Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Za pushache: Koliko love dajete na pljuge?

28-50 din
6
10%
51-75 din
5
8%
76-95 din
8
13%
100-150 din
28
44%
>150 din
16
25%
Buduci da je na trzistu ogroman broj duvanskih proizvoda, da ih ne bih sad sve redom popisivao, razvrstao sam ih po cenama. Dakle, u koju od navedenih opcija spadaju pljuge koje vi koristite i navedite u postu koje su pljuge u pitanju. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
2 winstona 100's x 85 din = 170.
2 mala marlbora (10 u pakovanju) po 50 din = 100

Ukupno dnevno 270.

:misli: ....pa i nije tako mnogo koliko sam mislio!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper

Ukupno dnevno 270.

3 pakle dnevno?! :wow: Ali, nisam mislio koliko dnevno dajesh na cigare, nego po jednoj pakli. :)
Meni crveni marlboro 100's dnevno dovoljan, daklem 110 kinti. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Moram da smanjim. Dobio sam opomenu pred iskljucenje. Kako znam i umem.
Korisnikov avatar
By mary

Ukupno dnevno 270.

:shok:
Kupper, pa to je bas mnooogo! Smanji pod hitno!

Meni kutija traje u proseku 3 dana, pusim Marlboro light, a ako nemam kesha, onda Winston light
Korisnikov avatar
By Draco
85 za Lucky ali je to puta dva dnevno =/
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Draco
Znao sam, cekao sam te:D Ovo je pravi curdzija pored mene odje:potapsava: Nema vise mentola, malo je falilo da me ugusi:glupan:-a.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hmmm,puno....:lokomotiva:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Crveni Viceroy x2 dnevno

A kada me beogradski prodavci zajebu, onda dnevno 300 za meki Marlboro. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by REI
0 :P
:up:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Pall Mall Light 2x
a ksljem za medalju :peva:
Korisnikov avatar
By svejedno
7 godina sam pusio Winston 100s, no iz zdravstvenih razloga (zapravo jer ne mogu, zaista, potpuno da prestanem) presao sam na Pall Mall ULTRA light (i to postepeno- preko obicnog, pa samo lighta, dok nisam stigao do tog ULTRA ;) ) koji za razliku od Winstona, koji ako se dobro secam ima 16mg katrana, ima samo 4mg.

Tako da sada po pakli dajem 65 dinara.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Jel neko koristio ZYBAN tablete??To su inace jedine registrovane tablete za odvikavanje od pusenja!
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By iJazz
Kako kad...

Nekad crveni Pall Mall (65 din), nekad kratki Marlboro lights (100 din)... Nekad jedna pakla (češće), nekad dve (ređe).

:)
Korisnikov avatar
By Kiborg
ja:0

@all smokers and especially Kupper: :bljak: bataljujte ta g**na pothitno!
Korisnikov avatar
By Kiborg
PA 3 pakle dnevno, to zahteva MOMENTALNU reakciju.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
100 din dnevno za crveni marlboro.

@svejedno

"light" i "ultra light" cigarete sadrže dosta hemijskih sredstava kako bi smanjili sadržaj katrana i nikotina. Činiš sebi medveđu uslugu jer su sve cigarete štetne. Kako god da okreneš.

Zyban je koristio jedan moj prijatelj, prestao je da puši mada i posle skoro godinu dana ume da se ogrebe za cigaretu sa vremena na vreme. Pored ostalog te tablete deluju i kao anti-depresivi pa ih treba pažljivo koristiti, tj. nisu za svakog. Jedno vreme si mogao da kupiš jednu kutiju a drugu dobiješ besplatno. Neka kampanja protiv pušenja, šta li je već bilo aktuelno
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Meni crveni marlboro 100's dnevno dovoljan, daklem 110 kinti. :)
Blago tebi, ja ga ovde placam izmedju 1,60 i 2,00 eura, a kada odem u Nemacku i ne ponesem dovoljno cigareta sa sobom, onda to zadovoljstvo iznosi 4 eura :drama:
Korisnikov avatar
By Val
:lol: Magnuse, samo ja znam kako mi je. 3 pakle dnevno po 5 eura (24 komada u kutiji), pa racunaj.
Kojih crnih 150 dinara...ko zna koliko bih tek tad pushila. Ovako cak i meni postaje skupo. :roll:
Korisnikov avatar
By Draco
Znao sam, cekao sam te:D Ovo je pravi curdzija pored mene odje:potapsava: Nema vise mentola, malo je falilo da me ugusi:glupan:-a.
Huh, drago mi je sto cujem za likvidaciju mentola! :friends: To bre i nije duvan ako se ja pitam... Mada, da se ja pitam, ni light pljuZe se ne bi svrstavale u duvan. Hard core smoking only :zvezda:
Korisnikov avatar
By Kupper
Hard core smoking only :zvezda:
Cigareta nije cigareta dok ne zareze u grlu kao noz! Light i ostale blage....ja to ni ne osetim, mislim grlo mi nije u :shok: -u. A onda nista od uzivancije. Tad bih mozda i ostavio duvan. Mislim, sta ce mi onda?
By farsa
ne pusim i mislim da kupera i draco treba da bude sramota sto propagiraju rak.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ko pusi zdravlje rusi!:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Black_Rain
marllboro lghts 100`s,jedna kutija dnevno...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by farsa
ne pusim i mislim da kupera i draco treba da bude sramota sto propagiraju rak.
LoooL, evo, sramota me je. Ne propagiram ja rak nego pravo na izbor. Fakat da su cigarete legalne a i imam vise od 21 <ili bese da je bitno vise od 18 :hmm: > godine. Zato ne smaraj mnogo, jer ako se nepusac nadje u mom drustvu i naglasi da mu smeta - necu pusiti <mrzim smaranja nepusaca o pasivnom pusenju> ali cu se veoma potruditi da se vise ne nadjem sa tom osobom u istoj prostoriji. A koliko se ja secam, za rak je somewhat bitan i nasledni faktor.

@Kupper Naravno! Kakvo je uzivanje ako ne osetis dim u grlu pa u plucima?! Da to ne zelim ne bih ni pusila. Ne shvatam one koji puse ronhill, pall mall, sta god ultra mega no nicotin pljuge.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!