Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
:kosa: uh majstor. toliko sam daleko od toga da uopste mogu da se zamislim s majstorom (osim ako mu placam dnevnicu i tako to).
Korisnikov avatar
By m..
mislila u istoj prostoriji, kakv sex, da ne ostanem nedorecena, QQ, BOLJE DA IZBRISEM POST.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno da ih ima.
Mislim, ljudi kazu da ih ima, ne?
Nikada nisam pozelela da imam seks sa tipom, ravnodusna sam na musko telo, bla, bla, bla...
Ali se zato sasvim komotno ljubakam sa svojim gej drugom.
:kiss: the1&D. I posle toga, SVAKI PUT posle toga, nemam nijedan problem sama sa sobom i sa svojim identitetom.
Korisnikov avatar
By coka
ja sam se tek pre nekih godinu dana definisala kao lezbejka nisam ni sama sigurna zasto sam toliko cekala ali sve je to pod uticajem okoline. bila sam sa deckom pre toga i mislila sam da je sex ok i nista posebno koliko se pricalo ali kad sam bila sa devojkom to se promenilo i sada sam zavisnik od "sexa", naravno sa svojom devojkom. sada sebe ne mogu da zamislim sa deckom ni u najludjim snovima a kamoli u stvarnosti... zao mi je sto od pocetka se nisam def kao lezbejka jer bi me mama lakse prihvatila a i ne bi gubila vreme na muskarce. inace sa devojkom sam se prvi put poljubila sa 7god a posle sam se ljubila sa drugaricama po skoli ali nikada nisam htela da vidim da to nije samo zezanje....
napokon mi je sve jasno:hvala:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by coka
ja sam se tek pre nekih godinu dana definisala kao lezbejka nisam ni sama sigurna zasto sam toliko cekala ali sve je to pod uticajem okoline. bila sam sa deckom pre toga i mislila sam da je sex ok i nista posebno koliko se pricalo ali kad sam bila sa devojkom to se promenilo i sada sam zavisnik od "sexa", naravno sa svojom devojkom.
Kolika recenica!
Korisnikov avatar
By anche
ma mozda i jesu lezbejke - ali su i fucked up :)

live and let live..
By fencysmurf
mene bas briga. dokle god mi lepo, a druga se strana ne otima. pa sta je, nek je.

:arapin:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Dina
Ja imam jednu prijateljicu za koju mislim da je lezbejka, ali mi se nikad nije outovala, verovatno nikad i nece... Vise puta sam pisala o njoj na forumu... Ona svakih nekoliko godina ima neku vezu, obicno bez seksa, kao njoj je to nebitno... Ali u nekim vezama je i bilo... Medjutim, kad ona prica o tome ja sam jos uverenija da ona ne voli muskarce... Ne moze da se izbori sa sredinom, ni sa samom sobom, misli da tako mora... Pa svako da tako razmislja i misli da mu je neko uperio pistolj u glavu pa mora da ima sex sa svojim/suprotnim polom ucinio bi to...
:(
sigurno je da tu svoju prijateljicu poznajes bolje, ali ovako kad citam-jedna digresija: ako zena ne voli muskarce, ne znaci da je lezbejka.
By Çâðê_DUP
Originally posted by unic0rn
Pa to onda bash i nisu lezbejke, kaj ne?
Jesu.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Paki
Zar je smak sveta ako takve devojke nazovemo (ili one same sebe do�ive) biseksualkama ?

Biseksualnost ne mora biti (i naj?e�?e nije) apsolutna, tj. ima malo ljudi kojima su ba� podjednako privla?ni i momci i devojke. Naj?e�?e je sklonost ka jednom polu ja?a (od osobe do osobe je ta razlika ve?a ili manja)... Nekome ?e se ti "periodi naklonosti" smenjivati celoga �ivota i ?esto, nekome retko, a nekome ?e se povremeno javljati �elja da bude i sa svojim (ili suprotnim polom)... Sve je to biseksualnost, pojam je zaista �irok. :)
nisu biseksualne, jer nedostaje emotivna komponenta. one se nikad ne bi upustile u vezu sa tipom. ponekad i lezbejka zeli da oseti cari penetracije, ali to je cisto fiziolosko praznjenje. ja to ne bih mogla da uradim nikada jer mi seks s muskarcima ne prija. ali, imam potrebu za penetracijom, dakle, one samo imaju ise slobode i manje inhibicija od mene da to i sprovedu u delo. ipak, nije isto dildo i qrac, ali suvise je tu muskoga tela, znoja, lica, celokupnog dojma, pa ne mogu sve to saseci i ostaviti deo koji me "ispunjava". (mada ponekad u masti ostrim sekiricu :bu: )
Mislim da bi to za mene bila i neka vrsta psiholoskog shoka, ali smatram se lezbejkom iz razloga sto s pravom partnerkom (gde emocija igra vaznu ulogu i povezanost s njom), ta ista emocija ima snagu 24 istovremeno zabijena dildoa u moje telo, efekat mozebitnog spasa, kao kod izbichevanih sestara magdalena.
ma nemam pojma, najradije bih obrisala ovaj post, ali neka ga. jos uvek me zbunjuje i lezbejski seks. znam, tj. osecam da jos uvek nisam ostvarila vezu s onom "pravom" i da ce mi tada sve ovo sto sad pisem (kao da sam u zakasnelom tinejdzerskom periodu) biti JAKO SMESHNO.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Angelina777
Zar je smak sveta ako takve devojke nazovemo (ili one same sebe do�ive) biseksualkama ?

Biseksualnost ne mora biti (i naj?e�?e nije) apsolutna, tj. ima malo ljudi kojima su ba� podjednako privla?ni i momci i devojke. Naj?e�?e je sklonost ka jednom polu ja?a (od osobe do osobe je ta razlika ve?a ili manja)... Nekome ?e se ti "periodi naklonosti" smenjivati celoga �ivota i ?esto, nekome retko, a nekome ?e se povremeno javljati �elja da bude i sa svojim (ili suprotnim polom)... Sve je to biseksualnost, pojam je zaista �irok. :)
nisu biseksualne, jer nedostaje emotivna komponenta. one se nikad ne bi upustile u vezu sa tipom. ponekad i lezbejka zeli da oseti cari penetracije, ali to je cisto fiziolosko praznjenje. ja to ne bih mogla da uradim nikada jer mi seks s muskarcima ne prija. ali, imam potrebu za penetracijom,
A sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?
Sto ne nadjes neku ribu koja se lozi na to?
Nije da zelim da te odgovorim od kresa sa tipom, cak imas i moju punu podrsku (kao da ti i treba, al' nema veze) ako ikad pozelis nesto slicno. Ja sam uvek za eksperimente.
By Çâðê_DUP
Originally posted by odskoraBI

nisu biseksualne, jer nedostaje emotivna komponenta. one se nikad ne bi upustile u vezu sa tipom. ponekad i lezbejka zeli da oseti cari penetracije, ali to je cisto fiziolosko praznjenje. ja to ne bih mogla da uradim nikada jer mi seks s muskarcima ne prija. ali, imam potrebu za penetracijom,
A sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?
Nije da zelim da te odgovorim od kresa sa tipom, cak imas i moju punu podrsku (kao da ti i treba, al' nema veze) ako ikad pozelis nesto slicno. Ja sam uvek za eksperimente.
dragi, odskoraBI, ja ne mogu da nadjem RIBU koja moze da me prati, a nakurnjak bi tu bio najmanji problem.
Ako pozelim da eksperimentisem, javljam ;)
Korisnikov avatar
By Tiyana
Originally posted by odskoraBIA sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?
dragi, odskoraBI, ja ne mogu da nadjem RIBU koja moze da me prati, a nakurnjak bi tu bio najmanji problem.
probala :( nije mi se svidelo uopste.... :no:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Tiyana
Originally posted by odskoraBIA sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?
probala :( nije mi se svidelo uopste.... :no:
sta? nakurnjak ili tipa?
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Neki mushki mozak bi morao da bude prilichno "zenski" da bi mi se svideo. Kad bih i natrachala na jednog takvog, znam da oboje ne bi zeleli sex, vec bi samo pili tu hemiju koju komunikacija stvara :) sex ne bi bio potreban, najvishe jer kada se mozgovi spoje tela nemaju tu shta da traze.
Shta sam htela, mogu da se jebem sa bilo kime ali necu jer mi ne prija, nekako sam prestala da budem zivotinja.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Inner-Smile
Neki mushki mozak bi morao da bude prilichno "zenski" da bi mi se svideo. Kad bih i natrachala na jednog takvog, znam da oboje ne bi zeleli sex, vec bi samo pili tu hemiju koju komunikacija stvara :) sex ne bi bio potreban, najvishe jer kada se mozgovi spoje tela nemaju tu shta da traze.
Shta sam htela, mogu da se jebem sa bilo kime ali necu jer mi ne prija, nekako sam prestala da budem zivotinja.
a seks je jebanje u mozak?! ili sam ja promasila nesto... jos jedan neuspesan pokusaj demonstracije inteligencije :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da se ne lazemo, qrac je ipak qrac :party:
Korisnikov avatar
By Loni
Kad sam se pitao zašto je lezbejki manje od gejeva. Ima ih oko 2 %, a nas 8 %, jedan prijatelj mi je rekao da je to zbog nedostatka prave penetracije.

Po njegovoj logici, i potencijalnih lezbejki je u prirodi takodje 8 %, ali one samo zbog penisa imaju seks s muškarcima, dok su emotivno vezanije za neke njihove prijateljice.

Mnoge lezbejke i jedne s drugima imaju neka pomagala (o tome one nek nešto kažu)

E sad. MOLIM DA SE LEZBEJKE NE UVREDE ZBOG OVOGA ŠTO CU REĆI JER JE TO JERES.

- U vrstama, koje imaju repove, primećen je čest žensko-ženski seks u odnosu na vrste, koje nemaju repove.
Čitao sam tekst o nekim majmunicama, koje su vodile ljubav tako što je jedna rep od druge navlačila u vaginu. Ova pojava primećena je kod mnogih majmunica.
One su dakle žudele upravo za ,,estrogenskim'' telom, ali ipak i za penetracijom, a idealni za to bili bi rep i jezik.

ZAKLJUČAK: Na žalost evolucija je učinila svoje i naša vrsta nema repove. Da ih imamo, lezbejki bi bilo mnogo više.

(Ne pljujte me posle ovog, Milost!)
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Dirrty18g
Da se ne lazemo, qrac je ipak qrac :party:
a sta bi drugo bio? sisa?
:doh:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Gorski vilenjak
Kad sam se pitao zašto je lezbejki manje od gejeva. Ima ih oko 2 %, a nas 8 %, jedan prijatelj mi je rekao da je to zbog nedostatka prave penetracije.
ovo jednostavno nije tacno. a navodni razlog ti je vrh! sta je "prava" penetracija?

ZAKLJUČAK: Na žalost evolucija je učinila svoje i naša vrsta nema repove. Da ih imamo, lezbejki bi bilo mnogo više.

nema repove(na zalost :drama: ) ali zato ima mozak, pa ako joj treba penetracija, ima 100000 razlicitih vibrator/dildo spravica, pa udri!
Teorija ti pada u vodu! Moze "to" i sa dildom! :D
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by ^mary^
ovo jednostavno nije tacno. a navodni razlog ti je vrh! sta je "prava" penetracija?

nema repove(na zalost :drama: ) ali zato ima mozak, pa ako joj treba penetracija, ima 100000 razlicitih vibrator/dildo spravica, pa udri!
Teorija ti pada u vodu! Moze "to" i sa dildom! :D
Šta znam.
Valjda je pod terminom ,,prava penetracija'' mislio na ono kad se čuje klap klap.

Šta misliš da nije tačno?
Da lezbejki ima manje.

Na žalost tako je. To je po svim statistikama,
a nedavno sam to čuo i na hrvatskoj televiziji.
Menje je i female to male transvestita.

Ne znam zašto je to tako.
Ja takođe žalim što lezbejki nema više jer mislim da svojom posebnošću obogaćuju ovaj svet, ali tako je kako je.
Korisnikov avatar
By Loni
I ovo da dodam.
Nije isto dildo, a nije isto kao kad bi naša vrsta imala repove.

Sa dildoom uživa samo jedna partnerka.
Kad bi žene imale repove uživala bi i ona koja uvuče rep od druge u vaginu, i ova što joj se uvukao rep, jer odkud znaš da i rep nekom ne bi bio erogena zona?

(Wa ha ha ha, ovo moramo da izvučemo kao oftopic)

Zamisli da ima rep i da ti jako, jako godi kad ga neko češka, a posebno kad ga mazi pri vrhu.
Tvoja devojka ga ubaci u sebe i zavitla, a tebi...milina.

Joj, što nisam lezbo majmun'ca...
Korisnikov avatar
By mary
:lol:
joj Vilenjace, ogadi mi se ta tvoja prica o lezbo majmunicama.

ako lezbi nema isto koliko gejeva, onda ih je sigurno priblizno, samo su manje vidljive. 1000 puta smo to ponovili :superheroj:

i sa dildom je just fine ;)
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Originally posted by anche

live and let live..

Tako koncizno i tako kontradiktorno...ne znam zasto bi neko bio "fucked up" kao lezbejka ako s vremena na vreme ima sex sa muskarcem..

Ako znas da volis zene i da trazis vezu sa zenom a ne sa muskarcem onda je casual sex sa muskarcem nista vise nego odluka da li ces da ides da igras tenis ili primenis neku drugu gimnastiku..i ne cini te nista manje lezbejkom..

A zasto sex sa muskarcima..pa desi se situacija..razmena energije..tretiras ko da nista ne znaci..na onom mentalnom nivou..i ispadne ko tenis..
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by ms-dynamite

live and let live..

Tako koncizno i tako kontradiktorno...ne znam zasto bi neko bio "fucked up" kao lezbejka ako s vremena na vreme ima sex sa muskarcem..

Ako znas da volis zene i da trazis vezu sa zenom a ne sa muskarcem onda je casual sex sa muskarcem nista vise nego odluka da li ces da ides da igras tenis ili primenis neku drugu gimnastiku..i ne cini te nista manje lezbejkom..

A zasto sex sa muskarcima..pa desi se situacija..razmena energije..tretiras ko da nista ne znaci..na onom mentalnom nivou..i ispadne ko tenis..
ja ne vidim ni tracak kontradiktornosti, osim u samom nazivu teme...
izgleda da sam nastrana, pa se ne zaljubljujem u muskarce, a seks imam samo kad sam zaljubljena u tu personu. dedukcijom dodjemo do toga sa nemam seks sa muskarcima.
inace... tenis i seks mozda kod nekoga proizvode slicne kolicine endorfina, ali za ovo prvo se placa na sat. :peace:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ms-dynamite

live and let live..

ja ne vidim ni tracak kontradiktornosti, osim u samom nazivu teme...
izgleda da sam nastrana, pa se ne zaljubljujem u muskarce, a seks imam samo kad sam zaljubljena u tu personu. dedukcijom dodjemo do toga sa nemam seks sa muskarcima.
inace... tenis i seks mozda kod nekoga proizvode slicne kolicine endorfina, ali za ovo prvo se placa na sat. :peace:
Eto, ja nisam lezbejka :okret: :lol: ,
ali se u potpunosti slazem sa tvojim misljenjem.
:hail:
Pogresan naslov teme, iz prostog razloga sto je lezbejka zena koju u svakom smislu privlace iskljucivo zene. Prema tome, kako god se izjasnjavale zene koje imaju sex/vezu/sta god sa oba pola, one NISU lezbejke. One su bisex osobe, koje izgleda ne znaju, ili ne zele da realno definisu sebe, niti znaju da nazovu stvari pravim imenima.
Jeste da 11 godina kasnije od postavljanja teme ja imam nesto da kazem na tu temu, ali, isto misljenje sam imala i pre 11 godina, i uvek. Tacnije, od uvek. Samo sam na tu temu naletela 11 godina kasnije od postavljanja iste. :zastava:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja malo ne razumem taj tvoj animozitet prema lezbejkama koje nisu "prave" tj. da se devalvira njihovo učestvovanje u zajednici tj. opravdanost prisustva zbog toga... Nisu samo gold star lesbians jedine prave lezbejke niti imaju veći značaj u zajednici samo zbog te činjenice.. Postoji razlika između seksualnog identiteta, seksualnog ponašanja i seksualne orijentacije...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!