- 17 Avg 2006, 22:29
Vidim da na forumu ima puno zdangubica koji za 2 meseca imaju vise postova od mene nakon 2 god kuckanja, pa rekoh da pokrenem anketu da nabijem koji post.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Angelina777
bolelo bi me dupe. prihvatila bih sebe.
ako bi mi bilo stalo da smrsam, to bih uradila zbog sebe i nasla bih neki nacin da to uradim. a ako ne, furala bih svoj fazon i smejala se na svaki pokusaj ismejavanja, ne uzevsi to u obzir i pripisati ih neverovatnoj gluposti i prostakluku tih ljudi.![]()
Originally posted by Angelina777
Originally posted by tramppo cijim, da mi je znati?Originally posted by Angelina777e da ja po necijim standardima jesam debela i zabole me ...
Originally posted by m..tako nekako, ja sam mrsava samo kad sam anoreksicna a kako me je to prosli put skoro poslalo u bolnicu odlucila sam da se volim buckastu
...Posto sam zakljucila da mogu da imam liniju samo ako jedem jednom dnevno, imam flashove od gladi, spavam sto manje i pijem do granice delirijuma bar 4x nedeljno, onda se drzim toga. Kapiram da je jedini nacin da jos smrsam navlacenje na hors, al nisam spremna da idem dotle lepote radi![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!