Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Delete je pre svega kosarkaski optimista, uvek kazem da je u kosarci sve moguce i da uvek treba biti optimista. Lol, ja sam prespavala, nisam videla to kad su izjednacili :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Delete
Delete je pre svega kosarkaski optimista, uvek kazem da je u kosarci sve moguce i da uvek treba biti optimista. Lol, ja sam prespavala, nisam videla to kad su izjednacili :lol:
Za optimizam - :cuddle: :roll:

:pickme:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by pčelica
Originally posted by svejedno
Vidite.. mi i nemamo nesto aktivnih 'primadona' u kosarci vise.
Stojakovicu odvajkada bilo vaznije zdravlje nego reprezentacija, Jaric kapiram ne igra zato sto je Rakocevic kapiten itd.

A vidim tu je i Milicic..

Da, samo što se sada postavlja pitanje opravdanosti
potezanja "patriotizma".
Vidim da starije generacije pljuju ove sadašnje jer im
kao "dres nije svetinja", a fakat su i oni koristili reprezentaciju
da se bolje prodaju (tadašnji propisi o odlasku u strane klubove
su imali višu starosnu granicu.)

Da se vratim prvo na ovo, izignorisah temu.

Nije stvar samo u 'patriotizmu', mada bi i to bilo lepo, stvar je sto se u svim zemljama svi sportisti bre lome da udju u reprezentaciju, to im dize rejting i dalje, nije to prestalo.

A ovi nasi kao da nece da udju u reprezentaciju samo zato sto nemaju zagarantovano zlato.

Pa wtf?

Biti u reprezentaciji znaci, pa i za skautove, kojima, jel, zele da se dopadnu, da si jedan od nekoliko najboljih igraca iz svoje zemlje, to u svakom slucaju dize rejting.

A sto se tice nase kosarkaske rep., oni kao da nose teret starih pobeda na grbaci, pa nece da oni budu krivi za slucaj da ne ispadnu najbolji.

A ne mogu ni biti ako ne pokusaju.

Sto se tice Nigerije, nije to los tim, nisam gledao tekmu doduse, ali bilo je za ocekivati da ce u ovom sastavu izgubiti od njih.

No i ja sam optimista, ali samo za buduca takmicenja, i pre svega u pogledu Milicica.
Korisnikov avatar
By Kupper
@Delete - to cemo da ostavimo za u 4 oka:D

@svejedno - :klap:
Korisnikov avatar
By mary
Komentar moje mame na utakmicu SCG - FRA :
Ja-ja-ja ne znam, ovo je samo da se pobolish! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
E vise nisam optimista, sad su me iznervirali! Kako su ovo mogli da izgube?! :nope: Nista od njih!
Korisnikov avatar
By Kupper
A dobili wild card??? Sve bih ja to nazad:auto:
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Originally posted by Kupper
A dobili wild card??? Sve bih ja to nazad:auto:
:up:
By pčelica

Da se vratim prvo na ovo, izignorisah temu.

Nije stvar samo u 'patriotizmu', mada bi i to bilo lepo, stvar je sto se u svim zemljama svi sportisti bre lome da udju u reprezentaciju, to im dize rejting i dalje, nije to prestalo.

A ovi nasi kao da nece da udju u reprezentaciju samo zato sto nemaju zagarantovano zlato.

Pa wtf?

Biti u reprezentaciji znaci, pa i za skautove, kojima, jel, zele da se dopadnu, da si jedan od nekoliko najboljih igraca iz svoje zemlje, to u svakom slucaju dize rejting.

A sto se tice nase kosarkaske rep., oni kao da nose teret starih pobeda na grbaci, pa nece da oni budu krivi za slucaj da ne ispadnu najbolji.

A ne mogu ni biti ako ne pokusaju.

Sto se tice Nigerije, nije to los tim, nisam gledao tekmu doduse, ali bilo je za ocekivati da ce u ovom sastavu izgubiti od njih.

No i ja sam optimista, ali samo za buduca takmicenja, i pre svega u pogledu Milicica.

To sve stoji (igraš dobro, skreneš pažnju na sebe,
i dobro se "udaš"); ali ima ona druga situacija.
Imaš dobar ugovor i čuvaš se povreda i umora na
takmičenjima reprezentacije- ali takvi bi onda trebalo
lepo da odbiju poziv (što radi Stojaković), nekako mi
je poštenije.

A propos tekme- jes' mi Zvezda u srcu ali Rakočević i
njegov večiti pubertet sa željom da bude čovek odluke
i zvezda mečeva počinju već podobro da me
iritiraju.
Korisnikov avatar
By svejedno
Joj, i ja ga ne podnosim, stvarno nalozeni klinac.

Nikako, vec 10 'dina da odmakne od 'decka koji obecava', a tu se lozi na finte sa ulicnog basketa, ali stvarno ume da igra kada se koncentrise na loptu umesto na sebe, zaista ume.

Ali retko se koncentrise na loptu i kos, jos redje na saigrace, jbg, a najcesce na svoju sliku na video bimu, to mu je ogromna mane, inace bi odavno bio vrhunski igrac.
Korisnikov avatar
By svejedno
Na konto Stojakovica - postenije samo u smislu sto on iskreno kaze sta je u pitanju, a inace je sebicno, jer bi cela zemlja, pa i ja, zelela da reprezentacija pobedjuje, a sa njim bi dakako to bilo lakse.

Jos bi mu sa dobrim tekmama na prvenstvima u svakom slucaju rastao rejting, kao sto je rastao i Divcu, jer bi on u ovom sastavu svakako bio vodja tima, ma kakvo mesto zauzeli na tabeli, pa i pored tog trenutnog lukrativnog ugovora, sa dobrim igrama u rep. cena bi mu jos rasla kao glavnom igracu u reprezentaciji sigurno.

Ali iskren je, ne kazem.
Korisnikov avatar
By mary
Pobedismo danas Liban 104:57
Lako je biti "opasan" protiv slabih timova, videcu ih protiv Argentine.
Sledeci mech-u sredu protiv Venecuele. Ako pobedimo, bicemo najverovatnije treci u grupi.
Korisnikov avatar
By Delete
Zato je kod nas pala kisa, kosarkasi pobedili!
A taman sam digla ruke od njih...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Mozda je i dobro sto nemam vremena da gledam. Ovako se manje nerviram...
Korisnikov avatar
By Delete
Veruj mi, neki se za dvoje nerviraju, tako da je prosek isti kao i da gledas :lol:
Korisnikov avatar
By mary
ok, otkinuli smo i Venecuelu 25 razlike. Trenutno smo 90% treci u grupi.
Kako bi bila srecna da pobedimo Argentinu sutra, mislim da je prenos u 6h
Korisnikov avatar
By Delete
Polako mi se vraca optimizam!
Korisnikov avatar
By IriS
ali da je Liban pobedio Francusku, e to mi nije jasno :neznam:

možda budemo i drugi, samo ne možemo biti prvi
By Bombina
ja sam gledala ujutur pobedili od venezuele
a makar ujutru je sest sati
ups
moram da gledam onako kako ce ide cetvrtfinale

cula sam kaze nema vise plavih i tek zovu CRVENI ORLOVI
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by kiss addict
ali da je Liban pobedio Francusku, e to mi nije jasno :neznam:
:shok:

Ovo nisam znala! Tek sad vidim rezultat 74-73 za Liban! Nikad ludje prvenstvo!
Korisnikov avatar
By Delete
Otprilike SCG do sada ima i malo srece!
Korisnikov avatar
By IriS
ma kakve sreće bwe... da imaju sreće, dobili bi one bangave Francuze... ovo prvenstvo je izgleda lutrija svima, jedva čekam da gledam od osmine finala... biće iznenadjenja :kokice:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by kiss addict
ma kakve sreće bwe... da imaju sreće, dobili bi one bangave Francuze... ovo prvenstvo je izgleda lutrija svima, jedva čekam da gledam od osmine finala... biće iznenadjenja :kokice:
E, tu je ipak bilo potrebno malo manje izmotavanja nekih igraca i vise odgovornosti nekih drugih.
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto se te srece tice, sreca je u sportu vrlo diskutabilna stvar.

Npr, Djordjevic je, je li, poznat po svojim, pre svega trojkama, u zadnjim sekundama, i svakako da tu ima udela i 2 promila srece, ali da li je sreca ono sto mu SVAKI put tako majstorski vodi ruku u zadnjim sekundama?

Jer obicno se za takve pobede kaze da su 'srecne', odnosno zahvaljujuci sreci su odnesene, ali u pitanju je pre svega ruka majstora, koji pre svega ima srca da se uzda u SEBE (sto, moram reci, fali jos uvek ovim mpomcima), pa mozda ZBOG TOGA i ima malo srece..
Korisnikov avatar
By IriS
Sto se te srece tice, sreca je u sportu vrlo diskutabilna stvar.

Npr, Djordjevic je, je li, poznat po svojim, pre svega trojkama, u zadnjim sekundama, i svakako da tu ima udela i 2 promila srece, ali da li je sreca ono sto mu SVAKI put tako majstorski vodi ruku u zadnjim sekundama?

Jer obicno se za takve pobede kaze da su 'srecne', odnosno zahvaljujuci sreci su odnesene, ali u pitanju je pre svega ruka majstora, koji pre svega ima srca da se uzda u SEBE (sto, moram reci, fali jos uvek ovim mpomcima), pa mozda ZBOG TOGA i ima malo srece..
hey batice... ovo ti je poredjenje baba i žaba.
cela ova reprezentacija ne vredi ni upola koliko vredi jedan Sale Djordjević.

kvalitet nemaju, to je fakat... srcem se utakmice ne dobijaju, već kvalitetom. ne vodi srce majstorski ruku Saletu Djordjeviću. kontam šta si hteo reći, sve to stoji, samo je po mom mišljenju primer nesrećno odabran.

evo recimo, imaš jednog Darka Miličića... koji je pun sebe kao tinejdzer otišao u NBA. gde li mu nestade to samopouzdanje?
Igor Rakočević... ponekad imam utisak da bi voleo da igra 1 na 5... pun samopouzdanja, uvek prvi prihvati poziv u reprezentaciju... on je kapiten... ali ne može da bude čovek odluke... nema on taj kvalitet...

itd.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma to je bilo iskljucivo na konto SRECE u sportu, takoreci mali OFF, nisam poredio sa ovim 'nesrecnim' momcima.

Hteo sam da kazem da sreca prati hrabre, sigurne u sebe, i podrazumeva se, kvalitetne.

Ruka majstora, je li.

E inace, Sale mi je brat od ujaka nekog treceg kolena, moja keva je mnogo dobra sa Batom Djordjevicem, ali sa Saletom nemamo kontakt.

A za Rakocevica sam vec pisao:
originaly posted by MOI
stvarno nalozeni klinac.

Nikako, vec 10 'dina da odmakne od 'decka koji obecava', a tu se lozi na finte sa ulicnog basketa, ali stvarno ume da igra kada se koncentrise na loptu umesto na sebe, zaista ume.

Ali retko se koncentrise na loptu i kos, jos redje na saigrace, jbg, a najcesce na svoju sliku na video bimu, to mu je ogromna mane, inace bi odavno bio vrhunski igrac.
Korisnikov avatar
By Delete
Rakocevica poznajem jos iz perioda kad je igrao za Zvezdu, secam se da iz stana mesecima nije izlazio bez Zvezdine trenerke, cak i kad vise nije igrao za njih...i znam, da mu cale nije uticajan koliko je jedno vreme bio, Igor ne bi dogurao ovako daleko. I oduvek je delovao kao neizivljeni klinac, uopste nije za poziciju pleja, jer je pun samopouzdanja, pa cesto zajebe i sebe i saigrace koji su bili u dosta boljim pozicijama nego on.
By pčelica
E inace, Sale mi je brat od ujaka nekog treceg kolena, moja keva je mnogo dobra sa Batom Djordjevicem, ali sa Saletom nemamo kontakt.

A ja sam se ljubila na klupici na Ranču
(gde je napravio prve košarkaške korake.)
:zvezda:
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!