Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper
@Zemunac - svidja mi se crvena, ostalo ne. Posebno kako nekima stoji:)
Samo mi reci da mislish na Stankovica, i dobijash ukor kod mene. :D
By Paris
A i bela kragnica je shit :D

A vidi imaju i bele charapice :srbin: :giggle:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa Stankovic je (nekad bio) EXTRA! :blush:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne smem Zemunac da kazem, dobicu ukor:kesa:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne smem Zemunac da kazem, dobicu ukor:kesa:
Chitam te ko knjigu. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sve sve ali da Bisevac onako omashi celu loptu... :lol:
Jebem li mu sunce... :mad:
Nema veze ajd da im ne uzmem za zlo, ipak zvanican mec za EURO 2008 se igra protiv SILNOG Azerbejdzana! :D
Sto se dresova tice, ne kenjajte ODLICNI SU! Naravno nisam ni sumnjao da ce NIKE to odlicno uraditi. Onaj Lotto je bio go krsh. Najvise mi se dopada grb na ledjima....:klap:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
dresovi su super!
Ti si moj novi idol:gol::novinar:
Korisnikov avatar
By spliff
:)

ma ovim grobarima bi se dresovi verovatno svideli kada bi bili crni :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spliff
:)

ma ovim grobarima bi se dresovi verovatno svideli kada bi bili crni :P
Normalno...crna boja se samo njima svidja. Nasem fudbalu se smrklo kada su se oni pojavili. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Cudi me da je Zemunac zastranio:D Fini decko a takva greska:kasalj:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Cudi me da je Zemunac zastranio:D Fini decko a takva greska:kasalj:
Daltonista bre. :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zemunche je to a ti kao 'sugradjanin' bi trebalo da mu objasnis sta valja:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragoslav Jevrić se oprostio od reprezentacije

Nikad više za Srbiju!

„Izuzetno sam razočaran odnosom Zvezdana Terzića, Fudbalskog saveza Srbije, kao i selektora Havijera Klementea, prema meni. Hteo sam još pre utakmice sa Češkom da skinem trenerku i sve napustim, ali olakšaću im posao, više se neću odazivati na poziv u državni tim. Ovo je kraj“, rečima punim gneva Dragoslav Jevrić za „Blic“ zatvara golmansku reprezentativnu priču.

Na sastanku pre početka prijateljske utakmice u Uherskom Hradištu, Klemente je saopštio tim u kojem nije bilo u poslednje četiri godine standardnog čuvara mreže naše najjače selekcije. Jevrić je bio u šoku, kao i široki milionski TV auditorijum.

A kako dva dana posle?
- Ma, nisam mogao da verujem, hteo sam da krenem prema izlazu, da sve napustim, ali sam ispoštovao Duljaja, Koromana, Stankovića, Ilića i Žigića, izvanredne momke sa kojima sam godinama vojevao bitke u reprezentaciji, naravno i zbog ostalih saigrača to nisam uradio. Seo sam na klupu bez emocija. Sada, mirne glave, tvrdim da su ljudi iz Saveza i selektor krajnje smešni, poneli su se kao pravi amateri. Način na koji su to sve izveli je ispod svakog nivoa! Ja sam reprezentativac četiri godine i smatram da je bilo normalno da počnem utakmicu, nisam ovde od juče, ostavio sam valjda neki trag.

Ne znate u čemu je problem?
- Ne, pa bio je red da mi se kažu razlozi svega, mogli smo to lepo da rešimo, a ne na ovakav način, koji je sve samo ne ljudski. Bilo je načina da mi se kaže zašto sam sklonjen. Nemam reči!

Naravno da niste golman za klupu, ali možda je Klemente hteo samo da proba Stojkovića?
- Da je hteo to je mogao da uradi preko svojih saradnika u stručnom štabu koji poznaju mladog kolegu i koji ga godinama prate.

Da li ćete se još odazivati pozivu selektora?
- Ne, ovo je bila moja poslednja utakmica za reprezentaciju Srbije! Završio sam, nema više nikakve priče, stavljam tačku. Neću se više odazivati, eto tako ću olakšati posao Terziću, Klementeu i ostalima.

Jesu vam se obratili po završetku utakmice?
- Niko ništa, svi su bili nemi. Zar sam zaslužio da niko od njih ne nađe za shodno ni da mi se obrati? Sramota! To što se događa kod nas zaista nije normalno. Ako su mislili da će na taj način da me degradiraju kao čoveka i fudbalera, grdno se varaju, pogrešili su, evo obraćam im se da nisu uspeli u tome.

Hoćete braniti za Crnu Goru?
- Ne, ne, Srbija je bila moja definitivna odluka, ali 16. avgusta sam završio sa reprezentativnom karijerom.

Nije sve moralo ovako?
- Ne, ali uzdignuta čela i sa ponosom mogu da kažem da sam za državni tim branio 43 puta. Žao mi je što je ovako ispalo, ali drugi su tako hteli i neka im to služi na čast! - iskreno će Jevrić.
By Storm
Dresovi su vrlo prosečni.
I dalje mi nije jasno zašto su crveni. Na zastavu ne liče.
Potpuno bezveze. Što nije tako neobično za zemlju koja nema jasno definisane simbole.

Zapravo jedini jasan simbol na celoj toj "uniformi" je Nike, ili bolje reći Miškovićev Nike.
:down:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Storm
Dresovi su vrlo prosečni.
Stvar ukusa.
I dalje mi nije jasno zašto su crveni. Na zastavu ne liče.
Potpuno bezveze. Što nije tako neobično za zemlju koja nema jasno definisane simbole.
Kako ne lici? Crveni dres, plavi sorc i bele carape. Mislim ako se ne varam, upravo iz te tri boje nam se sastoji zastava.

Zapravo jedini jasan simbol na celoj toj "uniformi" je Nike, ili bolje reći Miškovićev Nike.
:down:
E sad, Miskovic jes da je burzuj, ali da bas kontrolise NIKE...
Njegova firma Delta Sport je samo ovlasceni diler. I brate da se razumemo, konacno srpski grb i ime SRBIJA. Pun mi kurac vise nekakvih kvazi-zajednica.
By Storm
Originally posted by ZvezdasBG
Stvar ukusa.
Kako ne lici? Crveni dres, plavi sorc i bele carape. Mislim ako se ne varam, upravo iz te tri boje nam se sastoji zastava.
Njegova firma Delta Sport je samo ovlasceni diler. I brate da se razumemo, konacno srpski grb i ime SRBIJA. Pun mi kurac vise nekakvih kvazi-zajednica.
Jesu to naravno boje srpske zastave, ali nešto tu fali.
Veliki broj evropskih država ima te tri boje na zastavi - crvenu, plavu i belu u raznim kombinacijama, tako da i ne znači baš previše biti obučen u te tri boje. Osim za Francuze.
Mora tu da postoji nacionalna boja ili neki jedinstven nacionalni detalj.

Npr Holandija - narandžasta boja. Jel mi imamo neku nacionalnu boju? Crvena nije, osim ako se misli na komunizam, ali neko je srećom izabrao drugačiju nijansu crvene za ove dresove.
Možda pre plava...

A ako je reč o detaljima, onda su tu najjasniji beli orlovi. Tako da bih ja u prvi plan stavio bele orlove, ili srebrne, ili ostavio beli/srebrni dres...

U svakom slučaju da ne nagađam, vremenom će sve stvari doći na svoje mesto, i nacionalna boja i dres... Samo da smo završili sa kvazi zajednicama.
Korisnikov avatar
By Kupper
ali neko je srećom izabrao drugačiju nijansu crvene za ove dresove.
Prvobitna ideja (ne znam da li ste je videli) da bude tamno crvena. Potpuno ista kao boja dresova igraca Rome (trula visnja, jebem li ga:)). Shorcevi su takodje trebali da budu drugaciji, nesto kao tamno plavo, skoro teget i na kraju bele carape. Ta kombinacija je bila fenomenalna. Ovako (mada mislim da su Holandjani retki u nepracenju boja sa zastave) nasi dresovi izgledaju uzasno jevtino.
Korisnikov avatar
By bigirl
Jesam li ja jedina koju naši dresovi asociraju na reprezentaciju Španije?
Korisnikov avatar
By Kupper
:oskar:

A sve vreme su mi licili na vec vidjeno....ok, malo smo crveniji od njih ali podsecaju. Bravo.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Zemunche je to a ti kao 'sugradjanin' bi trebalo da mu objasnis sta valja:lol:
Pffffffffff, ocu objashnjenje o chem se radi ovde, ne dodjem jedan dan i pogubim se u postovima. :D Neko reche da sam daltonista, sto donekle i jesam, ali :wtf: to ima veze sa ovom temom?! :vatrica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Navijas za PFC:( To ti je jedina mana:povez:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Navijas za PFC:( To ti je jedina mana:povez:
I dalje ne kontam, no nebitno. :D
Elem, sreca u nesreci je ta sto nisam vatreni navijach... :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemas sta da ukapiras. Zezali smo se nesto Zvrle i ja. Nis posebno. Bre:)
:cowboy:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZvezdasBG
Stvar ukusa.
Jesu to naravno boje srpske zastave, ali nešto tu fali.
Veliki broj evropskih država ima te tri boje na zastavi - crvenu, plavu i belu u raznim kombinacijama, tako da i ne znači baš previše biti obučen u te tri boje. Osim za Francuze.
Mora tu da postoji nacionalna boja ili neki jedinstven nacionalni detalj.

Npr Holandija - narandžasta boja. Jel mi imamo neku nacionalnu boju? Crvena nije, osim ako se misli na komunizam, ali neko je srećom izabrao drugačiju nijansu crvene za ove dresove.
Možda pre plava...

A ako je reč o detaljima, onda su tu najjasniji beli orlovi. Tako da bih ja u prvi plan stavio bele orlove, ili srebrne, ili ostavio beli/srebrni dres...

U svakom slučaju da ne nagađam, vremenom će sve stvari doći na svoje mesto, i nacionalna boja i dres... Samo da smo završili sa kvazi zajednicama.
Polako, jos uvek smo svi naviknuti na plavu boju. Zazivece i crvena, samo treba vremena. Jeb ga generalno nemamo neku boju koja bi nas definisala kao naciju, a da nije boja sa nase nacionalne zastave, pa je ovo meni sasvim okej resenje.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Jesam li ja jedina koju naši dresovi asociraju na reprezentaciju Španije?
Mene ne asocira. Fali zuta.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma meni su Hrvati nekako najoriginalniji, a imaju brate i lepe dresove, lepse nego Srbijanci!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Subota vece protiv Belgijanaca. Ide neko? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!