temi bilo poželjno koristiti vizuelna pomagala u vidu grafičkih prikaza. 'nate ono, fraktali, porodična stabla, mape sajtova... taj rad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!